falloutgirl XD

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה בקשר לפינות! ../images/Emo124.gif

בשבוע הבא אני לא אפתח את הפינות "הקורבן השבועי" ו-"שרשור עצבים". את הפינה "שרשור חיובי" שנפתחת ביום ראשון אני אוכל לפתוח. אני מחפשת מישהו שיפתח במקומי את הפינות בשבוע הבא אז אם מישהו מתנדב שישלח לי מסר ואני אבחר מי יפתח את הפינות ויודיע לכולם. אני לא אפתח את הפינות שבוע הבא בגלל שיש לי המון חזרות שבוע הבא ואני מופיעה מיום רביעי עד יום שישי. אם למישהו יש הצעות בקשר לפינות שהוא מתנדב לפתוח או שמישהו אחר יפתח שישרשר לפה אותן. wish me lock
סוף שבוע נעים לכולם

מה הבעיה זהיא תיפתח הודעה חדשה../images/Emo108.gif

ומה צריך לעשות בידיוק בפינות האלו?? אולי אני יכולה להחליף אותך

o DaNiEl o

New member
כי את שמה לב כמה הודעות יש בפורום?../images/Emo4.gif

את שמה לב שעל כל פיפס פותחים שירשור חדש? את שמה לב שיש יותר מידי שירשורים שלא קשורים לפוב בפורום? את שמה לב שבקושי מדברים על פוב? את שמה לב מה נהייה פה? שתפי את העיניים, תחזרי ותעני לי.

Fall In Girl IM

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gif

סליחה הזה לא קשור לכלום... ג'רארד באמת מאורס?!?

חזרתי לשניה,../images/Emo176.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |ברחתי שוב.|

falloutgirl XD

New member
טעות שלי..

דקה אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת נכנסתי לפורום של מיי כמיקל רומנס ונחשו מה.. ג'רארד מאורס!! אבל בעיקרון זה היה די צפוי כי הייתה לו טבעת על האצבע כבר כמה שבועות וכששאלו אותו מה זאת הטבעת הזאת אז הוא אמר שהוא מצא מישהי מאוד מיוחדת.
שיהיה לו מזל טוב!
והנה השרשור שפתחו בפורום מכר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1402

falloutgirl XD

New member
פתחתי הודעה חדשה

כי זה חשוב. והפינות האלה זה לא סתם לדבר אלא הן בשביל להפעיל את הפורום.. בלי כל הפינות שאנשים מפעילים הפורום די מת. ואם להגיד את האמת, אז אין עכשיו הרבה חדשות על פול אאוט בוי ואי אפשר לטחון את אותם נושאים שדיברנו עליהם שוב ושוב. ולפי דעתי זאת הודעה מספיק חשובה כדי שאני אפתח בשבילה הודעה חדשה. אם טעיתי אז תגידו לי ופעם הבאה אני אנצל"ש או אפתח שרשור אוף כי אני לא רואה שמישהו פותח אחד כזה.

falloutgirl XD

New member
ושכחתי להגיד ש..

אני עדיין מסכימה איתך אבל אני לא מבינה מה הבעיה בהודעה שפתחתי..

o DaNiEl o

New member
תהפכו את המליון שרשורים לOFF אחד גדול.

וזאת כן סתם הודעה, יכלת לשרשר אותה לאנשהו.

falloutgirl XD

New member
אוקיי

אולי באמת ההודעה הזאת הייתה סתם אבל ההודעה החדשה הנוספת שפתחתי היא הפינה שפתחתי באישור של המנהלת אז זאת כבר לא סתם הודעה ופתחתי גם אוף כדי שהמנהלת תשרשר לשם את השרשור הזה. רק רציתי להבהיר את זה כדי שאנשים לא יגידו לי ששאר ההודעות הן סתם. =]

2DarK AnGeL2

New member
טוב מישהי יכולה להסביר לי סוף סוף למה כולם

כועסים אם פותחים הודעה חדשה? אני לא פותחת הודעות חדשות כי אני יודעת שמתעצבנים פה אבל עדיין לא מבינה למה זה כל כך מעצבן פה כמה בנות.... ובקשר לזה שאתם אומרים שסתם מדברים פה על דברים שלא קשורים אליהם ושזה לא פורום של פטפוטים (ככה רושמים..? פתאום זה נראה מוזר...
) לא תמיד יש על מה לדבר עליהם כי לא קורים איתם הרבה דברים ובאמת כמו שטל אמרה לא נטחן את אותם נושאים עוד פעם... וחוץ מזה לכולנו יש משהו משותף! האהבה ללהקה הזאת וזה לא כזה משנה על מה מדברים לדעתי העיקר שסתם משתפים אחד את השני... ברור שהכי כיף זה לדבר עליהם אבל לא תמיד הם בכותרות.. אז מה נמציא דברים? ואני מדגישה: זאת רק הדיעה שלי !אל תתעצבנו עליי או משהו...
והייתי באמת מדגישה אבל אין לי מושג איך.... אני לא ממש מסתדרת עם הדברים האלה...

o DaNiEl o

New member
זת הדעה שלך, בואי אני אציג לך את הדעה שלי ../images/Emo3.gif

כמו שכבר כתבתי בכמה הודעות היום. דבר ראשון ההודעות הסתמיות מציפות את הפורום ומעבירות את השירשורים שבאמת חשובים וקשורים לנושא הפורום לעמודים אחרונים ומעיפים אותם בקלות מאוד מהעמוד. תוכלי לראות שבקושי יש בעמוד שירשורים על הלהקה ויותר שירשורי מפגש ופטפוטים. והם תמיד בכותרת לפחות בפורום הזה- לא סתם נתנו לו את השם הזה: "פורום פול אאוט בוי". וזה שאין על מה לדבר ואין חדשות לא מונע מלפתוח משחקים ופינות. יש לנו משותף- האהבה ללהקה- בואו נחלוק אותו. למה לבזבז את המקום על דברים מיותרים שלא קשורים?
שירשור אחד בעמוד- סבבה, שניים- נסבל, שלוש- עוד איכשהו, ארבע- כבר יותר מידי. נראה כשחלק מחברי הפורום שכחו כבר את הנושא של הפורום או משהו
. זאת דעתי.

2DarK AnGeL2

New member
אני חושבת שאת צודקת אבל

כל הקטע הזה שמתעצבנים פה סתם גורר מריבות וחבל כי זה הורס את כל הכיף ... ולמרות שזה פורום על הלהקה עדיין כיף לדבר גם על דברים אחרים... אבל באמת כדאי שזה יהיה בשרשור אוף

למעלה