סורי שאני פותחת אותו כלכך מאוחר זה פשוט לגמרי פרח מזכרוני לא להציף וכו'
R Rose131 New member 26/4/07 #1 ../images/Emo32.gif סורי שאני פותחת אותו כלכך מאוחר זה פשוט לגמרי פרח מזכרוני לא להציף וכו'
M Michalush MI New member 26/4/07 #2 ../images/Emo216.gifנהיה בי דחף אדיר לשמוע את כל השירים של 30 שניות! ..מעולים נראה לי אחרי שראיתי את ג'ארד מבצע את "מיתוס מודרני" ואת WAS IT A DREAN באקוסטי *מי פרסם כאן את הקישורים לזה?..בכלאופן..תודה אהה...ותעשו טובה אם בא לכם תצביעו לMCR ולכל שיר נורמלי(!!) בגלגלצ http://www.glgltz.co.il/ טנקס
../images/Emo216.gifנהיה בי דחף אדיר לשמוע את כל השירים של 30 שניות! ..מעולים נראה לי אחרי שראיתי את ג'ארד מבצע את "מיתוס מודרני" ואת WAS IT A DREAN באקוסטי *מי פרסם כאן את הקישורים לזה?..בכלאופן..תודה אהה...ותעשו טובה אם בא לכם תצביעו לMCR ולכל שיר נורמלי(!!) בגלגלצ http://www.glgltz.co.il/ טנקס
C Chemical Venom New member 26/4/07 #4 זה קרה לי גם כרגע שמעתי עכשיו את כל השירים של 30STM!! עכשיו אני עובר לשמוע את כל השירים של Breaking Benjamin
זה קרה לי גם כרגע שמעתי עכשיו את כל השירים של 30STM!! עכשיו אני עובר לשמוע את כל השירים של Breaking Benjamin
J Jonny Sniper New member 26/4/07 #13 >: יש איזה מישו שאני דלוקה עליו הרבה זמן והוא גם עליי מסתבר[חצי שעה בלאט איזה בזבוז] והוא ביישן ולא רוצה לעשות את הצעד הראשון. לאלאלאלאלא
>: יש איזה מישו שאני דלוקה עליו הרבה זמן והוא גם עליי מסתבר[חצי שעה בלאט איזה בזבוז] והוא ביישן ולא רוצה לעשות את הצעד הראשון. לאלאלאלאלא
J Jonny Sniper New member 26/4/07 #20 אריחןםוקמיחשדלךבכץניו'קךוןגימחהכדלץשכ אוווווווווווווווווווווווומייגאד נועההההההה תודה נשמה הכל בזכותך!
אריחןםוקמיחשדלךבכץניו'קךוןגימחהכדלץשכ אוווווווווווווווווווווווומייגאד נועההההההה תודה נשמה הכל בזכותך!
U uv88 New member 26/4/07 #7 עזרה במילוי שאלון! לגילאי צבא ומטה שמי יובל ואני שמיניסט העורך ניסוי כחלק מעבודת הגמר שלי במדעי החברה.. אשמח אם תענו על השאלון המצורף, ותשלחו חזרה למייל - [email protected] תודה רבה רבה!
עזרה במילוי שאלון! לגילאי צבא ומטה שמי יובל ואני שמיניסט העורך ניסוי כחלק מעבודת הגמר שלי במדעי החברה.. אשמח אם תענו על השאלון המצורף, ותשלחו חזרה למייל - [email protected] תודה רבה רבה!
U uv88 New member 26/4/07 #22 סורי.. לא התכוונתי לבאס... רק רציתי להפיץ את השאלון כמה שיותר אז עשיתי את זה מהר ולא ממש שמתי לב..