timon12

New member
צר לי לבאס אבל זה לא אמיתי:)

קודם כל, זה סרטון ארוך הוא ניגן את זה לאט ואז עשה שזה ירוץ מהר והוא לא מנגן שם, זה המנגינה כמו שהיא. הוא רק עושה כאילו הוא מנגן, יכול להיות שהוא יודע איך לנגן את זה, אבל לא כמו שזה נשמע שם. טיפה יותר איתי וכאלו,

אתה טועה אחי

ובוא אני אגיד לך למה... כי דבר ראשון המנגינה במקור היא לא ככה. דבר ראשון ביו טיוב יש בערך 30 אנשים שניגנו את אותה המנגינה עם הגיטרה שלהם בתוספת הפלייבק של התופים שיש ברקע כמו שיש לאותו הנער. לא מאמין, תעשה בדיקה לבד. כנס ליו טיוב, תרשום canon rock וזה ימצא לך הרבהההההההה חבר'ה שעשו את המנגינה הזאת כל אחד בצורה אחרת, [ומרגישים בהבדל] וכמובן רק עם אותו הפלייבק של הרקע. תבדוק ותיראה איך אני צודק.

timon12

New member
-->

קודם כל זה לא הכי מסובך בעולם אז יש מצב. הכל עניין של אימונים ובכל דבר. דבר שני, יכול להיות לזה גירסא כזו, שאתה לא מכיר והוא התלבש עליה. לי זה לא נראה אמיתי בכל מקרה.

דורה17

New member
גם אני חשבתי על זה שהוא עושה את זה בהילוך מהי

ר אבל הסתכלתי ממש טוב על הידיים שלו לפי הנגינה וזה נראה שהוא מנגן את זה.. לא יודעת בכל מקרה אהבתי את המנגינה.. אם הוא ניגן.. שיהיה לו בכיף אם לא.... אז גם שיהיה לו בכיף חחח

niro levi

New member
וואוווו אני בשוקקק ../images/Emo2.gif

וואי הוא מנגן מעלףףףף בחיים שלי נראה לי לא שמעתי משהו יותר יפה מזה.. פשוט אין לי מיליםם חח זה כזה מהפנטט אני הולכת לחפור על זה כל יום כל היום חח

לכל מי שטוען שזה לא אמיתי.

קבלו עוד הוכחה שכן... הנה עוד נער נוסף שמנגן את המנגינה הזאת. וכמו שאמרתי הפלייבק ברקע של התופים וכל מיני זה אותו דבר בכולם. אבל רק המנגינה של הגיטרה שהם מנגנים כל מנגינה היא שונה... אז זה הוכחה שכן הנער הראשון מנגן אותה, וכמובן גם הנער השני וכל השאר... ותשימו לב להבדל בין הנער הראשון לשני. כל אחד מנגן שונה...את אותה המנגינה. http://www.youtube.com/watch?v=owAj5LiXG5w

niro levi

New member
אתה לא צריך להוכיח לאף אחד..

מי שלא טוב לו וחושב שזה לא אמיתי מוזמן לא להקשיב לזה.. ובטח שלא להגיב.. יאללה נמאסס כל פעם מכל אלה שמגיבים ורק מדכאים או מחפשים תירוצים לריב.. משהו לא טוב לכם פשוט אל תגיבו..

timon12

New member
לדעתי זה לא אמיתי../images/Emo9.gif מה מדכא בזה? ? ?

זה לא תירוץ לריב.
אמרתי את דעתי בנושא כולה...

הנה הוכחה לפנים.

הנה ריאיון עם אותו נער בטלויזייה הסינית. הוכחה יותר טובה מזה שזה הוא מנגן באמת..אין. אח שלי, תפנים, הנער הזה, ניגן באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הנה הריאיון. מלך מי שמבין מה הם מדברים חחחחחחחחחחחח
http://www.youtube.com/watch?v=BFGvNKeefig&mode=related&search=

דורה17

New member
תגידו רק לי יש את הפרסומת המעצבנת של סנדי בר

בראש הדף? ארר כל פעם אני עוברת על זה עם העכבר בטעות זה מנגן רררר גם לכם יש את זה?

מיטלס1

New member
אור מה קורה עם המשחק שבכל יום שלישי

מפציצים בשאלות מישהו מסוים? זהו ננטש?

למעלה