מה זה טרי צ'ירז פור סוויט ריבנג'?
I I Dont Give A Dam New member 1/6/07 #33 ../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifמה זה טרי צ'ירז פור סוויט ריבנג'?
M Mami Girl 4 Ever New member 31/5/07 #20 אעאעעאעא../images/Emo10.gif היום אני לומדת מ 8 בבוקר עד 2 בצהרים חשבונאותתת!!! אעאעא כל היום רק מקצוע אחדד *הולכת להתאבד*
אעאעעאעא../images/Emo10.gif היום אני לומדת מ 8 בבוקר עד 2 בצהרים חשבונאותתת!!! אעאעא כל היום רק מקצוע אחדד *הולכת להתאבד*
I I Dont Give A Dam New member 1/6/07 #32 ../images/Emo42.gifבלאט כואב לי הראש. נדבקתי למילה הזו- בלאט, ואני אפילו לא יודעת מאיפה XD נממ.. עשיתי היום פרקו או איך שלא רושמים את זה, וזה כזה מגניב D::
../images/Emo42.gifבלאט כואב לי הראש. נדבקתי למילה הזו- בלאט, ואני אפילו לא יודעת מאיפה XD נממ.. עשיתי היום פרקו או איך שלא רושמים את זה, וזה כזה מגניב D::
I I Dont Give A Dam New member 1/6/07 #43 ../images/Emo42.gifחח כן D: ופרקו זה.. ממ איך אני יסביר את זה? שקופצים כזה XD זה ממש מגניב, נכון יש כאלה שקופצים מבניינים ודברים כאלה? אז אם את מכירה זה משהו בסיגנון אבל לא בדיוק. זה יותר שווה
../images/Emo42.gifחח כן D: ופרקו זה.. ממ איך אני יסביר את זה? שקופצים כזה XD זה ממש מגניב, נכון יש כאלה שקופצים מבניינים ודברים כאלה? אז אם את מכירה זה משהו בסיגנון אבל לא בדיוק. זה יותר שווה
M Mami Girl 4 Ever New member 1/6/07 #46 את קנית משו שקופצים איתו על ביניינים../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
I I Dont Give A Dam New member 1/6/07 #49 ../images/Emo42.gifחח XDDD לא לא.. חח לא קניתי. אנשים קופצים, זה לא משהו XDD אבל פרקו זה לא מבניינים זה משהו בסיגנון, זה ממש טוב D: אין לי מושג איך להסביר לך את זה.
../images/Emo42.gifחח XDDD לא לא.. חח לא קניתי. אנשים קופצים, זה לא משהו XDD אבל פרקו זה לא מבניינים זה משהו בסיגנון, זה ממש טוב D: אין לי מושג איך להסביר לך את זה.
M Mami Girl 4 Ever New member 1/6/07 #52 מזה בנג'י? או כמו טרזן../images/Emo122.gif יש תמונה שלך עושה את זה?
I I Dont Give A Dam New member 1/6/07 #53 ../images/Emo42.gifD: לא תראי ../images/Emo27.gif ואומרים פרקור כנראה D: אבל איזה שפה אלופים. http://www.youtube.com/watch?v=uUksaD-JJgI&mode=related&search= אני לא קופצת גדר מסכנה סתם נדחפתי לבנים בכיתה שלי
../images/Emo42.gifD: לא תראי ../images/Emo27.gif ואומרים פרקור כנראה D: אבל איזה שפה אלופים. http://www.youtube.com/watch?v=uUksaD-JJgI&mode=related&search= אני לא קופצת גדר מסכנה סתם נדחפתי לבנים בכיתה שלי
M My Chemical Lotan New member 2/6/07 #54 בוקר טווווווווב!!!1 D:../images/Emo219.gif../images/Emo42.gif הא,לא בוקר. יופי,השוקו עם קולה שוב משפיע עליי. [אל תתחילו לומר איכס,זה טעים כמו במבה עם שוקולד ]
בוקר טווווווווב!!!1 D:../images/Emo219.gif../images/Emo42.gif הא,לא בוקר. יופי,השוקו עם קולה שוב משפיע עליי. [אל תתחילו לומר איכס,זה טעים כמו במבה עם שוקולד ]
I I L O V E MCR New member 2/6/07 #55 זה לא מעניין את העכוזון שלכם אבל אני ערה!!!!! + לייד מה עובר עלי?!?!? מי ער בעשרה לשמונה?! יש לי בעיות
זה לא מעניין את העכוזון שלכם אבל אני ערה!!!!! + לייד מה עובר עלי?!?!? מי ער בעשרה לשמונה?! יש לי בעיות
M My Chemical Lotan New member 2/6/07 #56 אני -__-" ../images/Emo219.gif קמתי כבר ב6:00 D:. אבל פשוט לא פתחתי ת'מחשב.