?

אירוחים וימים פתוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

גב' עדי בילבסקי, רכזת פרויקטים והדרכה בעמותת "שיעור אחר", תתארח מחר בפורום מערכת החינוך ואנחנו בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות הקשורות לפעילות העמותה, השיטה בה הם עובדים, הקשר עם משרד החינוך וכמובן כל נושא אחר שקשור לפעילות העמותה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=506&msgid=98009728
מדוושים ותורמים לניצולי השואה פורום ספינינג מזמין אתכם ליום פתוח עם אימונים והרצאות, בו יוקמו דוכנים שהכנסותיהם ייתרמו לניצולי השואה שחיים מתחת לקו העוני. הפורום עצמו נרתם גם הוא למשימה – רוצים לדעת איך תוכלו לעזור? הכנסו עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1378&msgid=98005571

TASHAGAR21332

New member
קיבלתי 87 במתכונת באנגלית ( E) ../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

אבל אני לא יודעת עם זה טוב מספיק

iristern

New member
כל מי ששונא מתמטיקה שימחא כף

שירשור חדש!!
היה בא לי לפתוח שירשור חדש אז................פתחתי...כל השירשורים פה ארוכים ממש... עד שמגיעים לסוף נמאס... אוקי...אין לי יותר מה להגיד... ביי

הקטגור

New member
סטודנט למתמטיקה ומדעי המחשב באב"ג

מעוניין להעניק שיעורים פרטיים במתמטיקה, פיזיקה, מחשבים ואנגלית באיזור באר שבע. 40 ש"ח לשעה. ניתן ליצור קשר במייל [email protected] וב0542-171-171.

גליזה

New member
אויש נו אסתריקה:/

אני קיבלתי 78, הלוואי עלי 87.. זה ציון מעולה, 3 נקודות מ90. ו90 זה מעולה.

Black Balloon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שונאת בדם כל מה שקשור לזה!!!

Keren I6

New member
*מוחאת כף*

אני שונאת את המקצוע הזה,הוא לא מעניין,הוא קשה,הוא משעמם,הוא מיותר.

TASHAGAR21332

New member
גלגל ../images/Emo13.gif

את פה איזה כיף אני אמורה ללימוד להיסטוריה אבל אני לוקחת את הזמן

גליזה

New member
למדתי ונרדמתי../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif

אני חושבת שהמיקודית של לחמן לא תספיק לי, אני אשב גם אם זה וגם אם מה שקיים בספר. מה שכן - בשביל להבין את החומר, ואשכרה להבין אותו, היא מעולה

אני רוצה להסביר לכם משוP:

אם אתם מקבלים בתעודת בגרות נגיד סופי 86, זה מופיע ככה: ציון שנתי ציון בגרות ציון סופי (לויודעת מה כתוב פה) 84(נגיד) 87(נגיד) 86.................................9 ככה שזה נחשב לך ל9!! וזה מעולה ויפה!! (למרות שכשעושים ממוצע תמיד מסתכלים על הסופי, זה עדיין מצויין ויפה!!)

Wild Eye Joker

New member
אמ זה ציון טוב

ואם שאר הציונים שלך השנה גבוהים אז המגן יהיה גבוה יותר וזה אחלה. אבל אם את ב5 יח"ל, ואת חושבת שאת מסוגלת ליותר[במיוחד שזה השאלון הכי פשוט שלנו] אז תתעקשי על מועד ב' למתכונת או כל דרך אחרת לשפר את הציון שלך...

TASHAGAR21332

New member
ביקשתי

אבל היא לא מסכימה אבל יש לי ציונים סבבה יש לי 95 בפרויקט ומבחנים שלי הם 80 ומלאה פשוט אני יודעת שהייתי יכולה להוציא יותר ......... טוב אבל לא משנה זה סבבה

Wild Eye Joker

New member
ובכן, אצלי

המורה שלי כ"כ אבל כ"כ שונא אותי שהוא פשוט הסכים לתת לי מגן 90+ אחרי שאמרתי לו שאני אגיע מחר בבוקר לבוחן כדי לשפר את הציון..הוא נחרד לשמוע שהוא יצטרך לסבול אותי על הבוקר ואמר שאני אקבל מעל 90 ורק שאני לא אבוא..ואחרי שהוא הוציא ממני הבטחה שאני אשב לבד כל שנה הבאה [כי ואני וחברות שלי מחריבות לו את השיעור]. זה משעשע
הוא כ"כ מאוים מאיתנו
הוא רק שומע עלינו נהיה לו רע חח

Grey Faerie

New member
קיבלתי 89:/

ודקה לפני היה לי דיון עם חברה על מה הציון הכי מעצבן ואמרתי 89 וירד לי 8 נק' על שאלה אמריקאית, שהייתי בטוחה שאני צודקת בה. אוף! נחכה לציון הגשה ואז נראה אם אני עושה את הבגרות בלי ציון הגשה אחרי הצבא או לא.

למעלה