נכוןןןןןןןן חחחחחחחחח!
ד דורה17 New member 10/5/07 #95 וואי אז כנראה שהיינו קרובים אם גם אתה ראית את זה חחח או שהיה יותר ממאבטח אחד... היית באזור של הילדה הטיפשה שישבה על הרצפה?
וואי אז כנראה שהיינו קרובים אם גם אתה ראית את זה חחח או שהיה יותר ממאבטח אחד... היית באזור של הילדה הטיפשה שישבה על הרצפה?
ד דורה17 New member 10/5/07 #97 חחחח כן זה נכון.. לידי הייתה מישי ממש מעצבנת שכל ההופעה ישבה על הרצפה באמצע כל האנשים וכולם נתקעו בה.. עד שבסוף הערתי לה והיא עפה חחחח הו וול...
חחחח כן זה נכון.. לידי הייתה מישי ממש מעצבנת שכל ההופעה ישבה על הרצפה באמצע כל האנשים וכולם נתקעו בה.. עד שבסוף הערתי לה והיא עפה חחחח הו וול...
מ ממשיך לרוץ New member 10/5/07 #99 מצידי היה לבעוט במי שהפריע לי בסינרגיה. כש.. כשסינרגיה הופיעו, אין מי שהפריע לי!!!! מי שהיה מפריע לי לא כדאי לו חחח וכשרוצים להתקדם קדימה דוחפים את כל העולם. חחח
מצידי היה לבעוט במי שהפריע לי בסינרגיה. כש.. כשסינרגיה הופיעו, אין מי שהפריע לי!!!! מי שהיה מפריע לי לא כדאי לו חחח וכשרוצים להתקדם קדימה דוחפים את כל העולם. חחח
ג גברת פוז New member 12/5/07 #334 אם כבר תום אבני, אמרו שהסדרה שלו בערוץ הילדים משהו שאמור להיות כביכול דקומנטרי, זה טוב מישהו ראה?
ג גברת פוז New member 13/5/07 #344 ..כן, גם לי יש יס. ולא שיטP: [אפילו שאמרת את זה בציניות אני מניחה ]
ד דורה17 New member 13/5/07 #345 ציניות שליטע! חחחח סתם הכי טוב יס! הייתי בביביסיטר והיה להם הוט... לא היה מה לראות...
S shilgiah New member 10/5/07 #112 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיש לי עדשות..../images/Emo3.gif גם בשרשור תמונות היתה לך תמונה עם ידידה וישר הזכרת לי את תום אבני.. אתה לא דומה.. מזכיר..חחח
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיש לי עדשות..../images/Emo3.gif גם בשרשור תמונות היתה לך תמונה עם ידידה וישר הזכרת לי את תום אבני.. אתה לא דומה.. מזכיר..חחח
ס סינטטית New member 10/5/07 #79 ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif .