זכוכיות

New member
גם אני עבדתי בזה קצת בתחילת השנה,

בבזק אונליין בב"ש, זה דווקא היה ממש נחמד ורגוע, ואנשים אשכרה משתפים פעולה... מי היה מאמין...

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

מצטרפים חדשים שלום
הפורום הינו פורום
חברתי
. אנא קיראו את הודעת המנהלת [קישור אדום מצד שמאל
] על מנת שתוכלו להתעדכן בנושא הפורום. המשך יום נעים!
לירון.

נועה רז

New member
שרותי תרגום ועריכה

שלום כולם, מחפשים תרגומים איכותיים ומהירים מאנגלית לעברית ולהפך? צריכים עריכה זריזה לעבודת סמינר ושאר צרות? אני עושה את כל זה, ובמחירים נוחים לסטודנטים (עניין של סולידריות יו קנואו) אז צרו איתי קשר במסר או במייל [email protected] בהצלחה

She who must be

New member
התייעצות לגבי תשלום שכר לימוד

עדיין לא שילמתי את התשלום האחרון ואני תוהה אם כדאי לי. יש לי עוד מעט מבחן והבלי תשלום אין כרטיס מבחן. זה מצד אחד. מצד שני, האם באוניברסיטה לא יעשו לי בעיות בלהחזיר אותו , אם יבוטל הסמסטר. מה אתם אומרים?

RichardSmith

New member
לא הייתי סומך על ביטול הסמסטר...

אבל זה פורום חברתי... את השאלה יש לשאול בפורום סטודנטים.

אוורה

New member
המלצה נדרשת

מישהו יכול להמליץ לי או ההיפך.על הקורס "מבוא לאסתטיקה"?

ח ג ה1

New member
חינוך יצירתי!

שלום לכולם.. אני מתעניינת בלימודי חינוך יצירתי... אשמח לשמוע אם מישו למד את זה..ואיפה. ומה ניתן לעשות עם זה בעתיד.? תודה!!

Natalila

New member
נראה לי שכדאי שתשלאי בפורום

השכן.. פורום סטודנטים..

אני לומדת- שנה ב' בסמינר הקיבוצים ../images/Emo13.gif

מסלול נהדר- גרם לי מאוד להתפתח באופן אישי, לא לפחד להעיז לעשות דברים שלא עשיתי. מה שטוב בו הוא שלא חייבים להיות עם כישרון בשמיים אלא הדגש הוא על חשיבה יצירתית ועל לא ללמד בצורה הרגילה בלבד של ספר ומחברת. אם את רוצה עוד פרטים- מוזמנת לשאול

ח ג ה1

New member
תודה על התגובה...עוד כמה שאלות

אני קצת מתלבטת בכיוון של חינוך יצירתי... 1.איך המכללה עצמה..?הצוות.?הסטודנטיות.? 2.לאן ניתן להתפתח ?במה לעסוק.? 3.איך היה בראיון.?מה שואלים.?זה אחד הדברים שמלחיצ אותי יותר...
אשמח לתגובה..תודה!!

mirazh

New member
ויזה G1 לארה"ב חוקית לסטודנט-האם זה אמת?

לפני כמה ימים נתקלתי באתר של אגודת הסטודנטים בהודעה על ויזה חוקית לסטודנט לארה"ב. השארתי פרטים וחזרו עלי עם הסבר הבא - חברת RASCO LLC מציע ויזה חוקית לגמרי לסטודנט (לדבריהם בתהליך הוצאה מעורב עו"ד ושגרירות) לתקופה של 4 חודשים במחיר של 600 דולר. אבל אפשר לעבוד אך ורק אצלם בעגלות בצפון קרולינה. סיפרו לי על תנאים מצויינים לעובדים שם, על איכות מחייה אצלם וכמה העולם יפה... אני המון פעמים שמעתי מסובבים על אנשים שנדפקו ממעסיקים כאלה ואחרים בענף זה, על הבטחות שלא קוימו, עד כדי כך שחלקם גורשו מארה"ב עי' השלטונות על שהות בלתי חוקית. שאלה: האם מישהו מניסיון מכיר את החברה הנ"ל? האם זה נראה לכן באמת דרך חוקית לעבוד בארה"ב בלי שום חשש לגירוש\חותמת שחורה? אני אשמח לעצות, טיפים בעניין. תודה מראש.

מהמעט שידוע לי על ויזות, לא מכירה את G1

תנסה לשאול גם בפורום עוברים לארה"ב- אם אתה בא כסטודנט יש מצב רוצים שתבוא כדי ללמוד שם. אם אתה עובד- זה לא חוקי. זה כמו שאם תבוא עם ויזת תייר ותעבוד- זה לא חוקי. ואגב 600 דולר לויזה ל4 חודשים זה די יקר.. ממה שאני יודעת להוציא ויזת תייר או חילופי תרבויות זה בערך 100 דולר..

yaron1511

New member
שבת שלום, אני מחפש מידע על בחינת המימד

אולי אפילו דוגמא לבחינה הזו, מישהו שעשה אותה ומעוניין לשתף...

jigly

New member
שלום זקוק לעצה

שלום יש לי שאלה אני מתכנן להתחיל ללמוד באוקטובר וחשבתי להתחיל במכללת ר"ג שנשמעת מאד מפתה השכר נמוך התואר של אוניברסיטה סידור שעות וימי הלימודים לפי בחירתך ותנאי קבלה מאד מתפשרים ולפי מה שנאמר לי הלימודים שם הם לא כמו באוניברסיטה פתוחה אלא לימודים מלאים לכל דבר קודם כל רציתי לשאול איפה הקצ' ואם יש בכלל מה דעתכם על המקום בעד נגד? עוד שאלה אני מחפש ללמוד משהו שימושי שאוכל למצוא עבודה אח"כ ובאותו זמן משהו שאני אוהב התעניינתי בתקשורת אולי יש לכם המלצות האם זה מקצוע פרקטי?

תשובה לפי מיטב ידיעתי

הקאטץ' הוא שזה כן לימודים של האוניברסיטה הפתוחה, רק שאתה משלם עוד 2000 ש"ח דמי מכללה למכללת ר"ג. אתה יכול ללמוד במפגשים של האוניברסיטה הפתוחה גם במרכזי לימוד אחרים שלה ולחסוך את ה-2000 ש"ח דמי מכללה. אני ממליץ לך גם לפנות לפורום "סטודנטים" שם יהיו יותר תשובות.

למעלה