דורה17

New member
אה איכ זה באמת החומר המעצבן...

למרות שגם הוא קצת מעניין האמת שבי"ב מבחינת החומר זה ממש מעניין (גם י"א אבל פחות) לא קל.. אבל גם לא קשה מידי... רק הביוטופ מעצבן... כבר ניתחתם לב?

שלומיתת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו איזה לב?! הדבר הכי קרוב ללנתח זה הפנטזיות שלי בשיעור לנתח את המורה ולפחלץ אותה. אנחנו ישנות בשיעורים שלה. ואז מקבלות נכשל במבחנים..היא פשוט נוראית.

דורה17

New member
חחחחחחחחח

וואי אז זה ממש מבאס... לנתח לב זה הכי כיף בעולם!!! וואי חח בהתחלה כמעט בכיתי כשהראו לנו את זה אבל אחרי שנגעתי בזה זה היה כזה כיף! חחח ו... אם את מנסה להחליט אם להרחיב או לא.. אל תחשבי על המורה.. תחשבי על המקצוע.. אם החומר עצמו בלי קשר לאיך שהמורה מעבירה אותו מעניין אותך ורק אז תחליטי.. גם לי הייתה מורה נוראית בי' אבל החומר עניין אותי אז הרחבתי ועכשיו יש לי מורה ממש חמודה (מטורפת משו אבל חמודה חחחח) אם תרצי תקציר של מה פחות או יותר לומדים במורחב תגידי לי.. חוץ מזה שאם את רוצה להרחיב 2 מקצועות שאחד מהם ביולוגיה את תמיד יכולה לפרוש מביולוגיה אם את רואה שזה לא בשבילך ואז את נשארת עם מורחב אחד... שזה לא רע בכלל.. אבל.. לשיקולך =] אם את צריכה עזרה בלהחליט אני פה=]

שלומיתת

New member
זה נראה לי נורא קשה

כי אני רואה את הציונים שלי עכשיו ואני בספק אם אפילו יסכימו להכניס אותי למגמה.. חוצמזה שהחומר שאנחנו לומדים עכשיו ממש משעמם אותי.. אז אני ממש לא יודעת תודה בכולופן!

דורה17

New member
בכיף../images/Emo9.gif

החומר של י' הוא לא דוגמה לביולוגיה זה סתם כדי שיהיה עם מה להעביר את השנה... כשמתעמקים בזה זה הרבה יותר מעניין אבל זה כבר באמת עניין של טעם...

שלומיתת

New member
יאפ.ואני בנאדם לא החלטי

ככה שאני לא יודעת מה להגיד לך.. כרגע אני בספרות מורחב..ואת האמת שבזה אני הכי טובה.. למרות שאני מרגישה מטומטמת.. בכ"ז 100 בכל המבחנים שהיו לי השנה (בלי ללמוד יותר מדי) מספיקים לי כדי להבין שאני אמורה להשאר במגמה הזאתי.

שלומיתת

New member
חח הסניליות שלי משפיעה עלייך../images/Emo3.gif

אם ככה את באה להופעה בטכניון,איזה יופי
ואני בכלל לא שואלת אותך..זה בכלל יופי.. ותודה

XxXSynergitXxX

New member
אווווריק :-O

את באה להופעה בטכניון ?! זה אומר שאולי , שיש סיכוי שנפגש ! :) הוו , כמה כייייפ :) [ יעשה לי ת'שבוע , ואת יודעת עלמה אני מדברת P: ] ייאייי !!! :)

../images/Emo32.gif אתם חייבים לראות את הקטע הבא.

שמתי את זה גם בהייד פארק, והנה עכשיו כאן. אממממ טוב אז ככה יש לי סרטון ממש אבל ממש מדהים להראות לכם. על ילד בן 15 שמנגן קאוור רוק למנגינת קונצרט בשם canon הוא עושה את זה בצורה מעולההההההההההההה אתם חייבים לראות אותו איך שהוא מנגן, שימו לב לאצבעות שלו איך הוא מנגן במהירות ואיזה שליטה יש לו. אין......... זה פשוט נהדר, אני נורא מבסוט גם מהמנגינה המגניבה הזאת. תהנו.. http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

דורה17

New member
די!! זה אמיתי???

וואו זה ממש יפה!! הייתי מרותקת לידיים שלו ולגיטרה... יש עתיד לבחור חחח *איך אני רואה שתכף צועקים עליך שלא שירשרת ל
הקיים... טוב נו אור כבר בטח תעביר אותך*

כע זה אמיתי וזה אחלה מנגינההה

ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אור אל תעבירי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה