FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

כמה סיבות... היום יום רביעי. האוף הקודם לא קופץ. יש לי מה לכתוב XD האאאאאאאאאאאאאאאא!!@#$*%^#$ The Enemy!!!!!!!!! הם זוכרים אותי
מתוך אלפים שהיו בהופעות שלהם באנגליה.. מתוך מאות שפגשו אותם בחנויות דיסקים באנגליה.. הם זוכרים אותי D:::::::::::: אמ. דיברתי עם ליאם.. המתופף החמוד ^^ במייספיס. תתחילו לקרוא מלמטה P: זאת ההודעה האחרונה שקיבלתי- young and supple ----------------- Original Message ----------------- From: DeadOnArrival// Date: 09 May 2007, 06:53 wow.. very young! ----------------- Original Message ----------------- From: THE ENEMY Date: May 9, 2007 4:51 PM all 19 ----------------- Original Message ----------------- From: DeadOnArrival// Date: 09 May 2007, 06:50 i'm fine, u? many ppl told me u look young.. what's your age? hahaha ----------------- Original Message ----------------- From: THE ENEMY Date: May 9, 2007 3:16 PM hahahahah yeah i remember ya. nice oen for the pic, how ya doing bab? liam ----------------- Original Message ----------------- From: DeadOnArrival// Date: 09 May 2007, 05:13 DeadOnArrival// has posted a new comment about you on MySpace! According to your privacy settings, all comments must be approved by you before they appear on your profile. DeadOnArrival//'s Comment: "hi! i'm the girl from Israel who told you to say 'SHALOM' last month at the HMV store in London. LOL. remember me?? you're so cute and i love you so much! -כאן הייתה התמונה שלי איתם-

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif עוד מהשיחה..

Get some ----------------- Original Message ----------------- From: DeadOnArrival// Date: 09 May 2007, 07:04 haha.. i can't wait for my next time in england.. but i need money :.. ----------------- Original Message ----------------- From: THE ENEMY Date: May 9, 2007 4:59 PM young and supple

miss pepper

New member
../images/Emo207.gif

קרה לכם פעם ששרתם שיר ולא אמרתם את מילות השיר נכון
אם כן בדיוק בשביל זה יש את קומונת תרגום שירים
תהנו

lestatgirl

New member
תכריחי אותם לבוא לארץ..

כאילו אחרי שיצא להם אלבום או 2 ויהיה להם קצת יוץתר מעריצים וכזה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן כן.. אני תכף אשלח להם עוד

הודעות ואציק להם P:

t a o t a o

New member
חחח

ליאם באמת חמוד... גם אני קיבלתי תשובות להודעות ששלחתי. מקווה מאוד שלא יבטלו את ההופעות בלונדון בסוף החודש, אני באמת רוצה לראות אותם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אמרתי להם לבוא לארץ ../images/Emo2.gif

yeah get someone to contact our agent ----------------- Original Message ----------------- From: DeadOnArrival// Date: 09 May 2007, 08:39 after the album will come out.. wuld you come to israel for some little show? please? i know a lot of ppl who love u here and want to see u guys!! זה אומר שהם רוצים שאני אמצא מישהו שיצור קשר עם הסוכן שלהם או שיש להם מישהו?? XD אני קשת הבנה ~,~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוקי.. הבנתי..!

לירון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף. אמ.. טלפון של איזה אמרגן אומשהו שיצור קשר עם דה אנאמי?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני צריכה למצוא

מישהו שיצור קשר עם הסוכן שלהם ויגיד להם לבוא לארץ ויארגן להם את ההופעה כאן
אני מרגישה מיוחד ^^ ~עיינים נוצצות~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה וניראה לי הם חתומים

ב'וורנר ברודרס'.. האחים וורנר חחח זה לפחות מה שכתוב על הדיסק של הסינגל שדרך זה הם הוציאו אותו XD וגם בוויקיפדיה על הסינגל הקודם זה וורנר ברודרס.

Rose131

New member
כן, סורי שלא פתחתי את האוף

המחשב בבית של אמא קצת מת ליX:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הבאסיסט חולה ../images/Emo2.gif

והגיע לבית חולים.. הם חום גבוה והקראות או מה שזה לא יהיה.. והם ביטלו את כל ההופעות מה3.5 עד 11.5 בהתחלה כי לסולן הייתה דלקת גרון והוא לא יכל לשיר.. ועד שהוא הבריא פתאום כמה אנשים בטור באס שלהם חטפו וירוס ואפילו שניים הגיעו לבית חולים ואחד מהם זה הבאסיסט.. למה לעזאזל אני מציפה את האוף הזה?! ואת הלהקה?! ;; אני מאושרת מידי שאני מדברת איתם חחחחחחחח

lestatgirl

New member
תמשיכי עם העדכונים למחוסרי המזל מאיתנו

שאין להם קשר הדוק עם אלה שנמצאים away from here...

למעלה