..
מכיוון שאני גר במקום קטן, אז יש פה וועדות כאלו. לכן, אחד מועדת ספורט ביקש ממני. כי הוא אחראי עליהם אבל הוא לא יודע לאמן והוא גם לא יכול בשעות האלו. אז הוא ביקש ממני לאמן את הילדים [ד'-ו'] בליגה של הקטנים. יש ליגה של ילדים מהשכבות האלו מכל מיני מקומות קטנים שונים וכולם נפגשים במקום אחד למפגשים בימי שישי. יש גם ליגה של ז'-ט' [ששנה שעברה שיחקתי בה והגענו לחצי-גמר כאנדרדוגים מובהקים לגמרי עם הגנת פויול שלי
] וי'-ב'. בכל אופן, ביקשו ממני לאמן אותם בליגה שלהם. אימון אחד בשבוע ולבוא איתם למשחק ולהיות אחראי ומאמן שם. בחרו אותי כי הוא יודע שאני מהמבינים פה בכדורגל, שאני מבין כדורגל, אוהב כדורגל ומשחק כדורגל. אמרתי לו שאין לי בעיה. בכל אופן, כפי שאמרתי, עשיתי להם אימון שם עבדתי בעיקר על קטע פיזי [אתה יודע, ד'-ו', כמה טכניקה כבר יש להם.. מעט לרובם] וגם קצת על קטע מנטלי. דיברתי איתם, הכנתי אותם. גיבשתי אותם כקבוצה. הכנתי אותם למה שיהיה ושישחקו קבוצתי, יהיו יחד ושלא קרה כלום גם אם הפסדנו. במשחק עשיתי להם חימום וקצת בעיטות לשער אבל בעיקר דיברתי איתם. אמרתי להם מה ההרכב, איפה כל אחד משחק ואמרתי להם שהם יכולים לעשות את זה ושיהיו מגובשים. שישחקו קבוצתי. זה די הלך טוב, הם מאוד הקשיבו והייתי מבסוט. הובלנו 1-0 אבל אז היריבים השוו והחבר'ה שלי נראו שבורים ומעוצבנים אז עודדתי אותם ואמרתי להם שלא קרה כלום, זה 1-1 ושימשיכו. ואז שמנו את ה2 ובסוף את ה3. זה לא שאימנתי פעם, אבל מה אכפת לי, אם אני יכול לעזור אז בכיף.