sok777

New member
../images/Emo32.gif

בשביל Benn Is Kane: אני יודע שצחקת, אבל בלי קשר אני בטח אשחק 2-2-1.
2 בלמים [ימני ושמאלי] שמשחקים בין מגן לבלם, 2 קשרים מרכזיים וחלוץ חוד
בכל אופן, האמת שעד עכשיו עשיתי להם אימונים על בעיטות, שהלך טוב, מסירות וחטיפות [כמו קוף באמצע, רק ב2 נגיעות בלבד], בעיטה/נגיחה מהאוויר, שחובה להשתפר בזה ומשחקון כזה.. חוץ מזה דיברתי איתם.. במיוחד עם הבעייתי, זה עם האגו המנופח

Benn Is Kane

New member
חחח... עשית כבר רכש?

כמה כסף הערייה נתנה לך?
ואתה ממש בונקריסט. תשחק 2-1-2!!! תתחיל להעז!!!!!
שיהיה לך בהצלחה...

sok777

New member
קניתי השקעה

מגן חובה
העירייה בונה עכשיו איצטדיון חדש עם 20 מקומות [!!!]. מספיק לכל ההורים של הילדם. איזה, אני בונקריסט כמעט כמו קבוצה איטלקית נועזת.

SiC

New member
תשאל את האסיסטנט

מה ההרכב המומלץ ואיך השפיע השיחה הקבוצתית שלך על מוראל השחקנים. אה כן, ותלכלך על מאמן היריבה :)

pasglila

New member
בהצלחה בטורניר ו...

חשבת להציע את עצמך לקבוצת צמרת כלשהי, אחרי הכל אימנת כבר קבוצות מהצמרת העולמית, קבוצת ילדים זאת השפלה (צוחק)... תיקח השרעה מהבחור האנגלי שהציע את עצמו למידלברו.

sok777

New member
האמת,

הייתה לי הצעה אחת שהגיעה יומיים אחרי, מברצלונה. פיתו אותי עם כסף [30 אלף פאונד לשבוע] ואמרו שיש להם שחקנים מובילים [רונאלדיניו או משהו כזה.. מסיני? מסין? מסי? משהו כזה] ושאני צריך להגיע לברצלונה רק פעם בחודש ושזה גם ליומיים ועל חשבונם. אמרתי להם שכבר הצעתי להצעה אחרת.

אסִי

New member
אם אתה צריך עזרה

אתה מוזמן למסנג'ר [email protected]. על מה לשים דגש באימונים של קבוצות ילדים, איך לשחק איתם, פסיכולוגיה (דבר מאוד חשוב במיוחד אצל ילדים), אני אעזור לך בכיף.

sok777

New member
חזרתי מהמשחק

החבר'ה שלי לא האמינו שיש להם סיכוי בכלל אבל עם עבודה רבה, אימון אחד שעשיתי להם, שיחות מנטליות ומחזקות, הוראות במשחק וחילופים מנצחים ניצחנו 3-1. שיתפתי את כל השחקנים שהגיעו.. והיו איזה 10 [יש 5 ושוער] שהגיעו. כבשנו שער מוקדם כאשר היה כדור קרן, אמרתי למי שמרים שיפציץ לכיוון השער.. ככה שמישהו יגע וזה יכנס. הוא בעט חזק, השוער תפס והחליק לו לתוך השער. 1:0 לנו. זה היה בערך בדקה 9 מתוך 20 דק' מחצית ראשונה. דקה 13 בערך הם השוו בשער עצמי שלנו. שחקן רץ לאורך הקו, שחקן שלנו רץ לידו, לא שלח רגל, השחקן של היריבה עקף אותו, מגן שלנו בא וניסה להרחיק ובעט לתוך השער שלנו. 1:1 והשחקנים שלי נראים שבורים. עודדתי אותם שזה רק תיקו ושילחמו. הכנסתי מישהו צעיר במקום אחד שאיכזב אותי ובנגיעה הראשונה שלו, בדקה 18-19 הוא כבש גול קלאסי מצד ימין לפינה הרחוקה. 2:1 לנו במחצית. עודדתי אותם ואמרתי שזה בידיים שלהם ושילחמו. בערך בדקה 26 [מחצית שניה] עשינו גול מצוין דומה לשני ו3:1 לנו. נלחמו וסיימנו ב3:1. :)

sok777

New member
יש בהחלט..

יש כרגע 3 בתים עם 5 קבוצות בכל בית. כל הקבוצות יכולות להגיע לגמר. כרגע הקבוצה שלי עם 2 נצחונות ו2 משחקים שנותרו. אחרי סיום 5 המחזורים יש משחקי הצלבה כאשר 2 המקומות האחרונים הכי חזקים משחקים מול מקום 3 בשני בתים אחרים. מקום 3 בבית א' [הבית שלנו] משחק מול מקום 4 מבית ג'. מקום 4 בבית א' [גם הבית שלנו] משחק נגד מקום 4 בבית ב'. המנצחים יפגשו ביניהם לשני מפגשים בערך 45 דק' אחרי סיום המשחק. 2 העולות יצטרפו למקומות 1 ו2 שעולות ישר לרבע הגמר. כלומר, השאיפה שלנו היא לסיים במקומות 1-2, למרות שגם 3-5 יהיה בסדר כי יהיה לנו סיכוי.

sok777

New member
חח

על זה שביקשו ממני [די רצו מאוד] שאני אאמן קבוצה של ילדים מכיתות ד'-ו'. אימון אחד בשבוע ולהדריך במשחקים אותם. אז הסכמתי, מה אכפת לי לעשות טוב לאנשים. זה גם חוויה בשבילי. בטח אם נותנים לי פידבקים [אנשים והתוצאות במיוחד].

sok777

New member
..

מכיוון שאני גר במקום קטן, אז יש פה וועדות כאלו. לכן, אחד מועדת ספורט ביקש ממני. כי הוא אחראי עליהם אבל הוא לא יודע לאמן והוא גם לא יכול בשעות האלו. אז הוא ביקש ממני לאמן את הילדים [ד'-ו'] בליגה של הקטנים. יש ליגה של ילדים מהשכבות האלו מכל מיני מקומות קטנים שונים וכולם נפגשים במקום אחד למפגשים בימי שישי. יש גם ליגה של ז'-ט' [ששנה שעברה שיחקתי בה והגענו לחצי-גמר כאנדרדוגים מובהקים לגמרי עם הגנת פויול שלי
] וי'-ב'. בכל אופן, ביקשו ממני לאמן אותם בליגה שלהם. אימון אחד בשבוע ולבוא איתם למשחק ולהיות אחראי ומאמן שם. בחרו אותי כי הוא יודע שאני מהמבינים פה בכדורגל, שאני מבין כדורגל, אוהב כדורגל ומשחק כדורגל. אמרתי לו שאין לי בעיה. בכל אופן, כפי שאמרתי, עשיתי להם אימון שם עבדתי בעיקר על קטע פיזי [אתה יודע, ד'-ו', כמה טכניקה כבר יש להם.. מעט לרובם] וגם קצת על קטע מנטלי. דיברתי איתם, הכנתי אותם. גיבשתי אותם כקבוצה. הכנתי אותם למה שיהיה ושישחקו קבוצתי, יהיו יחד ושלא קרה כלום גם אם הפסדנו. במשחק עשיתי להם חימום וקצת בעיטות לשער אבל בעיקר דיברתי איתם. אמרתי להם מה ההרכב, איפה כל אחד משחק ואמרתי להם שהם יכולים לעשות את זה ושיהיו מגובשים. שישחקו קבוצתי. זה די הלך טוב, הם מאוד הקשיבו והייתי מבסוט. הובלנו 1-0 אבל אז היריבים השוו והחבר'ה שלי נראו שבורים ומעוצבנים אז עודדתי אותם ואמרתי להם שלא קרה כלום, זה 1-1 ושימשיכו. ואז שמנו את ה2 ובסוף את ה3. זה לא שאימנתי פעם, אבל מה אכפת לי, אם אני יכול לעזור אז בכיף. :)

למעלה