Rוית

New member
../images/Emo32.gif

ל"ג בעומר שמח לכולם
תעשו הרבה על
, ותשירו
אלאניס סביב ה
והכי חשוב- תהנו!!!, אבללללללללל, תהיו זהירים
LOVE U ALL,

כן, וגם-

אל תשכחו דבר חשוב,- - - אם שותים, לא מעשנים. חג שמייח :). רוית, איך עושים טקסט מודגש? -נעמה, כמה כייף שיש חופש! (ומתכונת עוד יומיים!)

Rוית

New member
טקסט מודגש...

שימי לב, מתחת לחלון בו את כותבת את ההודעה, יש לך: תחילת הדגשה] [סיום הדגשה] [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] [עברית] פשוט מאוד, לפני מה שאת רוצה להדגיש לחצי על "תחילת הדגשה", שאת מסיימת ואת רוצה לחזור לכתב רגיל ולא מודגש לחצי על "סיום הדגשה" מקווה שיעבוד לך

j u n k

New member
חוויות ל"ג בעומר

איך היה אנשים? ספרו סיפורים מצחיקים...זה לדעתי החג הכי ישראלי ומצחיק בעולם. אני למשל הבאתי גיטרה והתחלתי לשיר אלאניס ובגלל שכולם שונאים אותה (בגלל שאני אוהבת אותה) היו שני אנשים שהחזיקו לי את הידיים והשלישי סתם לי את הפה.....עד ששרתי את איירוניק שכמובן כולם ידעו וצווחו בקולי קולות...היה משעשע.

Rוית

New member
מ=ז=ל ט=ו=ב ../images/Emo70.gif

איך עברת?, שרפת את הבוחן במדורה
חי חי (אממ אוקי, לא!), אבל כמו שאמרו, סע בזהירות!
ותהנה

מזל טוב../images/Emo140.gif

תהנה עם ה-
ואל תשכח
והמון -
[אחרת מי יהיה המנהל?.... אה שלתי.... אז מי יהיה המנהל השני?!.... אה אני, נו אבל בכל מקרה..]
אל תתווכח- תזהר מ
קונוסים?! נו
י
- אפילו עם סמל של לימוד נהיגה

AlanisJunkie

New member
תודה רבה לכם!!!!!!

הטסטר היה נחמד בסך הכל... עצבנתי אותו קצת אבל הוא היה בסדר....

j u n k

New member
ל"ג בעומר..

איך היה אנשים? ספרו סיפורים מצחיקים...זה לדעתי החג הכי ישראלי ומצחיק בעולם. אני למשל הבאתי גיטרה והתחלתי לשיר אלאניס ובגלל שכולם שונאים אותה (בגלל שאני אוהבת אותה) היו שני אנשים שהחזיקו לי את הידיים והשלישי סתם לי את הפה.....עד ששרתי את איירוניק שכמובן כולם ידעו וצווחו בקולי קולות...היה משעשע.

Rוית

New member
ל"ג בעומר הכי ישראלי../images/Emo35.gif

לדעתי יום העצמאות יותר, אבל, ל"ג בעומר אכן חג הרבה יותר מצחיק... אנחנו לא עשינו מדורה (התחממנו לצד מדורות של זרים-אבל לא משנה
), עשינו רק על האש... סיפורים מצחיקים?... WELL, אני היחידה שהצחקתי את כולם, והם לא סיפורים לגיל שלכם.... סתםםםםםםםם, זה היו בדיחות שכאלו, לא משהו ששווה להרחיב עליו (אממ אולי חוץ מזאת שאומרת שמים משכרים אותה, אז לפי ההתנהגות שלה אני מניחה שהיא שתתה איזה בקובוק מי עדן בלי ששמנו לב) חוץ מזה, לצערי, לא הבאתי את ה
*סניף, סניף* (הם טענו שלא צריך ובסוף התיבשו בלי מוזיקה - חי חי), אבל בלב חשבתי רק על אלאניס

תגובה

כל החגים הישראלים הם..... קודם כל ישראלים.... ודבר שני חצי מהם מאעפנים ומסתכמים ב- "ניסו-להרוג-את-כל-היהודים-ואנחנו-ניצחנו-בואו-נאכל" לדוגמא: לג, פורים, חנוכה, פסח לא עולה לי עוד חג בראש... מוזר...
אז נחזור לנושא- אני דווקא אוהבת את לג.... זה החג האהוב עלי חבל שיש אותו רק פעם אחת בשנה... כל כך מצחיק ולג בעומרי שכזה! מממ.... אני מנסה למצוא את הפואנטה בהודעה שלי ולא מוצאת... נו טוב בכל מקרה נשלח

missAngelina

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לי היה חרא של חג... נראה לי בכוונה עושים לי את זה.. שומדבר לא הולך לי טוב... אולי אני וחגים לא ממש מסתדרים.. לפחות נהניתם
ביי ביי
אנג´יייייי
איך אני אוהבת את הגיטרה הזאתתת חיחי

As I Am

New member
ל"ג בעומר... *גיחוך* ../images/Emo103.gif

אני הבאתי דיסקמן עם רמקולים ואילתרנו עד כמה שיכולנו... אחרי כמה שעות גם הגיעו כמה חברה עם רדיו במכונית, עשו מדורה לידנו והחרישו לנו את המוזיקה כך שלא יכולנו לשמוע כמעט כלום
אבל היה כיף לשיר שירים ביפנית עד שהשתיקו אותי במכות ^-^

למעלה