בסוף כל ההודעות כאן!!
S shilgiah New member 10/5/07 #110 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבסוף כל ההודעות כאן!!../images/Emo12.gif
מ מיטלס1 New member 10/5/07 #121 שמעי לי אל תוותרי על זה. לדעתי המשלחת לפולין היא חוויה שכל ישראלי/יהודי צריך לחוות...
L Lilosh95 New member 10/5/07 #98 היה לי היום מבחן ובוחן המבחן בהבעה הלך ממש לא טוב.... והבוחן בממטיקה הלך טוב אוףף אני על בטוח מקבלת בהבעה 60
היה לי היום מבחן ובוחן המבחן בהבעה הלך ממש לא טוב.... והבוחן בממטיקה הלך טוב אוףף אני על בטוח מקבלת בהבעה 60
ד דורה17 New member 10/5/07 #101 לא נורא בקטנה... כולה הבעה... אני גם הייתי על 60 70 ככה בהבעה [את בחטיבה נכון?] בקטנה לגמרי.. זה מבאס, נכון, אבל לא צריך לקחת את זה קשה....
לא נורא בקטנה... כולה הבעה... אני גם הייתי על 60 70 ככה בהבעה [את בחטיבה נכון?] בקטנה לגמרי.. זה מבאס, נכון, אבל לא צריך לקחת את זה קשה....
L Lilosh95 New member 10/5/07 #103 כן.. הכי מצחיק היה המבחן הקודם בהבעה זה מבחן שעשינו אותו בתחילת כיתה ו' ובסוף כיתה ו' ועוד עכשיו נתנו אותו... אבל הבאסה שבמבחן היום עשינו את העבודה על הטקסט הראשון ושחכתי הכל
כן.. הכי מצחיק היה המבחן הקודם בהבעה זה מבחן שעשינו אותו בתחילת כיתה ו' ובסוף כיתה ו' ועוד עכשיו נתנו אותו... אבל הבאסה שבמבחן היום עשינו את העבודה על הטקסט הראשון ושחכתי הכל
ד דורה17 New member 10/5/07 #104 הממ... לא נורא הבעה זה איכ... זה גם לא כזה חשוב ת'אמת... סתם עושים מזה סיפור גדול בחטיבה...
O Ofiraaaa New member 10/5/07 #111 פעם אחת זה כלום, אולי אתם לא רגילים אבל תצביעו כמה שיותר, באמת שזה לא תופס הרבה מהזמן.. זה גם מעביר ת'זמן כשמשעמם..
פעם אחת זה כלום, אולי אתם לא רגילים אבל תצביעו כמה שיותר, באמת שזה לא תופס הרבה מהזמן.. זה גם מעביר ת'זמן כשמשעמם..
י יוני 18 היחיד New member 11/5/07 #171 איזה מצעד???? של גלגלצ?? מה פתאום בגלגלצ היה מקום 3, אני שמעתי.