הטולי26

New member
תודיעי לי לפניי

אני רוצה להיות שותפה שלך בעניין חיחיחיחיחיחי אני גם חלמתי להתנדב בצ"בח, אבל קשה לי לראות כלבים עצובים וסובלים, מאותה סיבה גם לא הלכתי ללמוד וטרינריה... אז התרומה הקטנה שלי היא בכך שאני "מפיצה את השמועה" על תרומות לעמותות האלו ותורמת באופן קבוע כל חודש... זה גם משהו...

דורה17

New member
../images/Emo45.gif אין בעיה!

אבל אני חושבת שעדיף לראות כלב עצוב וסובל ולדעת שאפשר לעזור לו.. נגיד וטרינריה.. זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בשבילם.. הוא בא אלייך סובל אבל את מטפלת בו ובזכותך הוא מרגיש יותר טוב אח"כ.. חלום ילדות שלי זה להיות וטרינרית.. מי יודע.. יום יבוא ואני עוד אגשיו את זה![הלוואי] וכל הכבוד לך שאת תורמת! כשיהיה לי כסף משלי חשבתי על לתרום באופן קבוע לעמותות... אבל.. עד שיהיה לי בית וכסף לבד ועד שאני אהיה וטרינרית אלוהים גדול.. בינתיים נסתפק בלהתנדב..

הטולי26

New member
וטרינריה

זה לא תמיד משהו חיובי, לא כל ביקור נגמר טוב, וזה הפחד שלי, אני יותר מדיי רגישה בשביל זה... הלוואי שתגשימי את החלום שלך, יופי של חלום!!!

דורה17

New member
גם אני רגישה... אבל לא צריך לחשוב על המינוסים

צריך לחשוב על פלוסים.. מצילים בע"ח.. גם ברפואה לפעמים אנשים מתים.. או נפגעים עוד יותר אבל גם מצד שני גם מצילים חיים... תלוי איך מסתכלים על זה. ותודה!!

הטולי26

New member
../images/Emo140.gifאת צודקת

אבל אני במקרה הזה מעדיפה לחשוב על זה כ"רחוק מהעין רחוק מהלב...."

דורה17

New member
"שכחת אותי וזה כואאאאאב

חושב עלייך המון חייל שבוי (או שבור?
) מלבנווווווווווווון" חח הייתי חייבת... טוף לא נורא... ניתן למקצוענים לעשות את העבודה... נראה לי בתור וטרינרית אני אראה כלב פצוע וזה אני אבכה איתו חחחח

מיטלס1

New member
אתן שתיכן מזכירות לי את חברה שלי

רק שהיא מעדיפה חתולים! עכשיו תחזיקו חזק את הכיסא שלו תיפלו - יש לה 11 חתולים חלק אצל ההורים שלה וחלק אצלה. כל החתולים שלה הם חתולים שהיא מצאה ברחוב והיא עיקרה/סירסה את כולם. בגלל שהם חתולי רחוב אז חלקם גם היו חולים אז היא טיפלה בהם בכזאת מסירות ואהבה שכיום הם כמו מלכים. היא כל כך השפיעה/חפרה לי בקטע הזה של חתולים עד שלבסוף גם אני אימצתי שניים - ג'ולייט ויוסף (אל תצחקו ככה קראנו להם) והם פשוט הנסיכים של הבית. נ.ב וממש ברגעים אלו הם הולכים מכות שניהם...

דורה17

New member
חחחחחחחחחח

אוווו איזה חמודה! אנחנו בקושי חתול החזקנו בבית.. טוב אבל הוא היה מטורף חחח יההה איזה חמודה כל הכבוד לה! אחותי גם אספה חתולים.. היא מצאה גורים פיצייייייייים שכנראה אמא שלהם מתה או משו והם היו ממש על סף מוות והיא לקחה אותם הביתה (איזה 5- 6 גורים) והיא האכילה אותם עם בקבוקון של טיפות עיניים כזה (רק בלי הטיפות עיניים חחח היא שטפה וזמה כזאת אבקת חלב) והם היו כאלה מתוקיייייים!!! והם התחזקו והתחילו לריב בינהם ולשחק וליילל (לפני זה הם לא יכלו להרים את הראש) והיא לקחה אותם איתה לעבודה ושמה אותם במחסן ומישו שעובד באגודה למען החתול מצא אותם ולקח אותם כדי למצוא להם בית חחח אויש חתולים זה דבר מתוק! (עד שהם מתחילים להתעלל בך חח החתול שלי ממש העלל בי)

מיטלס1

New member
בדיוק אותו סיפור

היא מצאה משהו כמו 5 גורים שמישהי הרגה את האמא שלהם. אז חברה שלי אספה אותם שמה חלק אצלי וחלק אצלה ולימדה אותי איך לנקות להם את העיניים להאכיל אותם עם בקבוקון עד שלבסוף גורה אחת מתה אצלי אז חברה שלי לקחה לי אותם והיא עכשיו מגדלת את כולם. וגם לי יש חתולים מוזרים. החתולה שלי, ג'ולייט, היא לבנה כמו שלג והיא פשוט יפיפיה אבל היא עדינה אפילו עדינה מידי והיא פוחדת אפילו מהצל של עצמה. והחתול השני, יוסף, הוא ג'ינג'י מדהים ושובב. יש לו הליכה של נמר ופרצוף אנושי משהו. הוא כזה שובב לא נח לרגע אני אישית אוהבת לקרוא לו נסיך מצרים. חופשי חפרתי!

דורה17

New member
אויש איזה חמודים

סתם שאלה.. מאיפה השמות? חחח עוד לא שמעתי על יוסף לחתול... [אנחנו רצינו לקרוא לחתול גרג כי הייתה לו עוד אחות ורצינו לקרוא להם דארמה וגרג אבל גרג לא התאים לו אז התפשרנו על גריי- הוא גם היה אפור כהה כזה אז זה התאים חח]

מיטלס1

New member
שמות שאני המצאתי להם

וכשאני חושבת על זה לא יכלתי למצוא להם שמות שיהלמו אותם יותר

N o y 1 6

New member
אז מה? ../images/Emo12.gif

אני קראתי לבובות קוף שלי נחום וחומוס וזה הכי שליטע כי זה גם מתחבר
(נחומוס י'טיפשים
)

דורה17

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אוי הרגת אותי...

מה את צוחקת? החתול שלי נפל 3 פעמים מהחלון חחח ולא באשמתנו או משו.. פעם אחת אצלנו ופעמיים אצל חברה של ההורים... אבל לא כי הוא ניסה להתאבד... כי הוא פשוט טיפש... (היה...=[)

למעלה