S p r i n g B

New member
טוב חברה...

אני עוזבת אתכם לשבוע........... אני טסה לארה"ב!!! (משלחת של בית ספר...
) יתגעגע אליכם.......
ביט, בהצלחה בגאלה....! =] (ו. מיכלי אני סוגדת לך. .... אז.... אולי אני יקים לך קומונה?! :] )

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ביי מתוקה../images/Emo23.gif

אין צורך בקומונה, אם תעברי לאופק- הכל יהיה יותר טובD: תהני מתוקתי!

kakitibeti

New member
חחח קבלו

הייתי בטיול ובשירותי בנות בקבר בן גוריון היה את הסטיקר שלכם

n a c h m i

New member
כנסו!

Outwit בהופעה בבאר שבע ובמוסד! השיר החדש - במוסד- http://www.youtube.com/watch?v=yu5OyHJS60Y goodbye my friend - באר שבע http://www.youtube.com/watch?v=_OFXKCqVt_Y

יואו פאק.

איזה אירוויזיון חרא. והשיר של ישראל איום ונורא. בעאעאעאהה.... ביט, אולי תסעו שנה הבאה, תכניסו קצת פאנק רוק לאירוויזיון? יכול היות ענק....

ליעתע

New member
דייי היה לנו שיר טוב!

הוא...הוא.. מקפיץ כזה!D: בכל מקרה, הוא היה יותר טוב מהבוצ'ה ההיא שהייתה שם. או מתורכיה :-S זה היה מתיש.

פרשתי באמצע...

זאת השנה הראשונה מאז שאני בת 6 שפרשתי באמצע. אני תמיד מכריחה את עצמי להישאר עד הסוף... אבל הפעם לא יכולתי לעמוד בזה... למרות שלאיסלנד היה שיר יפה...

WIpE ouT

New member
כ"כ משעמם וחם לי אז עניתי

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: חזה עוף, ספגטי בולונז אבל רק של אמא, ומרשמלו במדורה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ירוק, כחול, שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מוניקה, קספר, BFS 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שימי, יגי ואנה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: nirvana- sliver, punk goes acoustic1, sum41- all killer no filler 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אמממ אני יודע רק שיש לי ג'ינס של רנגלר, חוץ מזה אני לא ממש מסתכל בתגיות 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נחוש, סקרן, חרוץ 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: מתעצבן מהר, נטייה קלה לאלימות
, ויתר טאקט 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אקסטרים, yes stars 3, ו2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אירלנד, לונדון, באילת עם אנה!(אוף חרא למה לא נסעתי איתה באמת?) 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אף, שיניים(no need for braces!) וגומות חן 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: רגליים, ידיים ועיניים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: deck dogz, מישהו לרוץ איתו, almost famous 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: BFS- ALMOST, מוניקה- גשם חזק, קספר- אחלום לנצח 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 4400, נמלטים, מועדון לילה(שעכשיו נגמר
) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעזוב את אנה, וזהו בערך 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות עם אנה עכשיו, SG!
וזהו!זה כל מה שאני צריך 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: צילה של הרוח, בוץ, אם יש גן עדן 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוזיקאי(המורה שלי טוען שיש עתיד
),מפיק מוזיקלי, ובשביל הגיוון- עו"ד 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: של"ח, אנגלית(איזה כיף זה להפסיד חצי מהשיעורים וללכת לדוברי אנגלית כדי לשבת ולספר בדיחות
)אמממ ולשון כי אבי הוא ה-מורה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, נשר, טיגריס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, פיצפוצי שוקולד, תות-בננה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: סיוון(וזה לא היה נעים במיוחד), רוסק, וגברט 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אנה!!!!!!אנה!!!!! ועוד פעם אנה!!!!! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לפתוח אייטיונס, להיכנס למייספייס ולחפש להקות מגניבות וחדשות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאנה תדפוק בדלת!, שנשיג עוד מחבט כי אחרת לא נוכל לשחק טניס היום, שנאי אמצא המשך לשיר שהתחלתי לכתבו בבוקר 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אהיה בצבא, אני אשתפר בגיטרה, ואנה תזרוק אותי עד אז 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצח שיניים, משתין, פותח מוזיקה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את המוזיקה שפתחתי בבוקר, מצחצח שיניים מסתכל על החדר ומבטיח בפעם המליון ומשו שמחר אני אסדר זה היה נחמד

עעעעעונה =) .,

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: - פיצה
- בורקס XD - ספגטי / פסטה 2. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: + כחול & לבן & חום & שחור + 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: * עברי לידר * * סינרגיה * *שייגעצ' * *ביט 69 * * אבריל לוין * * Evanescence * * My Chemical Romance * 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לי - שושה 3> , טלי , תבל . 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ^^ סינרגיה , אבריל לוין , ביט 69 . 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: MAMZ blue bird רנואר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ביישנית
, אכפתית מאווווווד =) , חברותית
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: נעלבת מהר , מתעצבנת מהר , אכפתלי מה יאמרו עלי !!!! =/ . 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: - ערוץ 24 , מוסיקה - MTV , מוסיקה - ערוץ 3 & ערוץ 22 XD 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: = בריייייכה - פפ . חם לי ; / = = חו"ל = = ההופעת השקה של ביט 69 - שיגיע כבררררר = 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: ממ, שיער [ נחשב ? ! XD] אףףףף ; ) עיניים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן + רגליים + אגודל ברגל x] חעחע 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: בופור , נורביט , ריקוד מושחת 2 , סטפ-אפ 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: + שיר אהבה למוזה - דנידין + + עד אלייך - סינרגיה + + עוגות גבינה - ביט 69 + 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: - האלופה, - אבודים, -POP UP 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: ממממ , ; * קרחת חעחע : O * קעקוע אמיתי !!!!! * להיות עירומה בציבור , חעחע 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אווווו
, יש מלא ! טיסה לחו"ל + שיחת נפש עם שושה, פעם 2 + שופינג מטוררררף XD 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני חושבת ש.... יש יותר מדי . , עדיף שאני לא יחפור =/ 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: * משהו בתעשייה * עורכת דין * אישיות , עשירה ; ] 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: = אנגלית & תנ"ך & ביולוגיה = 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב - ו.ז.ה.ו !!!! 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: ממ , לימון * תפוח אגס * מסטיק יייייייאמי =P 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: + רונה + נונה + דידי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שושה - לי , טלי , תבל = ] 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש בפורום הזה D= חעחע ממ , איייסי ושייירים , - לשמוע
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: ש _ _ _ יבוא ויגיד לי שהוא אוהב אותי , שאני יהיה הבת-אדם ה.כ.י מאוווושרת בעולם , זה לא שאני לא ,אבל לא חשוב !!!! XD ווו, ללכת לרותמוש =)))) 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגוף - בעיקר הגוף , דיאטה . אופי - אני הי יותר בוגרת , ברור . שיער - אני יעשה גוונים , אבל ב.ק.ר.ו.ב לא בעוווד 5 שנים ; O 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים , בוחרת בגדים , בודקת נוכחות XD חחחחח 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים , רואה טלוויזיה , סוגרת מחשב ? ! =/ ווואי , שאלון נחמד ; ) ועשיתי הרבה . זה אחד הנחמדים =]

רונושהה

New member
../images/Emo4.gifעונה- משעמם לי

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה,
פלאפל, גלידה
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: צהובב , תכלת , ורוד 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ביט 69 , סינרגיה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עמית, נוי , טל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ?!?!?! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ,תפוז, TNT , FOX 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נדיבה, רצינית, מסודרת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רחמנית יותר מדיי , חסרת סבלנות , מתעצבנת בקלות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:HOT 3 , 24, ערוץ הילדים
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: קניון - סרט 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: מרוצה מעצמי
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:_________ 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: החופשה של בין , בופור , סטאפ אפ 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: עוגות גבינה , עד אלייך , דני מכור לבמבה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אלופה , ארתור , פיג'מות 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: קעקוע אמיתי, לעשות קרחת , לאכול דשא חח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לאנוס את לורלל חח , חופשה בים המלחח, כסףףףף 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אממ לא ממש קוראת 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: עורכת דין , מעצבת , אממ דוגמנית?!?! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה , ספרות , מתמתיקה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים , אפרוחים , דולפין 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל & עוגיות חמאהה , ריבת חלב , וופל בלגי 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: עמיתוש , אלי, יוסי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: נונה , דור , טל 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אממ אייסי , מסנג'ר , פורום 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: ש____ יגיד לי שהוא אוהב אותי , בא לי ביסלי חח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שיהיו לי עיניים ירוקותת, שאני יהיה חברה של __ , שאני יגור בוילה עם בריכהה
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים , מדליקה ת'פלאפון , והולכת לשתוף פנים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שומעת שירים , אוכלת לי משהו , ועפה לישון בה ביי

למעלה