D dark dumb New member 8/5/07 #42 רוצה בנות - חובבי ציון ../images/Emo85.gif הגעתי למסקנה שזאת הפעם הראשונה שאני רושמת בשירשור שכזה, מגיע לי מזל טוב!! בשעה טובה!!
רוצה בנות - חובבי ציון ../images/Emo85.gif הגעתי למסקנה שזאת הפעם הראשונה שאני רושמת בשירשור שכזה, מגיע לי מזל טוב!! בשעה טובה!!
D dark dumb New member 8/5/07 #43 ידיים למעלה - כנסיית השכל יאללה התפרעתי... חחח גם את השיר הבא אני ירשום!! חחח
K Keren I6 New member 8/5/07 #50 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
E Efrat K New member 8/5/07 #22 איזה בגרות יש לכם? בד"כ נותנים רק יום חופש אחד ללמוד לבגרות,אלא אם כן אין לנו יום מרוכז באותו היום אז נותנים לנו יותר ימים.
איזה בגרות יש לכם? בד"כ נותנים רק יום חופש אחד ללמוד לבגרות,אלא אם כן אין לנו יום מרוכז באותו היום אז נותנים לנו יותר ימים.
ט טול טולה New member 8/5/07 #28 מחשבים../images/Emo103.gif זה לא שאני צריכה ללמוד או משהו....פשוט רציתי חופש!!
ג גליזה New member 8/5/07 #23 אצלנו הפכו מיומיים לפני מתכונת ליום לפני אבל בגרות (חוץ מאנגלית) זה יומיים לדעתי. מילא, בי"ס זונות. קבלי חיבוק אוהבת אותך
אצלנו הפכו מיומיים לפני מתכונת ליום לפני אבל בגרות (חוץ מאנגלית) זה יומיים לדעתי. מילא, בי"ס זונות. קבלי חיבוק אוהבת אותך
L linoy7 New member 8/5/07 #24 תתנחמי בזה שאצלנו זה תמיד היה יום אחד...../images/Emo41.gif לא נורא שיהיה בהצלחה