כ"כ משעמם וחם לי אז עניתי
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: חזה עוף, ספגטי בולונז אבל רק של אמא, ומרשמלו במדורה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ירוק, כחול, שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מוניקה, קספר, BFS 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שימי, יגי ואנה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: nirvana- sliver, punk goes acoustic1, sum41- all killer no filler 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אמממ אני יודע רק שיש לי ג'ינס של רנגלר, חוץ מזה אני לא ממש מסתכל בתגיות 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: נחוש, סקרן, חרוץ 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: מתעצבן מהר, נטייה קלה לאלימות
, ויתר טאקט 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אקסטרים, yes stars 3, ו2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אירלנד, לונדון, באילת עם אנה!(אוף חרא למה לא נסעתי איתה באמת?) 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אף, שיניים(no need for braces!) וגומות חן 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: רגליים, ידיים ועיניים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: deck dogz, מישהו לרוץ איתו, almost famous 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: BFS- ALMOST, מוניקה- גשם חזק, קספר- אחלום לנצח 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 4400, נמלטים, מועדון לילה(שעכשיו נגמר
) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעזוב את אנה, וזהו בערך 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות עם אנה עכשיו, SG!
וזהו!זה כל מה שאני צריך 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: צילה של הרוח, בוץ, אם יש גן עדן 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מוזיקאי(המורה שלי טוען שיש עתיד
),מפיק מוזיקלי, ובשביל הגיוון- עו"ד 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: של"ח, אנגלית(איזה כיף זה להפסיד חצי מהשיעורים וללכת לדוברי אנגלית כדי לשבת ולספר בדיחות
)אמממ ולשון כי אבי הוא ה-מורה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, נשר, טיגריס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, פיצפוצי שוקולד, תות-בננה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: סיוון(וזה לא היה נעים במיוחד), רוסק, וגברט 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אנה!!!!!!אנה!!!!! ועוד פעם אנה!!!!! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לפתוח אייטיונס, להיכנס למייספייס ולחפש להקות מגניבות וחדשות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאנה תדפוק בדלת!, שנשיג עוד מחבט כי אחרת לא נוכל לשחק טניס היום, שנאי אמצא המשך לשיר שהתחלתי לכתבו בבוקר 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אהיה בצבא, אני אשתפר בגיטרה, ואנה תזרוק אותי עד אז 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצח שיניים, משתין, פותח מוזיקה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את המוזיקה שפתחתי בבוקר, מצחצח שיניים מסתכל על החדר ומבטיח בפעם המליון ומשו שמחר אני אסדר זה היה נחמד