IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif10/05/2007ספיישל Paradise Lost באלטרנטיב

10/05/07 באלטרנטיב בעקבות ההופעה הקרובה והדיסק החדש ערב מיוחד ללהקה הענקית Paradise Lost ולכבוד הערב - יוגרלו סינגלים של השיר The Enemy שיצא במהדורה מוגבלת מתנת Helicon Records רחבה אלטרנטיבית - ספיישל PARADISE LOST Alternative, Rock, Grunge רן אביב עידן רייטן רחבת ניו מטאל Funk Metal, Hardcore, Metalcore, EMO גל ודוריס דרור טייכר רחבת מטאל - ספיישל PARADISE LOST .Heavy, Thrash, Power, Death, Brutal, Black, Doom, Goth etc. אורי זילכה [אורפנד לנד] טל ניסן וחן סאדוס רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie DPS עומר בכר [106FM] וכמובן אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד לפרטים והנחות לפנות ב msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif צומייייי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה דיסק כדאי לבקש מאחותי שתביא לי מלונדון שאין בארץ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

הרבה~! XDDD הראשון של מכר? אממ.. החדש של דה אקאדמי איז? סינגלים של להקות שאת אוהבת? יש שם פשוט כל דבר אפשרי ^^

HarlequinGirl

New member
נמ ><

מכר כבר לא אוהבת. לארוצה דה אקדמי איז לפני ששמעתי את הדיסק על המחשב..כי הסינגל מעפן.. המממ זהו אולי סינגלים אבל איזה? >< לא עולה לי כלום לראש עכשיו..

dandiT

New member
נו מזה התפוזונה הזה><

מקודם הוא הראה לי שהוא לא שלח ;;

dandiT

New member
../images/Emo2.gif

נוסעת לכפר סבא ברגע שיתאפשר לי שזה יקרה בעוד 200 שנה><

למעלה