חחחחחחח יא מצחיק../images/Emo13.gif

קוראים לי דפנה, וסחתיין על התמונות הדומות לפיטר העתידי! אללה הירוז, זו כזאת סדרה טובה.

../images/Emo207.gif בקשר למתופף הראשון...

שכחתי איך קוראים לו
בקיצור המתופף הראשון של סינרגיה, מה איתו? יעני מה הוא עושה בימים אלה? ולמה הוא בכלל הוא עזב את הלהקה???

ספיידרמן 6??????

לא תאמינו, מתכננים להמשיך את הסרטים של ספיידרמן עד "ספיידרמן 6" אבל כל זה תלוי ב... http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/578/925.html בכל אופן, אני מבסוט מזה לאללה, כ"כ אהבתי את 3. חח אבל אני לא מבין דבר אחד, היום טובי מגוויר בן 29 כל סרט של ספיידרמן לוקח לצלם והכל משהו כמו שנה וחצי שנתיים אפילו 3, תתארו לכם שהוא הולך להיות עד ספיידר 6, בגילאים 31, 33, 35???? כאילו מה?? ספיידרמן בגיל כזה לא מוגזם משהו??? מנעארף, העיקר שיהיה סבבה. בכל אופן, ספיידרמן 3 זה הדבר הכי טוב שראיתי מימיי.

McFreaKy

New member
נחמד. ../images/Emo12.gif

זה דיי תמוה בהתחשב בעובדה שרק לפני איזה שבוע טובי אמר שהוא לא ממשיך לסרט רביעי וסם ריימי אמר שהוא לא ממשיך בלי הקאסט שלו. אבל לך תדע, אולי יחליפו שחקן. אולי אם מציעים לו מספיק כסף הוא שינה את דעתו... אולי ישנו בכלל את כל ההפקה כולל הבמאי... לא ברור. כנראה שהם פשוט רוצים להמשיך בגלל ההכנסות, לא משנה מה כרגע, אבל בטוח שיהיו עוד. ככה זה עובד בהוליווד, אם יש לך משהו טוב ביד אתה ממשיך איתו... כל סרט מכניס יותר, איזו סיבה יש להם לא להמשיך?

אבל אם ספיידרמן ממשיך

בלי טובי מגוויר זה כבר לא יהיה אותו דבר, תיודע, איתו זה התחיל ואיתו זה אמור להיגמר כי היתרגלנו אליו וגם בגלל שהוא הדמות האולטימטיבית לשחק את התפקיד, אם מתכוונים להמשיך את ספיידר בלי טובי מגוויר אז עדיף כבר שלא ימשיכו וייעצרו ב 3. העיקר שלא ייהרסו ויאכזבו, קחו לדוגמא את סופרמן החדש שיצא שנה שעברה, הסרט הזה ניכשל אחושילינג כי השחן לא התאים, הדמות שלו הייתה מעאפנה, וכלום לא הלך, כי כולם היתרגלו לשני שחקני הסופרמן האולטימטיבים הכי טובים שהיו והם: כריסטופר ריב בסרטי הקולנוע, ודין קיין בסדרה "לואיס וקלארק". כולם היתרגלו אליהם וברגע שאתה מביא מישהו לא קשור שאין לו חזות המתאימה לגיבור, זה לא זנ, וזה לא הולך ולא יילך. ככה שאם לא ימשיכו עם טובי מגוויר עדף שיוותרו.

McFreaKy

New member
ממש לא מסכים. ../images/Emo3.gif

אהבתי את טובי בראשון. בשני הוא כבר התחיל לא למצוא חן בעייני ובשלישי הוא כבר בכלל היה לי תקוע. הוא לא מתנהג כמו ספיידרמן, הוא לא נראה כמוהו, הוא לא בנוי כמוהו (הוא כולו רופס וספיידרמן שרירי!)... הוא לא ספיידרמן, לא פיטר פרקר, פשוט לא. הוא סביר, כן? זה לא שהוא זוועתי. אבל הוא לא פיטר פרקר.

את מיעוט ברוב אחי....

גם בסופרמן חשבו כמוך ולהיפך... אבל תחשוב על זה שאתה המיעוט... כי אל תשכח שכל המפיקי קולנוע הולכים לפי דעת הקהל ואהבתו, ואם טובי לא היה מושך קהל כמו שהוא מושך, והיו מלא מתלוננים ואומרים מה שאתה אומר אז היו מפסיקים את ספיידרמן, אבל הנה, עובדה שכולם אהבו את טובי והיביאו לו תישבחות ופידבקים על הסרטים, סימן שאהבו. וחוץ מזה אף פעם ספיידרמן לא היה טיפוס שרירן וכל זה...אין לי מושג מאיפה הבאת את זה בכלל. אבל בכל הקומיקס והסדרות + סרטים מצוירים למינהם, אף אחד מהם לא הציג ספיידר שרירי וכלזה.. אפילו מי שהמציא אותו. זה הקטע, הקטע הוא ליצור איש חנון כזה שמתחבאים בו כוחות על אנושיים, והקטעהוא שכולם יעני בהלם מה יוצא ממנו. זה הכל.

אתה מיעוט ברוב אחי...

גם בסופרמן חשבו כמוך ולהיפך... אבל תחשוב על זה שאתה המיעוט... כי אל תשכח שכל המפיקי קולנוע הולכים לפי דעת הקהל ואהבתו, ואם טובי לא היה מושך קהל כמו שהוא מושך, והיו מלא מתלוננים ואומרים מה שאתה אומר אז היו מפסיקים את ספיידרמן, אבל הנה, עובדה שכולם אהבו את טובי והיביאו לו תישבחות ופידבקים על הסרטים, סימן שאהבו. וחוץ מזה אף פעם ספיידרמן לא היה טיפוס שרירן וכל זה...אין לי מושג מאיפה הבאת את זה בכלל. אבל בכל הקומיקס והסדרות + סרטים מצוירים למינהם, אף אחד מהם לא הציג ספיידר שרירי וכלזה.. אפילו מי שהמציא אותו. זה הקטע, הקטע הוא ליצור איש חנון כזה שמתחבאים בו כוחות על אנושיים, והקטעהוא שכולם יעני בהלם מה יוצא ממנו. זה הכל.

McFreaKy

New member
מיעוט או לא, זו דעתי. ../images/Emo3.gif

וספיידרמן לא כזה שרירים, צודק, אבל הוא בנוי, כמו שאמרתי. הוא רזה ומה שיש לו מעבר לרזון זה שרירים. טובי ממש לא כזה, גם הספיידרמן הממוחשב נראה הרבה יותר בנוי ממנו. זה פשוט נורא נורא בולט בעייני וזה מפריע לי. וכמו שאתה בעצמך אמרת, טובי גם לא צעיר מספיק כבר. זה ממש מעצבן גם. X: ובקשר לסופרמן, כה, ברנדון רות' היה ממש מעפן. X: אבל כל הסרט מעפן (חוץ מהילד
), אז בקטנה.

שלומיתת

New member
קראו לו אורי רז

(אין קשר משפחתי לאיתן..) ואין לי מושג מה הוא עושה..מן הסתם מתופף איפשהוא.. והוא עזב את הלהקה מסיבות אישיות,אני לא חושבת שצריך להתעסק בזה יותר מדי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר... לחוצה ומזועזעת..

היתה לי חלום מפחידדדדדדד ממש סיוט!! וזה לא מצחיקקק אני קמתי בעשרה ל9 בלי שעון ובלי שאף אחד ינסה להעיר אותי בגלל שנלחצתי והתעוררתי... אני אפילו לא יודעת למה חלמתי על זה.. אומרים שחלום זה קצת רעיונות מהיום שלפני אותו לילה.. סינרגיה גם היו בחלום.. אבל לא בקטע הרע (נראה לי..אני התחבאתי..) אם עד עכשיו חשבתי בכל זאת לדבר עם המנהל שלי על המשלחת לפולין ועל האיחור של הטופס עכשיו בטוח לי שאין מצב שאני אלך לשם!! אני עוד עדיין בהלם.. המשך יומ...

דורה17

New member
יהה את רוצה לטוס לפולין?

מגנוב =) אני גם הייתי היה די כיף חח תדברי איתו! אל תוותרי על זה... ומה נסגר עם החלום? נשמע מלחיץ משו חח מה שבטוח.. זה רק חלום חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני כבר לא רוצה..../images/Emo122.gif

לא הייתי סגורה על עצמי כ"כ.. שנה שעברה ממש רציתי והשנה התחלתי להתלבט.. והחלום הזה הכריע!! אני לא טסה.. חחח הוא באמת היה מלחיץ!!

דורה17

New member
וואי אל תתני לחלום לגרום לך לא לטוס...

תראי.. לפני שאני טסתי היו לי את כל הבלגאנים שיכולים להיות. ההורים והכסף והרצון ליסוע וזהץץ (נסעתי עם תנועת נוער) ובאמת כל מה שיכל כמעט להשתבש קרה.. אפילו חלומות ואנשים שניסו לשכנע אותי לא ליסוע.. אבל לא ויתרתי והחלטתי שאני נוסעת ולא מעניין אותי מה יהיה וזאת הייתה החוויה הכי טובה שהייתה לי אי פעם.. באמת.. אני כל כך שמחה שעשיתי את זה ואם הייתי יכולה הייתי טסה עוד פעם.. נכון זה פולין וזה שואה וזה עצוב והכל אבל זה ממש ממש לא רק זה.. זה מגבש וזה גם ממש ממש כיף, אל תראי את זה כמשו דכאוני... אני מבטיחה לך שאת ממש לא תתחרטי על זה אם תסעי... אם זה לא מאוחר מידי...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתפוזבל סינן אותי..../images/Emo12.gifשוב..!../images/Emo46.gif

אממ רציתי לטוס..לא הייתי סגורה... שנה שעברה ממש רציתי והשנה התחלתי להתלבט.. אבל עכשיו ברור לי שאני לא מסוגלת לטוס למשלחת הזאת.. החלום הכריע.. אני לא טסה.. וכן.. הוא לא רק נשמע ככה.. הוא היה ממש מלחיץ!! היו בו גם דברים ממש הזוים!! עכשיו כשאני חושבת עליו..מוזר..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפעם אחרונה שאני מנסה להגיב!!

התפוז המפגר הזה סינן אותי כבר יותר מפעמיים!!
כבר נמאס לי לחזור על אותו דבר...חחח אממ רציתי לטוס.. אבל לא היתי סגורה עם עצמי.. שנה שעברה ממש רציתי אבל השנה התחלתי להתלבט ועכשיו ברור לי שאני לא מסוגלת לטוס למשלחת הזאת.. אז זה.. החלום הכריע חח אני לא טסה למשלחת.. וכן.. זה לא רק נשמע, זה היה חלום מפחיד!! אבל עכשיו כשאני נזכרת בו בפרטים היו בו דברים ממש הזויים...חח

למעלה