t a o t a o

New member
טריקי

לא תוכלי לדעת עד שלא תעשי, ואחרי שתעשי תוכלי פתאום לגלות שטעית וכבר אין דרך חזרה. אין ברירה, את פשוט צריכה לעשות מה שנראה לך כרגע כפתרון הטוב ביותר בשבילך, הפתרון שנראה לך שתוכלי לחיות איתו בצורה הכי טובה לטווח הארוך. ואם את נמצאת בין שני אנשים שמשקרים אחד לשני ומסתירים דברים אחד מהשני ומצפים שתשמרי סוד ולא תעבירי הלאה עד שזה עושה אותך חולה וזה מלחיץ ואת חושבת איך לעזאזל נכנסת למצב כזה מלכתחילה ואיך לעזאזל את יכולה לצאת מזה וכשאחד האנשים חשוב לך יותר מהשני ואת מתה לספר לו שדופקים אותו בענק אבל את לא יכולה כי מישהו נתן בך אמון ואת לא יודעת מה לעשות כי את לא רוצה ממש להרחיק אותם אבל את כבר לא יכולה להתמודד- זה לא הפתרון הכי טוב :| *אימו*

t a o t a o

New member
יאאאאאאאאאאאאאאייי,

פה קיבלתי חיבוק, ובת'רד אחר קיבלתי נשיקה... הפופולאריות שלי גואה שחקים היום. אולי החיים לא נוראיים כל כך אחרי הכל

sha na na revol

New member
ועוד במצב כזה

שהוא שולח אימיילים לכולם ואח"כ שולח התנצלות לכולם... אה רגע, לא משנה. יום אחד אני אדע מה כבר לעזאזל אמור לפגוע בו, הרי יש לו חברים מ-ד-א-י-מ-י-ם (סליחה... מדיומים
) שלא שופטים אותו, והוא תמיד יכול להגיד שלא מקבלים אותו ואת ה'החלטות' (oh fucking give me a break) אותו גם אם השיחה לא הייתה קשורה וגם אם עברו שלוש שעות מינ' ואני בכלל הייתי צריך לקבל את ההודעה המכןערתשיש לי מסר מעל המסך טלוויזיה באמצע פרק של הסימפסונים... לא שיהיה, אני רדפתי מאחוריו עם קלשון, אוקיי

t a o t a o

New member
טעות

הוא לא שלח אימיליים לכולם, רק לנו, וההתנצלות הגיעה אלי, אל ט' ואל ל'. יש הרבה שיט שכל הצדדים מסרבים להעביר ביניהם ובסופו של דבר הכל מגיע אלי וכבר מאוד איכ (תודה על הביטוי, לונה) לי עם זה. מסתבר באמת שאף אחד לא מסוגל פשוט להגיד את האמת בפרצוף של אף אחד וכולם בסופו של דבר מונעים ממני להגיד את האמת גם כן ואני שונאת לשקר.
שנסיים את זה פה? אני לא מאשימה אותך או משהו, אבל כל זה באמת לא עושה לי טוב ובאמת שבשבוע האחרון ניסיתי להתרחק קצת מכולם וזה פשוט לא הולך. FLW~ ואליום, מישהו?

sha na na revol

New member
פרוזהק.

והייתי אומר אם הוא היה מקשיב או אם היה לו פרצוף. :| ותגידי לו מה שאת רוצה עלי, כולל דברים איומים ונוראים שאין לי כח לחשוב מהם. זו הסיבה ש*אני* אולייי לא אמרתי לו הכל, לא יוצא לי. טסתם בשביל ההערה הקטנה, אפשר לחשוב איזה עוד אנשים יש לו באמת.

t a o t a o

New member
אוף, נו איתך!

כבר אמרתי שזה פחות קשור אליך למרות ההקשרים שהוא עושה. אין לי הרבה להגיד עליך אבל יש הרבה מכל שאר הצדדים. וסתם בשביל ההערה הקטנה- גם נכון. בכל מקרה, שנעביר את השיחה הזאת למקום פרטי יותר, כמו חדרון קטן ונעול בעוד 30 מיליון שנה? (או לאף פעם לא עוד, גם זה עובד בשבילי)

sha na na revol

New member
אני קלסטרופובי.

נו טוב אני לא, סתם לא בא לי בטוב כמו שאומרים. נעביר אותו לוויילס יום אחד, לא על גדות נהר. את הדיון - למקרה שחשבת.

lestatgirl

New member
~לא קשורה~ אבל אבל

תמשיכו, אני לא מצליחה לישון ולהמציא לעצמי סיפורים בראש על מה שקרה שם זה נורא מעסיק..

t a o t a o

New member
חחח

אני חושבת שזה באמת נשמע הרבה יותר מעניין ממה שזה במציאות.. עכשיו מעניין אותי לשמוע מה הגרסה שלך למה שאנחנו מדברים עליו? Give it your best shot

lestatgirl

New member
אוקיי אז..

חברה טובה שלך וידיד שלך יצאו ביחד אבל אז גילית שאחד מהם בוגד בשני.. וממ.. אימיילים של התנצלות בעצם הופך את זה לזה שהוא ג'אנקי ולא רק שהוא בגד בה הוא המשיך להזריק אחרי שהוא הבטיח לה שאפילו ברד בול וסיגריה הוא לא יגע, אבל הכל התגלה שהוא יצא עם כמה חברים למועדון והוא לא ידע שהיא תיהיה שם והוא ניסה מכל הבא ליד.. והיא מצאה אותו בשירותים עם בחורה אחרת, והתחילה לעשות לו סצנה לאט לאט הכימיקלים הפסיקו להשפיע והוא התעצבן שגם נהרס מה שהיה לו בשירותים אז הוא התחיל לצאת עליה ולצעוק עליה וגם על כל שאר החברים שלו שהיו איתו שם כשהם ניסו להרגיע אותו, הוא הבין מה הוא עשה והתנצל בפני כל מי שהיה באותו ערב במייל וניצל ת ההזדמנות כדי להודיע שהפעם הוא נגמל על אמת.. אבל לפני כמה זמן את תפסת אותו משתמש ובעזרת הקסם שלו הצלחת לתת לו את מילתך על זה שלא תספרי לכולם ובמיוחד לא לחברה שלו, אבל עדיין ידעת שהיא היחידה שיכולה לעזור לו לצאת מזה וכשבאת לדבר עם חברה שלו על הנושא ראית שהיא בוגדת בו עם מישהו אחר, ופתאום הי לא נראתה לך כמו המושיעה שלו.. גם הי ביקשה ממך לא לספר לו על הרומן מהצד עד שהיא לא תסדר את כל העיניים ביניהם, אבל בינתיים היא עדיין בוגדת הוא לא נגמל ואת קרועה ביניהם. את גם צריכה להגיד לו דברים נוראיים על ניקי(?) כדי שהוא יראה נורא נוראי בהשוואה לחברה שלו.. זה הבסט שוט שלי בשעה כזו כשיש לי מגן בעוד 4 שעות..

lestatgirl

New member
להגנת הכותבת יאמר גם שהיא מוקפת

בפוסטרים של הליברטינז וטריינספוטינג ושבאמת יש לה דברים אחרים במוח חוצמקוקאין וזונות, הרואין וארגיות המוניות.

t a o t a o

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

איך לעזאזל ניחשת על מה דיברנו בכזה דיוק?! את פשוט קלעת, אחד לאחד! ככה בדיוק זה קרה. כןכן.

lestatgirl

New member
מדהים שלא קיבלו אותי להכוח..

למרות שאורי גלר דווקא האמין בי..

t a o t a o

New member
קבלי עדכון ../images/Emo3.gif

המסומם שלח לי אימייל כזה אייייייייייייייייייייייייייייייייייימו מתנצל ועם החברה הבוגדת לא דיברתי כבר יומיים אבל הבחור שהיא בוגדת במסומם איתו ושכל כך מעריץ את הקרקע שהיא דורכת עליה כי היא הו-סו נפלאה צעק עלי אתמול שאני פאסיבית אגרסיבית ואיים בכל מיני דברים משעשעים... זה באמת נשמע הרבה יותר מעניין כשאני משליכה את החיים שלי על הדמויות שלך

sha na na revol

New member
את לא בדיוק משליכה,

הוא באמת קצת מסומם, to his own admission. ולציין שהיא נמצאת עם הרגליים על הקרקע זה שיפור ממה שאתם אמרתם עליה...
תגידי, מה קורה עם זה שהוא חושב שאת הולכת להתאבד
...

lestatgirl

New member
אווווו מעניין מעניין מאוד.

אני צופה שעד הפרק העשירי את והפוסטם מהפאסיבית אגרסיבית תגלו שיחסי השנאה שלכם עברו לצד השני ותנהלו רומן סוער. הג'אנקי והחברה הבוגדת יחברו יחד נגדכם.

למעלה