כלבים וקינוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מצאתם את אהבת חייכם בטיול עם הכלבה? הכלב שלכם חפר בחוף ומצא אוצר? אתם מוזמנים לספר על דבר מרגש שקרה לכם בזכות/עם או בגלל הכלב שלכם בפורום כלבים ואולי תזכו בפרס שווה מתנת
- נגן mp3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=99548783
מעלים מתכונים נטולי גולטן וזוכים בפרסים בואו להשתתף בתחרות שמתקיימת בפורום צליאק, העלו את הקינוח המנצח שלכם ואולי תזכו בפרסים מפנקים וטעימים במיוחד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1286&msgid=99410995
אדוני ראש העיר אם היו ממנים אתכם להיות ראש העיר, בישוב שלכם, ליום אחד בלבד, אילו שינויים הייתם מבצעים בעיר? השתתפו בפעילות שמתקיימת בפורומים המקומיים ותוכלו לזכות ב-MP3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56346
לרגל חגיגות 40 שנים של פעילות מוסיקלית ויציאת האוסף החדש של הפרברים, פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה עורך חידון ואתם יכולים לזכות באוסף. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=347&msgid=99499360

liavii

New member
שאלוןן ארוך ולבעלי חוש הומור בלבדXD

הפורום קצת יבש אז אני ואופיר(אופקה) החלטנו לעלות שאלון:p וגם התלבטנו עם לפתוח שרשור חדש או לא אבל פתחתי:p אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? * איך קוראים לך? * בת כמה? * מאיפה? * מהי מידת-הנעליים שלך? * למה את עונה על השאלון? * ועכשיו באמת, למה את עונה? * משעמם לך? * יש לידך אנשים? * את שומעת מוזיקה? * איזה שיר? * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? * בא לך במבה? * וכאפה? * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? * למה? חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? * ועל חור באוזון? * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? * יש בכלל דולפינים לבנים? * את בטוחה? * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? * מה את חושבת על.. ג.יפית? * ועל המזג-אוויר? * ועליי? * ועל אייל גולן? * נכון שהוא מעפן? * ונכון שאישתו כוסית? * אז מה היא עושה איתו? * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? * ועל זה שנינט כוסית? * ועל זה שהיא הסתפרה? * כדאי לי להסתפר? * לאיזו תספורת? * בטוחה? * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? * נמאס לך ממני,נכון? * שנעבור לחלק הבא? חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? * יום או לילה? * קיץ או חורף? * במבה או ביסלי? * שוקולד לבן או שחור? * ורוד או שחור? * לישון או לקום? * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? * מחשב או טלוויזיה? * הומואים או לסביות? * כן או לא? * שחור או לבן? * ירוק או כחול? * מס' 9 או מס' 7? * אמת או שקר? * חיוך או דימעה? * אייסי או מסן? * קשר רציני או סטוץ? * נס או שוקו? * לשתות או לאכול? * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? * ואת עצמך? * ואת אמא? * ואבא? * והשכן? * ואת אישתו? * יש לך כלב/ה? * היא יפה? * את גרה בוילה? * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? * וקעקועים? * את מתכוונת לעשות? * את יודעת איזה יום היום? * ומה את רוצה, שקל? * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? * בד"כ- את נחמדה לאנשים? * ולאנשות? * ולכלבים? * וחתולים? * דגים? * וטרולים? * בא לך גלידה? * את אוהבת לענות על שאלונים? * יש לך אחים? * גדולים? * בגילאים 17 וחצי עד 19? * הם חתיכים? * פנויים? * את רוצה להכיר לי אותם? * רוצה לבוא איתי לים? * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? * תגידי, את מאמינה באלוהים? * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? * את אוהבת דיגדוגים? * וחיבוקים? * ונשיקות? * ואת אמא? ואבא? ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? * למה? * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? * למה? * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? * למה? * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? * למה? * את בטוחה? * למה? * גם לך חם עכשיו? * למה? * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? * למה? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! * למה? * ניפגש בשמחות? * למה? אופקה מחוייבת לענות על השאלון הזה:p!!

ibanez master

New member
יש לי שאלהה חשובה

אני מצטער שפתחתי נושא חדש, אבל יש פה בניםם בכלל????

shirush1112

New member
אני חייבת לפתוח על זה נושא ../images/Emo205.gif

אני לא רוצה חיסוןןןןןןן !!!!!!!111 תודה. תהפכו את זה לאוף או משהו.

shaiUSH2

New member
עדי?!?!?(עדי D)

למה אמרתת לאריהה שאני אמרתי לך על המפרט??!?!?!?

liavii

New member
אניני

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכל אחולת מה איתך? * איך קוראים לך?ליאב * בת כמה? באוגוסט 14 * מאיפה?עפולה * מהי מידת-הנעליים שלך?37-38 * למה את עונה על השאלון?כי משעמם.. * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם:p * משעמם לך?יאפ * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?שייגעצ-המילים הכי יפות * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?רק שהוא נתקע בראש * בא לך במבה?לא * וכאפה?לא * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?יאפ * למה?לא יודעת חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?שמשעמם וזה חבל.. * ועל חור באוזון?אל תגדילו את החורXD * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?יש דולפינים לבנים? * יש בכלל דולפינים לבנים?אין לי מושג * את בטוחה?כן אני בטוחה שנאי לא יודעת עם יש * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?חחח * מה את חושבת על.. ג.יפית?היא מאגניבה..חח תחשבו על זה כל מוצר שהיא מפרסמת היא אומרת שהיא בודקת..נגיד והיא מפרסמת אוכל היא טועמת וזה..עם היא מפרסמת בונזו היא אוכלת אותו?XD * ועל המזג-אוויר?אויי חם.. * ועליי?עליי? מי זה עלי? * ועל אייל גולן?מזרחית לא לטעמי:p * נכון שהוא מעפן?יאפ * ונכון שאישתו כוסית?לדעתי לא:p * אז מה היא עושה איתו?חחחח שאלה טובה * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?זה היה ברור * ועל זה שנינט כוסית?חח סבבה * ועל זה שהיא הסתפרה?לא מתעניינת * כדאי לי להסתפר?כן * לאיזו תספורת?תעשי קרחת:p * בטוחה?יאפ * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?תעשי תוספת שיער:p * נמאס לך ממני,נכון?לא * שנעבור לחלק הבא?יאפ חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את:p סתם כי בא לי * יום או לילה?לילה:p חח באלי לישוןXD * קיץ או חורף?קיץ..בריכה:p * במבה או ביסלי?במבה הכי טעים:p * שוקולד לבן או שחור?לבן:p * ורוד או שחור?שחור:p * לישון או לקום?לישון:p שונאת לקום * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?חחח:p * מחשב או טלוויזיה?מחשב * הומואים או לסביות?הומואים:p<החברות הכי טובות שיש> * כן או לא?כן * שחור או לבן?שחור..אני מאוד אופטימית * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?9 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך * אייסי או מסן?מסנ * קשר רציני או סטוץ?רציני * נס או שוקו?שוקו:p * לשתות או לאכול?גם וגם * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?להמשיך חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?לא * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?כן * היא יפה?כן * את גרה בוילה?כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?יאפ * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?למה לא? * בד"כ- את נחמדה לאנשים?חח כן ולא * ולאנשות?הא? * ולכלבים?כן * וחתולים?לא * דגים?כן:p * וטרולים?ברור * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?יאפ * יש לך אחים?כן * גדולים?לא *קטנים?כן * בגילאים 14 וחצי-16? לא * הם חתיכים?חח כן:p * פנויים?אחד שהוא בן 6 פנוי:p * את רוצה להכיר לי אותם?פדופילית!! * רוצה לבוא איתי לים?לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?לא מפריע לי * את אוהבת דיגדוגים?כן ולא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?10 * למה?מאגניב:p * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהיא מלכה אהבתי את השאלון:p * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי * למה?כי משעמם * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?לא מפריע לי:p * למה?ככה * את בטוחה?כן * למה?כן * גם לך חם עכשיו?לא * למה?כי המזגן דלוק * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא * למה?כי הוא סבבה * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!כן * למה?כי כן * ניפגש בשמחות?לא * למה?חח סתם כן:p

liavii

New member
חח את כיתה ח'?

אנני כיתה ח' וקיבלתי חיסון לפני שבועD:

עדי D

New member
חח מה יש לך ילדה..

את רוצה לדבר איתי דברי במסרים או במסנג'ר. בשביל זה לפתוח נושא? ולמה שאני לא יגיד לו.. אנחנו מדברים..

shaiUSH2

New member
לא משנה.....ועוד משווו...!!

טוב שאני לא יפתח פה עוד נושא ואזז יצעקו אלי אזז מי יודע למה באימיול זה לא מוריד עוד שירים של ביט חוץ מ"דני מכור לבמבה","עוגות גבינה" ו"כמו שלך"??

shaiUSH2

New member
!

בכיףףףףף אבל אין לי זמןןןן אני כול שבוע כמעט לא בבית ואין לי זמןן ללכת לחפש את הדיסק! אין אפשרות להוריד??

למעלה