גמאני רוצה../images/Emo48.gif
1)מה המאכל האהוב עלייך?:
הממ..ביגמק של מקדונלד'ס?XD 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:
אני חצי מרוקאית ואני מכורה קשות לחמין.. וגם לא יצא לי לטעום מיותר מדי עדות..אז מרוקאי? 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:
אממ פעם דודה שלי הכינה משו מגעיל כזה ששחה בתוך מיץ אדום..זה נראה כ"כ דוחה><" 4)מה בחיים לא תאכל?:
כל דבר הוא לא אכיל כמו חרקים או תולעים,דברים מגעילים כאלה><" 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:
אין הרבה כי אני לא כ"כ טועמת דברים שנראים לי מגעילים..אבל יש מין פטריות כאלה שאכלתי אצל חברה, פטריות מבושלות זה נחמד אבל כשהן נאות בא לי להקיא. אהה, ופעם נשארו לנו בבית גביעי גלידה ריקים וחשבתי שיהיה רעיון ממש טוב לאכול אותם עם חמאה..ההיום כל פעם שאני נזכרת בזה יש לי בחילה. 6)מה המאכל השנוא עלייך?:
הממ אני לא אוכלת שום, בצל וטונה. אבל יש עוד דברים><" פשוט אלה העיקריים. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:
שוקולד עם במבה..D: פעם הייתי אוכלת את זה חופשי.. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:
אממ כל דבר עם שוקולד..יש מין שוקולדים ממש טעימים במקס ברנר ,שזה כזה מצופה ב..משו, ובפנים יש פולי קקאו. אז הפולי קקאו ממש מגעילים אבל הציפוי כ"כ מושלם33333> 9)מה המשקה האהוב עלייך?:
הממ תה נענע?XD 10)מה הסלט האהוב עלייך?:
סלט חסה או סלט פירות. 11)מה הממרח האהוב עלייך?:
המממ חמאת בוטנים?XD 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:
ביגמק של מקדונלדס. 13)מה הירק האהוב עלייך?:
חסה. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:
מנגו. זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:
המבורגר!!!!!!11 2)נקניקיה/סלט ירקות?:
סלט ירקות.. 3)ג'חנון/מלאווח?:
ג'חנון. 4)ירקות/פירות?:
פירווות. 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?
צהובהD:: 6)שוקו/נס קפה?:
שוווקו. 7)מוגז/מיץ פירות?:
תלוי איזה פרי..אבל בעיקרון מוגז. 8)אבטיח/מלון?:
אבטיחח!!!!!11111 9)אגוזים/פטריות?:
אגוזים.. 10)במבה/ביסלי?:
במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?:
תלוי איך התפוחי אדמה מוגשים..[ז"א אפויים או מבושלים ואיזה תבלינים וזה] 12)אגרול/מוקפץ?:
אגרול33333> 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:
כ"כ סבתאXD בתאבוון
תודהD: