היי כנסוווווווו

אוקיי אולי אני כותבת כל כך הרבה על לורל אבל זה לא הקטע הקטע הוא שזאת הלהקה הכי שווה שיש וגם האלבום מהמם {טוב איך הוא לא יצא מהמם עם יובל מנדלסון ואברום מרקוביץ' הפיקו....} אז זהו אני לא מנסה להתחיל עם לורל וגם אני לא פאקצה.... למרות שהיום המציאו לי כינוי:פריקצה יענו פריקית ופאקצה חחחחחח..... טוב לא משנה.... ביייי

ibanez master

New member
אוקייי שרשור ספיידרמן 3!!

בזמן האחרון אני בשוונג של השרשורים האלה... אז היום חבר שלי מתקשר אלי ושואל אותי אם אני רוצה ללכת לסייפדרמן 3 .. ויש נזכרתי ברענן שהוא מכור לספיידרמן. אז כל מי שראה תסרט, בבקשה תגובות P:

m i s s l o l a

New member
קטע שרשמתי...כבר לא אכפת לי מה אנשים חושבים!

אז הפורום יהפוך לפורום מלוקק עם יצירות מלוקקות,כבר לא אכפת לי אמא אני צריכה אותך אמא,ולך?לך בכלל אל אכפת,את שוכבת שם בלי לעשות כלום,בזמן שלי כואב אמא...כן כואב לי ,תמיד חשבתי שאני יכולה לסמוך עליך אמא,ופיתאום אותה תחושה של ביטחון עברה...כולם עוזרים לי ורק את לא...אמא רק את לא!אני זקוקה לך אמא,ולך לא אכפת ,לפעמים שכבת במיטה הגדולה לך,במיטה שכולכך אהבתי,בלי לעשות כלום,וראית את היפים והאמיצים ,וכשבכיתי אמא?כשבכיתי רצת ישר אלי,וחיבכת אותי,בכול הכוח אמא חיבכת אותי,עכשיו זה לא ככה אמא..עכשיו את עצלנית מידי,אני צריכה אותך אמא..פשוט צריכה. צעקתי חזק כדי שתישמעי..הייתי תמימה מידי,כי עכשיו אני יודעת שלא תוכלי לבוא אלי...לא תוכלי לקום מהמיטה הגדולה שלך שהפכה למיטה קטנה ובכלל לא נוחה. אתמול הלכתי עם אבא לאותו המקום,בו יש המון מיטות אמא. המון קברים. אני מחפשת את שלך ופשוט יושבת שם אמא,כמו שאת היית עושה קודם,על המיטה שלך.אפילו לפעמים אני רואה את היפים והאמיצים,רק כדי לספר לך מה יהיה בהמשך. אני אוהבת אותך אמא,פשוט אוהבת. סורי אבל הייתי חייבת לפרוק

einav4u

New member
לורל כנס.. זאת מאיה,ראיתי אותך בגאלה בחוץ =]

היי לורל מה שלומךך?? אממ.. זוכר אותי חח היום ראיתי אותך בחוץ בגאלה לפני שנסעתם אחרי ההופעה.. זוכר?

רונושהה

New member
שאלון אוכל - סתם כי משעמם לי ../images/Emo8.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: 2)נקניקיה/סלט ירקות?: 3)ג'חנון/מלאווח?: 4)ירקות/פירות?: 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: 6)שוקו/נס קפה?: 7)מוגז/מיץ פירות?: 8)אבטיח/מלון?: 9)אגוזים/פטריות?: 10)במבה/ביסלי?: 11)תפוחי אדמה/עץ?: 12)אגרול/מוקפץ?: 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:
בתאבוון

dweck2k

New member
לא הבנתי מה את רוצה.

ותתחילי לשרשר למקומות הנכונים!!!! זה הכי מרגיז בעולם! זה למשל - שרשור הערצה ופרגון או OFF, חלאס עם השטויות האלו! דוויק המנהל הזועם!

Frankielover7

New member
אוףאוףאוף

אני כ'כ מתאפקת לא להגיד משהו.. קשה לי. אז בואי תקשיבי, יש דבר שקוראים לו שרשורי אוף. זה שרשור שמשרשרים אליו הודעות לא קשורות ולא חשובות, כמו זה. יכולת לשלוח לו מסרררררר. וחוצמזה, לורל הוא פאקינג בנאדם רגיל כמו כל בנאדם אחר. זה כמו שאת תפגשי מישהי... וברור שתזכרי אותה לאחר כמה שעותo_O אוקי אניווואי, הודעה מיותרת וסתם עוד עבודה לדוויקילה.

sapirosh92

New member
עונהה

1)מה המאכל האהוב עלייך?:אממ לא יודעת 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאי
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:כלום 4)מה בחיים לא תאכל?:לא יודעת.. מוח 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:לא יודעת חצילים איי גס 6)מה המאכל השנוא עלייך?:חצילים,עגבניות,לא יודעת נו.. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:אממ קציצות עם רוטב? 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:גלידה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:כרוב 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:המבורגר 13)מה הירק האהוב עלייך?:גזר 14)מה הפרי האהוב עלייך?:תפוח אבל ירוק כזה עסיסי
זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:נקנקיה 3)ג'חנון/מלאווח?:ג'חנון 4)ירקות/פירות?:פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:לבנה 6)שוקו/נס קפה?:נס 7)מוגז/מיץ פירות?:מוגז 8)אבטיח/מלון?:אבטיח 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:ביסלי 11)תפוחי אדמה/עץ?:עץ 12)אגרול/מוקפץ?:גם וגם
13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:שניהם

עונהה../images/Emo163.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?:שוקולד:p 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:איטלקי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אממ לא זוכרת.. 4)מה בחיים לא תאכל?:משו מגעיל..חח 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:קוויאר בלעכס 6)מה המאכל השנוא עלייך?:ליצ'י 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:פירה עם |גבנצ| 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:עוגה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:מים..או שוקו 10)מה הסלט האהוב עלייך?:כרוב סגול 11)מה הממרח האהוב עלייך?:מיונז...
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:צ'יפס?... 13)מה הירק האהוב עלייך?:אבוקדו
14)מה הפרי האהוב עלייך?:נקטרינה
זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:פיצה... 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלט ירקות 3)ג'חנון/מלאווח?:מלוואח 4)ירקות/פירות?:פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:צהובה 6)שוקו/נס קפה?:שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?:מיץ 8)אבטיח/מלון?:אבטיחי^.^ 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?:אדמה 12)אגרול/מוקפץ?:ארגול
13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: של סבתא:בולט,אורז ושעועית של אמא:הכל^^

einatit4

New member
עונה../images/Emo199.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: אפונה
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: רומני
חחחח סתם לא.. לא יודעת.. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: האממממממ קוגל!
4)מה בחיים לא תאכל?: רגל קרושה
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: הממממממממ מצה מתוקה עם מרגרינה שום שמיר
[לא ידעתי שהיא מתוקה
] 6)מה המאכל השנוא עלייך?: עוף.. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: המממממממ אורז ופירה?
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: קרם ברולה
9)מה המשקה האהוב עלייך?: מים או מיי תפוחים של נביעות
10)מה הסלט האהוב עלייך?: הממממ סלט ירקות פשוט כזה. 11)מה הממרח האהוב עלייך?: זיתים
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: גזר
14)מה הפרי האהוב עלייך?: תפוז ואפרסק זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה. 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט. א 3)ג'חנון/מלאווח?: לא זה ולא זה. 4)ירקות/פירות?: גם וגם
5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: נסקפה
7)מוגז/מיץ פירות?: מיץ 8)אבטיח/מלון?: לא זה ולא זה 9)אגוזים/פטריות?: אגוזים. 10)במבה/ביסלי?: במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?: עץ. 12)אגרול/מוקפץ?: מוקפץ. 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא.

J Lafferty girl

New member
גמאני רוצה../images/Emo48.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?:
הממ..ביגמק של מקדונלד'ס?XD 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:
אני חצי מרוקאית ואני מכורה קשות לחמין.. וגם לא יצא לי לטעום מיותר מדי עדות..אז מרוקאי? 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:
אממ פעם דודה שלי הכינה משו מגעיל כזה ששחה בתוך מיץ אדום..זה נראה כ"כ דוחה><" 4)מה בחיים לא תאכל?:
כל דבר הוא לא אכיל כמו חרקים או תולעים,דברים מגעילים כאלה><" 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:
אין הרבה כי אני לא כ"כ טועמת דברים שנראים לי מגעילים..אבל יש מין פטריות כאלה שאכלתי אצל חברה, פטריות מבושלות זה נחמד אבל כשהן נאות בא לי להקיא. אהה, ופעם נשארו לנו בבית גביעי גלידה ריקים וחשבתי שיהיה רעיון ממש טוב לאכול אותם עם חמאה..ההיום כל פעם שאני נזכרת בזה יש לי בחילה. 6)מה המאכל השנוא עלייך?:
הממ אני לא אוכלת שום, בצל וטונה. אבל יש עוד דברים><" פשוט אלה העיקריים. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:
שוקולד עם במבה..D: פעם הייתי אוכלת את זה חופשי.. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:
אממ כל דבר עם שוקולד..יש מין שוקולדים ממש טעימים במקס ברנר ,שזה כזה מצופה ב..משו, ובפנים יש פולי קקאו. אז הפולי קקאו ממש מגעילים אבל הציפוי כ"כ מושלם33333> 9)מה המשקה האהוב עלייך?:
הממ תה נענע?XD 10)מה הסלט האהוב עלייך?:
סלט חסה או סלט פירות. 11)מה הממרח האהוב עלייך?:
המממ חמאת בוטנים?XD 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:
ביגמק של מקדונלדס. 13)מה הירק האהוב עלייך?:
חסה. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:
מנגו. זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:
המבורגר!!!!!!11 2)נקניקיה/סלט ירקות?:
סלט ירקות.. 3)ג'חנון/מלאווח?:
ג'חנון. 4)ירקות/פירות?:
פירווות. 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?
צהובהD:: 6)שוקו/נס קפה?:
שוווקו. 7)מוגז/מיץ פירות?:
תלוי איזה פרי..אבל בעיקרון מוגז. 8)אבטיח/מלון?:
אבטיחח!!!!!11111 9)אגוזים/פטריות?:
אגוזים.. 10)במבה/ביסלי?:
במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?:
תלוי איך התפוחי אדמה מוגשים..[ז"א אפויים או מבושלים ואיזה תבלינים וזה] 12)אגרול/מוקפץ?:
אגרול33333> 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:
כ"כ סבתאXD בתאבוון
תודהD:

עונה.D:

1)מה המאכל האהוב עלייך?: אממ לא יודעת.. יש הרבה. 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: לא אכפת לי, העיקר שיהיה טעים ._. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: לא זוכרת.D: 4)מה בחיים לא תאכל?: חלקים פנימיים נאים ו..איכס.>< 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: הרבה דברים. בעיקר דגים -_- 6)מה המאכל השנוא עלייך?: יש הרבה. בצל ודגים כאלה נאים, בעיקר. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: פסטה בולונז.D: לא נשמע,זה טעים. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: ממ גלידה? 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מיץ מנגו.^^ 10)מה הסלט האהוב עלייך?: אממ סלט, לא יודעתD: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד. D: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: זה ג'אנק פוד. הכל אהוב. 13)מה הירק האהוב עלייך?: אממ גמבה.D: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: מנגו3333> זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה ._. 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט. 3)ג'חנון/מלאווח?: ג'חנוןןן 4)ירקות/פירות?: פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: נסקפה. 7)מוגז/מיץ פירות?: מיץ פירות. 8)אבטיח/מלון?: אבטיח.D: 9)אגוזים/פטריות?: אגוזים. 10)במבה/ביסלי?: ביסליייייי33333> 11)תפוחי אדמה/עץ?: אדמה.D: 12)אגרול/מוקפץ?: אגרול 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: סבתא. אין מה להשוות בכללXD

עדי D

New member
אוכל?!?!P:

)מה המאכל האהוב עלייך?: אוכל סיניייייייי 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: סיני. ורוסי נו נתחבר לשורשים חח 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: ירקות! 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: ירקות! חח 6)מה המאכל השנוא עלייך?: ירקות!! 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: שדוקולד ופירות חח 9)מה המשקה האהוב עלייך?: תפוזים 10)מה הסלט האהוב עלייך?: פירות חחחחח 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד<? 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: פיצה 13)מה הירק האהוב עלייך?: איכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ 14)מה הפרי האהוב עלייך?: תותים שסק אפרסק ענבים וכאלו זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה 2)נקניקיה/סלט ירקות?: נקניה. 3)ג'חנון/מלאווח?: מלאווח 4)ירקות/פירות?: פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?: מיץ פירות 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: איככככ 10)במבה/ביסלי?: במבה או סיבלי בצל 11)תפוחי אדמה/עץ?: גם 12)אגרול/מוקפץ?: מממ שניהם לא יודעת.. 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: גםגם בתאבוון

=) אוכל זה טוב

)מה המאכל האהוב עלייך?: 2 סטייקים
)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: הודי...
3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: זנב של תנין... 4)מה בחיים לא תאכל?: 5 ביצי שור... )מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: הממ זנב של תנין =) 6)מה המאכל השנוא עלייך?: דגים :S 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: מלפפון וגבינה 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9 סופלה שוקולד... )מה המשקה האהוב עלייך?: מיץ פטל
10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11 ירקות רגיל כזה עם הרבה לימון... )מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד... וריבת אוכמניות 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מקדונאלדס!!! 13)מה הירק האהוב עלייך?: קולורבי 14)מה הפרי האהוב עלייך?: מנגו זה או זה 1 )פיצה/המבורגר?: המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט ירקות 3)ג'חנון/מלאווח?: ג'חנון 4)ירקות/פירות?: ירקות... 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?: לפעמים ככה ולפעמים ככה... 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: אגוזים 10)במבה/ביסלי?: 11 ביסלי (גריל!) )תפוחי אדמה/עץ?: תפוח אדמה 12)אגרול/מוקפץ?: אגרול 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: של אמא בתאבוון תודה קוקי :)

J Lafferty girl

New member
חח באמת לא הבנתי מה הקטע של המספריםXD

"9 סופלה שוקולד" כי לאכול רק אחד זה לא טעים..XD

למעלה