אניני
חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכל אחולת מה איתך? * איך קוראים לך?ליאב * בת כמה? באוגוסט 14 * מאיפה?עפולה * מהי מידת-הנעליים שלך?37-38 * למה את עונה על השאלון?כי משעמם.. * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם

* משעמם לך?יאפ * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?שייגעצ-המילים הכי יפות * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?רק שהוא נתקע בראש * בא לך במבה?לא * וכאפה?לא * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?יאפ * למה?לא יודעת חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?שמשעמם וזה חבל.. * ועל חור באוזון?אל תגדילו את החורXD * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?יש דולפינים לבנים? * יש בכלל דולפינים לבנים?אין לי מושג * את בטוחה?כן אני בטוחה שנאי לא יודעת עם יש * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?חחח * מה את חושבת על.. ג.יפית?היא מאגניבה..חח תחשבו על זה כל מוצר שהיא מפרסמת היא אומרת שהיא בודקת..נגיד והיא מפרסמת אוכל היא טועמת וזה..עם היא מפרסמת בונזו היא אוכלת אותו?XD * ועל המזג-אוויר?אויי חם.. * ועליי?עליי? מי זה עלי? * ועל אייל גולן?מזרחית לא לטעמי

* נכון שהוא מעפן?יאפ * ונכון שאישתו כוסית?לדעתי לא

* אז מה היא עושה איתו?חחחח שאלה טובה * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?זה היה ברור * ועל זה שנינט כוסית?חח סבבה * ועל זה שהיא הסתפרה?לא מתעניינת * כדאי לי להסתפר?כן * לאיזו תספורת?תעשי קרחת

* בטוחה?יאפ * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?תעשי תוספת שיער

* נמאס לך ממני,נכון?לא * שנעבור לחלק הבא?יאפ חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את

סתם כי בא לי * יום או לילה?לילה

חח באלי לישוןXD * קיץ או חורף?קיץ..בריכה

* במבה או ביסלי?במבה הכי טעים

* שוקולד לבן או שחור?לבן

* ורוד או שחור?שחור

* לישון או לקום?לישון

שונאת לקום * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?חחח

* מחשב או טלוויזיה?מחשב * הומואים או לסביות?הומואים

<החברות הכי טובות שיש> * כן או לא?כן * שחור או לבן?שחור..אני מאוד אופטימית * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?9 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך * אייסי או מסן?מסנ * קשר רציני או סטוץ?רציני * נס או שוקו?שוקו

* לשתות או לאכול?גם וגם * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?להמשיך חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?לא * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?כן * היא יפה?כן * את גרה בוילה?כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?יאפ * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?למה לא? * בד"כ- את נחמדה לאנשים?חח כן ולא * ולאנשות?הא? * ולכלבים?כן * וחתולים?לא * דגים?כן

* וטרולים?ברור * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?יאפ * יש לך אחים?כן * גדולים?לא *קטנים?כן * בגילאים 14 וחצי-16? לא * הם חתיכים?חח כן

* פנויים?אחד שהוא בן 6 פנוי

* את רוצה להכיר לי אותם?פדופילית!! * רוצה לבוא איתי לים?לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?לא מפריע לי * את אוהבת דיגדוגים?כן ולא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?10 * למה?מאגניב

* מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהיא מלכה אהבתי את השאלון

* למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי * למה?כי משעמם * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?לא מפריע לי

* למה?ככה * את בטוחה?כן * למה?כן * גם לך חם עכשיו?לא * למה?כי המזגן דלוק * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא * למה?כי הוא סבבה * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!כן * למה?כי כן * ניפגש בשמחות?לא * למה?חח סתם כן