mexican idol

New member
../images/Emo41.gifה - 23.5.07../images/Emo41.gif

וועד נוער האגודה
היכנו להמראה... החזיקו חזק, יעד הטיסה שמור במערכת הפרטים בקרוב.....

פגישה להומואים דתיים צעירים עם פסיכולוג.

יקירי ויקרותי מה שלומכם ושלומכן? מקווה שבסדר. שמח מאוד להודיע ולהזמין ל: פגישה להומוסקסואלים דתיים צעירים ולנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת. שמיועד לבני הגילים 25-18. המפגש הוא עם פסיכולוג ששמו: עפר, שהינו גיי פרנדלי , שרואה בהומוסקסואליות כחלק מאישיות האדם ומשולב בחיו. הערב יוקדש לשאלות ותשובות עימו. המפגש יתקיים בתאריך: כ"ט באייר תשס"ז 17 במאי 2007 למנינם בשעה 20:00 , בדיוק נמרץ ( אמנם..... אנו נפגש יום אחרי "יום ירושלים" אך אין זה אומר שצריכים להגיע באחור כמסורת "שעון בני עקיבא") בדירה פרטית ומאוד נעימה באזור המרכז. ( הפרטיות והדסקרטיות של החברים נדרשת ומובטחת) נשמח מאוד להשתתפותכם. לפרטים ניתן לפנות למספר הפאלפון 7809585= 050 באהבה אסף.

עקבות דו"ח ועדת וינוגרד על הכשלים במלחמה.

יקירי ויקרותי מה שלומכם ושלומכן? מקווה שבסדר ( למרות המצב בארץ) בעקבות הגשת דו"ח הבינים של ועדת השופט וינוגרד שבדקה הכשלים במלחמת לבנון השניה. מצרף קישור מאתר גלי צה"ל שעוסק במסקנות הועדה, ודעתם על תפקודם של ראש הממשלה אהוד אולמרט שר הבטחון עמיר פרץ והרמטכ"ל הקודם דן חלוץ ( שהתפטר מתפקידו) בימי המלחמה לעיונכם. אסף מצרף הקישור

מספר הפאלפון שלי הוא:

שבבניק 20 בן אדם יקר, תודה רבה לסבבב שרשם מספר הפאלפון שלי: ורושם שוב המספר : 7809585 = 050 אשמח לסייע ולעזור כמיטב יכולתי והבנתי באהבה אסף.

מסראמס

New member
למי יש אתרים של סרטונים לפלא?

למי יש אתרים עם סרטונים ותמונות של הומואים לפלא?

dkey

New member
מלי ירוס זוכה בתואר "יקירת ירושלים"

ירוס, אמא של טל ירוס - חקק וממקימות ארגון תהל"ה, זוכה בתואר על התנדבותה רבת השנים. הטקס יתקיים ביום ירושלים

אישה מופלאה וחכמה מלי ירוס

תראה מה היא כתבה ללופוליאנסקי, ראש עירית ירושלים: לכבוד מר אורי לופוליאנסקי, ראש עירית ירושלים, ככר ספרא, כאן. מר לופוליאנסקי הנכבד, אני מודה לך ולחברי מועצת העיר ירושלים שבחרתם בי לקבל השנה במלאות 40 שנה לאיחוד העיר את אות 'יקירת ירושלים'. לכבוד הוא לי ולמשפחתי ואני מאד נרגשת לקראת הטכס במגדל דוד. הענקת האות מהווה הכרה בפעילותי ההתנדבותית רבת השנים במסגרות שונות שבהן עזרתי לנזקקים לעידוד ויותר מזה שאבתי סיפוק שבנתינה. בקשתי היא שבביוגרפיה שלי יצוין שבנוסף לעבודתי בבית המעצר לנוער, ב'אוזן-קשבת' ועוד פעילויות שונות יאוזכר, שאני כאם לבת לסבית ובת-זוגתה ד'ר טל ואביטל ירוס-חקק יסדתי ביחד עם עוד 3 אימהות את תהל'ה בשנת 1988. תהל'ה היא עמותה לתמיכה בהורים של לסביות והומוסקסואלים שבמסגרתה תמכנו ותומכים באלפי משפחות שמבקשות ייעוץ ותמיכה. התנדבות זו מהווה חלק מתפיסת עולמי של פעילות למען סובלנות וזכויות האדם ולכן אבקש לאזכר אותה במקום הראוי לה. כנציגה של תהל'ה אני חברה בהנהלת ברית ההתארגנויות לעזרה עצמית בירושלים שקשורה בפעילותה הענפה ליחידה לעזרה עצמית באגף הרווחה של עיריית ירושלים. תודתי נתונה לך מראש על שהקדשת מזמנך לקרוא שורות אלה ולמלא את בקשתי זו. בכבוד רב, מלי ירוס.

dkey

New member
כמה עצוב שלו תהל"ה

היתה הפעילות היחידה שלה, היא לא היתה מקבלת את הפרס. ראוי גם לציין את בתה שבזכות מאבקה בנות ובני זוג גאים יכולים לאמץ את ילדי בני זוגם.

יום.

New member
גם לו

היתה "אוזן קשבת" עבודתה היחידה היא לא היה מקבלת פרס זהו מכלול של פעילויות שמקנה לה את הזכות לפרס

dkey

New member
כנראה שלא הובנתי

לו גילו לחברי הועדה מה מאחורי תהל"ה היא לא היתה זוכה למרות שאר הדברים שעשתה.

io4minyan

New member
הובנת היטב

אשת חיל נמצאה ראויה לקבל את אות "יקירת ירושלים" וכך, ביום השנה הארבעים לשחרור עיר קודשינו, פרנסי העיר ותושביה יוקירו את פועלה. אלא שעכשיו, בזכותך, אנו אמורים להקפיא את ההתפעלות מהמהלך ולעסוק בשאלה ההיפוטטית וחסרת החשיבות : מה היה אילו חברי הועדה היו יודעים שהיא פעילה בתהל"ה ובשביל מה ?

io4minyan

New member
האומנם ?

האם בכל פעם שהומו , לסבית או מי שפועל למענם, יקבל אות הוקרה או פרס נחטט בשאלה מה היה קורה אילו ידעו ? איזו תועלת יש בזה ???

למעלה