chuti

New member
לא שמישהו קורא..ותמונה לא הכי טובה.

שם מלא: הילה תאריך לידה: 17.6.93 מין: נקבה בית: אה?! איפה עוד גרת? ? מזל: תאומים מידת נעליים: 36 וחצי גובה: 1.61 מוצא: חיות מחמד: אין אחים: 3 בנים גדולים צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ... כיתה: ח תחביבים: ריקוד מוזיקה: כל מה שאני אוהבת להקה: גיים בויז איזה שפות אתה מדבר? קצת ערבית קצת אנגלית קצת ספרדית ועברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כןןןןןןן
מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אממ לא יודעת מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין רקדנית ושחקנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבה ימים מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? אממ כנ"ל יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? חושך ומוות מאמינה באהבה וירטואלית: הייתה לי פעם אחת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא הייתי שם על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני למה אתה הכי מתנגד? הרבה דברים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? המון דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: אה?! איפור: ..לא.. דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: קלאב הוטל אילת =]=]=] טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד מכונית: אין שיעור: חופשי חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי ושלישי צבע: ורוד מגזין: אין שם לבת: לא יודעת שם לבן: כנ"ל קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: לירז צ'רכי שחקן אהוב: . רן דנקרררררררררר תוכנית אהובה בטלוויזיה: האלופה...שמינייה אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אה?! =/ בדיחה: ... אומר הרבה: אממ...=/ לא זוכרת מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: הלהקה דיסק אהוב: אממ..עידן רייכל נשיא: אף אחד סלט: איך הגעתם מנשיא לסלט? בשר: .. תוספת לפיצה: תירססססססס ארץ: ארגנטינה עיר: כפר סבא מקום אהוב: הגנים הבאיים ריח: ... רעש: שום דבר טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 5 ספר: יש הרבה סבתא: את שתיהן דגנים: שוגי.. דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: אין צבע: צהוב מורה: המחנכת שיעור: ספרות/היסטוריה יום בשבוע: שני וראשון חג: יום כיפור נחשב?! עונה: אה...?!..אההההההה....קיץ חודש: ספטמבר ספורט: הכל קבוצת ספורט: סרט: בוראט שחקנ/ית: ... תוכנית: ...... אתר: ......... אוכל:כבד וחציל שתיה: בירה...יין.. להקה: אין זמר: . כנ"ל זמרת: כנ"ל חיה: חתול חנות: לא יודעת מילה: "אשכרה" הופעה שהיית בה: אין דיסק: אין סלט: חצילים ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: מסריח רעש: . רגש: שנאה תאריך: אין ספר: אין דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן=] גרמת למישהו לצחוק:כןןןןןןןן קנית משהו:כןן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא
הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא זה עושה לי בחילה טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןן חח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןןןןןןןןן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אה? הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אה?<! חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? שום דבר חורף או קיץ? חורףףףףףףף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: כנ"ל להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי: אייס קפה קראתי: הודעת אס אם אס עשיתי: עניתי על השאלון סרט אחרון שראיתי? מת לדייטט עם שחקןןןןןןן מושלם!@#$%^ מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:עוגייה
פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לפי כמה דקות הבנאדם האחרון שנישקתי: .. הבחור האחרון שדיברת איתו: אלון

chuti

New member
וואלה ?!יש לו אחות?!

דומה לו?! איפה את לומדת?!..חחח ואוו איזה כיף לך =]]

אניאניאני

שם מלא: ליאור ליבנה תאריך לידה: 14-7-1991 מין: נקבה.. בית: חיפה? איפה עוד גרת? לונדון, בריטניה מזל: סרטן יאא מידת נעליים: 39 גובה: 165 מוצא: בריטיש בריטיש חיות מחמד: הכלבה המושלמת שלי סנדי אחים: יותר מדי.. 3 בנים ובת. צבע שיער: חום ג'ינג'י בלונדיני משהו לפנים אורך שיער: ארוךךךךך צבעת פעם את השיער? מעולם ולעולם באיזה צבע? : נאמממ כיתה: י' תחביבים: מוסיקה צופים חברים... עניינים:] מוזיקה: פאנק-רוק ורגאיי להקה: ביט 69, מוש בן ארי, יוסלס איידי, שוטי הנבואה, בוב מארלי איזה שפות אתה מדבר? אנגלית צרפתית גרמנית ספרדית ועברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? לונדון אתה בן אדם של לילה או של יום? לילההה רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? מממ.. כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ליב, ליבלוב, ליבליבונת חחח מה הם? נוו תסתכלו למעלה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? חחח כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים:] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מממ כשסבתא שלי נפטרה? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני לא ילדה מובכת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אמממ היו הרבה.. מה הדבר הכי חשוב לך? המוסיקה שלי יש חבר/חברה/קראש? חבר לא חברה כן קראש גם כן חח ממה אתה הכי פוחד? אסונות טבע.. מאמינה באהבה וירטואלית: ממש לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אנשים שאני אוהבת למה אתה הכי מתנגד? צביעות ושקרים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אסתי גינזבורג פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן בטח מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה.. כשיש לך אהבה את נאמנה? חח משתדלים:] את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית אחושקשוקי:] אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. תהיה בריא! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא לא לא החיים טובים לדעתך? כן למה לא? היחסים עם ההורים טובים? חחח בערך לבוש: יפה! איפור: ברור דברים אהובים מאכל: אין משהו ספציפי שתיה: פאנטה ענבים ונסטי אפרסק המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: משמש, אבטיח ממתק: במבה מכונית: של אבא:] שיעור: אנגלית ותיאטרון חג: פורים! היום הכי אהוב בשבוע: אמממ שישי צבע: סגול וירוק מגזין: גו שם לבת: קמיל שם לבן: עיליי קבוצת ספורט אהובה: לא לא חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: גם לא שחקנית אהובה: סקרלט ג'והנסון שחקן אהוב: . ג'ון פטריק אמדורי תוכנית אהובה בטלוויזיה: סי אס איי, ניפ טאק אתר אהוב: מייספייס ואתר הצופים חיה אהובה: כלביםםם האו האו חבר לאימייל: אה? בדיחה: אה? אומר הרבה: יאס מאמה:], תהיו בריאים בעזרת השם מילה אהובה: קובוץ נעליים: ואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלייייי ההופעה הכי טובה שראית: יוסלס איידי דיסק אהוב: חומרים רטובים נשיא: אה? סלט: פירות בשר: למה לא תוספת לפיצה: טונה ארץ: בריטניה עיר: קליפורניה מקום אהוב: גאלה ריח: טוב רעש: אין כזה דבר טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 5 ספר: אל תגלה של הרלן קובן סבתא: אין לי.. דגנים: טריקס דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: ממ במוו ישנות כאלה צבע: אדום מורה: רותי אש שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: ראשון חג: טו בשבט עונה: אוהבת הכל חודש: ספטמבר ספורט: כולם חח קבוצת ספורט: כולן סרט: אמממ בעל זבוב שחקנ/ית: נינט טייב תוכנית: הרצועה אתר: לא יודעת אוכל: דברים רומניים כאלה שתיה: מים להקה: גיימבויז זמר: מממ לא יודעת. זמרת: רוני סופרסטאר חיה: איגואנה וג'וקים חנות: אירית מילה: פאק הופעה שהיית בה: כולן היו טובות דיסק: ממ סלט: ירקות ארץ: טורקיה עיר: אשקלון חחח מה אני יודעת מקום להיות בו: בבית ריח: רע רעש: . אין כזה דבר! רגש: קנאה תאריך: 1.9 ספר: אממ כולם כמעט חח דגנים: ברנפלקס ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: חחחח זה קורה הרבה:] דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כה עישנת? כה שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה ראית טיטאניק? כה נישקת מישהו?כה התנשקת צרפתית? כה הזדיינת? דיי נו אני לא יענה על זה הרי ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? כה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? כה הכנת אתר אינטרנט? כה שיחקת בברביות? כה נשארת ער כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית חולים (לא לביקור)?כה עשו לך תפרים? כה זרקת מישהו והתחרטת על זה? אממ כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? חחחחחחחחח כן שיקרת? כה נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ווירדד לאא פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק? כה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות ? כן=/ שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? כה שברת למישהו את הלב? כה רצית להרוג מישהו?כה נפלת מכסא? כה נתת למישהו לאפ דאנס? כה הלכת מכות? כה זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? שוקו שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות!! חתולים או כלבים? כלבין אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? שנייהם מה או מי היית רוצה...? להרוג: אממ עזבו לשמוע: לא יודעת.. להיות כמו: לא רוצה הדבר האחרון ש... קניתי: אודם:] קראתי: אל תגלה עשיתי: את השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? השמועה אומרת ש.. מספר אחרון שחייגתי: לאח שלי דבר אחרון ששתיתי: מיץ דובדבנים דבר אחרון שאכלתי: אממ תפוח אדמה פעם אחרונה שבכיתי: ממ אתמול נראלי פעם אחרונה שצחקתי: עכשיו חחח הבנאדם האחרון שנישקתי: איזה סוג של נשיקה? הבחור האחרון שדיברת איתו: חחח עדיין מדברת עם ידיד שלי..

*מסמיק* חחח כמו בתמונה מנסים להצחיק

אותי והלך להם דיי טוב חחח תמסרי לה ד"ש ומזל טוב ממני:]

שרון710

New member
עונה:)

פרטים כלליים: שם מלא: שרון כהן תאריך לידה: 5.11.91 מין: נקבה בית: כרמיאל איפה עוד גרת? חודש בנתניה במלחמה, נחשב? מזל: עקרב מידת נעליים: 37\ 36.5 גובה: 1.64 מוצא: פולנייה:\ חיות מחמד: אין אחים:2 אחיות ואח צבע שיער: חום אורך שיער: עד הכתפיים בערך:( צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: י' תחביבים: מוזיקה בעיקר מוזיקה: טובה? חח סתם.. רוק להקה: יהודים איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? לא כל כך:p איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוווד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? sheron יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים לרחוק מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא חשבתי על זה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אממ.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? קוקה קולה לייב מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? ללכת במדרגות בחושךXD מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגבXD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים שבא לי שיקרו למה אתה הכי מתנגד? המממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אממ נראה אותך אחר כך נחליט ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא.. חבל עליו החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן, תודה לאל לבוש: יפה? איפור: בדרך כלל לא דברים אהובים מאכל: פסטה ברוטב שמנת ופטריות
שתיה: קוקה קולה המקום האהוב לחופשה: אממ השנה זה תאילנד! טעם גלידה אהוב: פררו ראשה פרי אהוב: תפוח? ממתק: שוקולד מכונית: יגואר? שיהיה.. שיעור: עשו לי טובה... חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי/ שני צבע: כחול מגזין: אין.. שם לבת: עמית/ נועם שם לבן: בן/תום קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: נובמבר! ספורטאי/ת אהוב: פיף.. שחקנית אהובה: אמנדה ביינסD: שחקן אהוב: . ג'וני דפפפפפפפפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: האלופהXD אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: הא? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך והפך לחומוסXD אומר הרבה: לא משו ספציפי מילה אהובה: נופ נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 107 אף אם חדר בבית: לא הבנתי ת'שאלהP: ההופעה הכי טובה שראית: אביב גפן דיסק אהוב: יש המון נשיא: מה?! סלט:ירקות בשר: המברגר תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ארה"בDD: עיר: אורלנדוD: או ת"א מקום אהוב: בית ריח: של בושם של בנים רעש: ? טעם: טעים רגש: אהבה מספר:7 ספר: הארי פוטר סבתא: רחל? דגנים: האני נאט צ'יריוס דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: סוסיתאXD צבע: צהוב מורה: זהבה אדרP: שיעור: פיזיקה יום בשבוע: שלישי חג: שבועות.. מה זה החופש הפארש הזה? עונה: אביב.. אפילו אין דבר כזה חודש: יוני. בגרויות, גאד דאמט. ספורט: ריצה קבוצת ספורט: סרט:במבי.. סרט חולני!!! שחקנ/ית: לא'דעת תוכנית: היפים והאמיצים:p אתר: שין! פיכס אוכל: קבב שתיה: מיץ תפוזים להקה: גיים בויז זמר: . אייל גולןXD זמרת: רוני חיה: גו'ק חנות: לי קופר מילה: זין הופעה שהיית בה: עידן רייכל דיסק: המ סלט: טונה! ארץ: - עיר: - מקום להיות בו-: ריח: עובש רעש: .של עבודת בנייה.. מחרפן אותי רגש: כעס תאריך: 29.5 ספר: ג'ינג'י דגנים: קורנפלס רגילP: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? ניסיתי. לא הלך שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן דיברת בשיעור? תמיד פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? עם אח שלי נחשב? זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות אבל בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש... קניתי: גופייה קראתי: זכרונתיה של גיישה עשיתי: עניתי לשאלה הקודמתP: סרט אחרון שראיתי? ללכת על המים מספר אחרון שחייגתי: אממ ענבל? דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: גלו'ש הבחור האחרון שדיברת איתו: רן ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת למרות שכבר העליתי ת'תמונה הזו

../images/Emo220.gifכל הרע שבעולם

פרטים כלליים:לכי על זה. שם מלא: דורין לוטינגר תאריך לידה: 1.1.93 מין: נקבה לפי הפעם האחרונה בשירותים עם חברים. בית: הפח בקצה הרחוב.לא.יבנה איפה עוד גרת? חולון. מזל: גדי. מידת נעליים:נעה בין 37-40 גובה: 1.65 מוצא: חצי פולניה חצי רומניה=אשכנזיה. חיות מחמד: כלב.תוכים. אחים:3 צבע שיער: בלונדיניי אורך שיער: שניה אני אלך לבדוק ס"מ.לא יודעת. צבעת פעם את השיער? כן. באיזה צבע? : קצוות.כחול.שחור בלונד וורוד.ואדום. כיתה: ח. תחביבים: לנגן.ולכתוב. מוזיקה: ממ..יש מלא. להקה: כרגע.Opeth.הם מרגיעים.ויש להם אחלה מנגינות.שיר ממש ממש מומלץ: Patterns in the Ivy.זאת אומנם רק מנגינה אבל מרגיעה. איזה שפות אתה מדבר? עברית קצת אנגלית וקצת ערבית. אוהב ספורט? תלוי מתי. איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? אני בנאדם בכלל? רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא.דוריניי בעצם. מה הם?דוריניי. יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה להיות גדולה.אז מה אם אני משמינה?לא.ממ.באסיסטית של להקת מטאל. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? זה הקטע.שזה לא יום.זה מאז ה6.8. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום הכי טוב?ממ.שחזרתי לדבר עם ידיד ממש טוב. מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה. יש חבר/חברה/קראש? לא.למרות שיש משהו בסיגנון. ממה אתה הכי פוחד? ממה?מהמוות.מהדבר הזה שכולם רוצים לחוות.וחייבים. מאמינה באהבה וירטואלית: ממ ניראה לי.שלא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? עיוור. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה קרה לי היום.מה אני אעשה מחר. למה אתה הכי מתנגד? למה?לממ..די לריבים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא רוצה להיות אפחד אחר.טוב לא איך שאני.אז מה אם רע?אבל אני לא רוצה שמישהו אחר יסבול. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? הרבה.אהממיכליאהמ מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן.כל כך כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ממ.לדבר עם ידיד.שרבתי איתו.ועכשיו.עכשיו גם זה לא. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? מאוד. את ותרנית או עקשנית? תלוי מתי ולמי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.אם ככה טוב לך.אז אני אתרגל ואוהב אותך כמו שאתה! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ממ כן..אם יש לו אחלה של אופי. החיים טובים לדעתך? ממ..יש לך חברים.אהבה.משפחה טובה. היחסים עם ההורים טובים? נחמדים. לבוש: ג'ינס.וחולצה זרוקה. איפור: פס שחור בעיניים פעם ב. דברים אהובים:אוקי. מאכל: שניצל תירס שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: חו"ל.או אילת. טעם גלידה אהוב: ממ.שוקולד צ'יפס. פרי אהוב: תפוח. ממתק: ממ.לא יודעת. מכונית: הקיה שיש פה בחניה. שיעור: מתמטיקה. חג: החופש הגדול.זה חג. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: ירוק מגזין: מעריב לנוער/ראש 1 שם לבת: אופיר/שחר שם לבן: שחר/אופיר קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: יולי. ספורטאי/ת אהוב: לא יודעת. שחקנית אהובה: לא יודעת. שחקן אהוב: . כנ"ל. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ממ.בובספוג. אתר אהוב: יוטיוב. חיה אהובה: כלבים. חבר לאימייל: אה? בדיחה: לכו לשירותים.אני אספר כשתחזרו. אומר הרבה:לא/רע. מילה אהובה: גזעי נעליים: ליקופר תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: של אח שלי. ההופעה הכי טובה שראית: ממ.רוק העצמאות שנה שעברה את של ממ..יוני בלוך ניראה לי.זה היה מצחיק. דיסק אהוב: ג'נסיס.לא זוכרת ת'שם. נשיא: לא יודעת. סלט:פירות. בשר: העוף בגן חיות.יכול להיות אחלה של שניצל. תוספת לפיצה: כלום. ארץ:ישראל. עיר: יבנה מקום אהוב: פארק השרון. ריח: וניל רעש: של מים זורמים טעם: שוקולד רגש: כאב מספר:4 ספר: בופור סבתא: הייתם חייבים ת'שאלה הזאת.אוף.איזה?שתיהן=/ דגנים:כריות דברים פחות [ז"א, לא] אהובים:אוקי אוטו: לא יודעת צבע: ורוד מורה: שרה שיעור: גאגרפיה יום בשבוע: ראשון חג: את כולם אני אוהבת. עונה: אפחת לא שונאת חודש: אוהבת את כל החודשים ספורט: ריצות קבוצת ספורט: לא יודעת סרט:=/ שחקנ/ית: =/ תוכנית: =/ אתר: =/ אוכל:=/ שתיה: =/ להקה: הרבה. זמר: . כנ"ל. זמרת: גם חיה: ג'וקים. חנות: לא יודעת. מילה: לא יודעת הופעה שהיית בה: דיסק: ממ.רוני. סלט: לא יודעת ארץ: מה אתם רוצים ממני? עיר: כנ"ל! מקום להיות בו: ממ לא יודעת ריח: עשן רעש: . משאיות רגש:לא יודעת תאריך: לא יודעת ספר: ממ=/ דגנים: =/ ב24 שעות אחרונות:אוקי היתה לך שיחה רצינית: יותר מדי. חיבקת מישהו: כן3> בכית: כן=/ צחקת: בערך.לא ממש. גרמת למישהו לצחוק: כן.סונ שלי3> קנית משהו:ממ ארטיק הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן.כרגיל. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן3>>>>> התגעגעת למישהו:תמיד מתגעגעת=/ האם אי פעם...=/ השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? תמיד. ראית את הבית הלבן? בטלויזיה עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא.(ברור שכן) ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?ברור.לא. ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף?כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? ברור! נשארת ער כל הלילה? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן=/ עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא! שיקרת? יאפ נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? הרבה. עברת על החוק? כן.ישבתי מקדימה לפני גיל 14 אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן=/ שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? ניראה לי שכן. רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? יאפ נתת למישהו לאפ דאנס? יאפ הלכת מכות? נופ.הלכתי אבל לא רצניות זה או זה:זה. מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? שניהם אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? אביב מה או מי היית רוצה...?אוקי להרוג: יש יותר מדי. לשמוע: את ידיד שלי=/זה שרבתי איתו והכל חרא. להיות כמו: כמוני. הדבר האחרון ש...ממ קניתי: ארטיק קראתי:מישהו לרוץ איתו ניראה לי. עשיתי: נרדמתי סרט אחרון שראיתי?לא יודעת. מספר אחרון שחייגתי: ידיד שלי. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי:צ'יפס פעם אחרונה שבכיתי: לפני שעה! פעם אחרונה שצחקתי: לפני חצי יום ויותר. הבנאדם האחרון שנישקתי: מיי:O הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..יותר מאוחר

טלטל1410

New member
שנה? שנתיים? כמה זמן ייקח לענות?../images/Emo3.gif

פרטים כלליים:
שם מלא: טל תאריך לידה: 14.10.93 מין: נקבה בית: המפ באיזה מושב. אתם לא מכירים. בדוק. איפה עוד גרת? באיזה כפר. אתם גם לא מכירים. בדוק. מזל: מאזניים. מידת נעליים: 37 גובה: 1.55 מוצא: חצי ארגנטינאית. רבע צברית. רבע הונגרית |: חיות מחמד: 10+ חתולים. אחים: אין. צבע שיער: חום. אורך שיער: עד החצי של הגב כזה. נו לא יודעת הוא מדורג. צבעת פעם את השיער? פסים. באיזה צבע? : אדום\ 3 צבעים שדומים לבלונדיני מוזר כזה. כיתה: ח(2) תחביבים: מחשב.חתולים.לטייל. מוזיקה. מוזיקה: רוק(?) להקה: שייגעצ ^^" נו וגם ביט. ועוד מלא. אבל. אבל. שייגעצ ^^" איזה שפות אתה מדבר? עברית. אנגלית צולעת. קללות ברוסית!$# אוהב ספורט? המפ כן :) איפה נולדת? במושב שאף אחד לא מכיר |: אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה:) רגיש לדגדוגים? כן >>" מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? המ. לא ממש. מה הם? טלטל רק בלי המספרים? 0.0" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לעבוד במפעל למי עדן |: נו לא יודעת >>" איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מי זוכר? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קיללתי וירדתי על מורה שלי, והיא הייתה מאחורי? לא. זה היה הכי מבאס. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מי זוכר? מה הדבר הכי חשוב לך? אמא שלי. יש חבר/חברה/קראש? קראש חח. ממה אתה הכי פוחד? שמישהו שקרוב לי ימות. מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? נו. ברור שבגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שהחתול שלי אידיוט, ושהוא שמן. אי אפשר לישון איתו. למה אתה הכי מתנגד? גזרה כ-כ-ה נמוכה חח :) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? הייתי רותם D: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן. *אהמרותםאהמ* מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שמבינים אותי. כשיש לך אהבה את נאמנה? ברור. כשיש. את אוהבת ילדים? איזה ילדים? הקטנים האלה שצועקים כל היום? - לא. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל אני אחפור לך למה זה פחות טוב. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? המפ, לא יודעת. תלוי. החיים טובים לדעתך? כן. יהיה בסדר. היחסים עם ההורים טובים? כן:) לבוש: אין משהו ספציפי. טי-שירט\ג'ינס. P: איפור: לפעמים שחור בעיניים.
דברים אהובים
מאכל: סלט יווני:) שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: הולנד!! :) טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תפוח. ירוק. ממתק: סוכריה על מקל. מכונית: BMW שיעור: חופשי. יש לנו פעם בשבוע. כי ביטלו לנו שיעורי ספריה. ^^" חג: ל"ג בעומר. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי. צבע: אפור. מגזין: מעריב לנוער. שם לבת: נועה. רוני. שם לבן: יובל קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים!@$ מושפעת מדוד שלי. חודש אהוב: מאי. ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: קיירה נייטלי. כי היא פשוט משחקת טוב. שחקן אהוב: ג'וני דפ. אורנלדו בלום. תוכנית אהובה בטלוויזיה: מסודרים. מועדון לילה. אתר אהוב: פורומים. ישרא. חיה אהובה: חתול. חבר לאימייל: - בדיחה: מה מדוזה אחת אמרה למדוזה שניה? - לא יודעת אני לא מדברת מדוזית. *אהממעייןאהמ* אומר הרבה: לכו מפה. מילה אהובה: קטשופ. כי זאת מילה מגניבה. נעליים: אולסטאר. ואנס. תחנת רדיו: לגלגצ. גלגלצ. חדר בבית: סלון. ההופעה הכי טובה שראית: שייגעצ. אבל חכו, עוד מעט הופעות של ביט. דיסק אהוב: ביט. נשיא: כן.. ו? סלט: ירקות. יווני כזה. בשר: מכפת לי. תוספת לפיצה: אקסטרה צ'יז. בצל. ארץ: הולנד. עיר: טבריה. מקום אהוב: הבית שלי. חח. ריח: עזבו אותי ואת הריחות. רעש: מיאו? וואף? טעם: מתוק P: רגש: שמחה. כי זה הכי כיף. מספר: 2 ספר: מישהו לרוץ איתו. אם יש גן-עדן. סבתא: מה איתה? 0.0" דגנים: קראנץ'!
דברים פחות [ז"א, לא] אהובים:
אוטו: פיאט צבע: לבן מורה: כולן. שיעור: היסטוריה. מתמטיקה. יום בשבוע: שני. חג: ראש השנה. עונה: קיץ. חודש: יולי. ספורט: כדורגל. קבוצת ספורט: בני סכנין!@$!@$ כי אני מושפעת. סרט: צופן דה וינצ'י שחקנ/ית: אמנדה ביינס. תוכנית: הזה עם ליאור שליין. אתר: נענע. אוכל: חציל. שתיה: קולה. להקה: גייז בויז. זמר: הראל סקעת. זמרת: קרן פלס. חיה: כל החרקים שקיימים. חנות: אודם X____X מילה: מותק הופעה שהיית בה: חמי רודנר. סתםנו. דיסק: לאדעת ): סלט: סלט פירות. ארץ: לבנון P: עיר: ירושלים. מקום להיות בו: שירותים? O: ריח: לא טוב. רעש: של הרכבת כשהיא עוצרת. רגש: שנאה.כעס.עצב. כל הרגשות השליליים האלה. תאריך: 11.04 ספר: יומנו של מכשף. דגנים: כריות. זה דוקר.
ב24 שעות אחרונות:
היתה לך שיחה רצינית: יאפ. חיבקת מישהו: יאפ. בכית: נאפ. צחקת: יאפ. גרמת למישהו לצחוק: יאפ. קנית משהו: נאפ. הסתפרת: נאפ. הרגשת טיפש: יאפ. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאפ. התגעגעת למישהו: יאפ.
האם אי פעם...
השתמשת בסמים? ברור מה.. לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? יאפ. נזרקת על ידי מישהו? יאפ. מישהו בגד בך? נאפ. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ. היית מאוהב? המ. המ. P: ראית את הבית הלבן? נאפ. עישנת? נאפ. שתית אלכוהול? כשסבא שלי נחמד ^^" עישנת מריחואנה? בטח D: לא. שיחקת מונופול? יאפ. ראית טיטאניק? יאפ. נישקת מישהו? יאפ. התנשקת צרפתית? יאפ. הזדיינת? כן D: לא. ביקרת בארץ אחרת? נאפ |: צבעת בספר צביעה? יאפ. עשית אמבטיית קצף? יאפ. טסת? נאפ. |: שטת? יאפ. נסעת ברכבת? יאפ 0.0" רכבת על פיל? יאפ. הכנת אתר אינטרנט? יאפ. שיחקת בברביות? יאפ. נשארת ער כל הלילה? יאפ. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? יאפ. דיברת בשיעור? יאפ. 0.0" פחדת מהחושך? יאפ. היית בבית חולים (לא לביקור)? יאפ. עשו לך תפרים? נאפ. זרקת מישהו והתחרטת על זה? יאפ. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? נאפ. שיקרת? יאפ. נרדמת בשיעור? נאפ. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יאפ. לזרוק/למרוח על אנשים. *אהמאריקאהמ* פגשת סלבריטי? יאפ. עברת על החוק? עברתי במעבר חצייה אדום!@$ *אהמרותםאהמ* אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? יאפ. שנאת את עצמך? יאפ. נשבר לך הלב? יאפ. שברת למישהו את הלב? יאפ. רצית להרוג מישהו? יאפ. נפלת מכסא? יאפ. נתת למישהו לאפ דאנס? המ. הא? הלכת מכות? יאפ.
זה או זה:
מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? שוקו! נס קפה!. תה. |: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את זה בקלות. חתולים או כלבים? חתולים. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל. חורף או קיץ? חורף.
מה או מי היית רוצה...?
להרוג: איתי. לשמוע: דן. להיות כמו: -
הדבר האחרון ש...
קניתי: אולסטאר. קראתי: אם יש גן עדן. עשיתי: החזקתי את החתול שלי. סרט אחרון שראיתי? 300 מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת 0.0" דבר אחרון ששתיתי: תפוזים. דבר אחרון שאכלתי: לחם. פעם אחרונה שבכיתי: המ. לא זוכרת. פעם אחרונה שצחקתי: היום. הבנאדם האחרון שנישקתי: חתול שלי ^^" הבחור האחרון שדיברת איתו: עומרי. |: תמונה. אני אף פעם לא מצליחה לעלות. ואין לי כוח להרביץ למחשב שוב. שיהיה לכם לילה טוב. :)

zohar d

New member
אני אני אני

פרטים כלליים: שם מלא: זוהר תאריך לידה: 20.12.93 מין: נקבה אני חושבת בית: בעומר איפה עוד גרת? רמת גן וערד מזל: קשת מידת נעליים: 35-37 גובה: 150 ס"מ מוצא: מרוקאית טוניסאית חיות מחמד: פיטבול חמוד ביותר שנקרא דובי אחים: אח אחד קטן צבע שיער: חום אורך שיער: עד חצי הגב צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: ז' תחביבים: לנגן, לצייר, לצלם מוזיקה: כל מה שאני אוהבת ומוצא חן בעיני להקה: יש יותר מדי כרגע אני שומעת הרבה את אואזיס איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ערבית אוהב ספורט? רק גלישת גלים איפה נולדת? ברמת גן אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? לא יודעת מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא נראה לי מה הם? - יש לך גשר? יהיה בקרוב (פאק..) יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים וזה חרא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שאלה קשה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בהצגת סוף שנה של כיתה ו' עשינו את ההצגה של הסרט 'גריז' ואני שיחקתי בתור המנהלת והייתי צריכה ללבוש נעלי עקב ובהצגה עצמה נפלתי פעמיים כי זאת הייתה הפעם הראשונה שנעלתי נעלי עקב.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים חשובים לי, מוזיקה.. יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מחטים/זריקות, עכבישים.. מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שקרה לי היום למה אתה הכי מתנגד? יש הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיני ואני מתנגדת להם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? טוב לי בתור עצמי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? פגשתי הרבה מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? דברים שגורמים לי להיות מאושרת כשיש לך אהבה את נאמנה? בטח את אוהבת ילדים? לא, הם קרציות והם עושים לי מיגרנה את ותרנית או עקשנית? עקשנית מאוד מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אף פעם לא, אם אתה ככה סימן שאתה צריך להיות ככה ואין לי זכות לשנות אותך. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן, אולי בפעם השניה הוא יצליח החיים טובים לדעתך? כשאני מאמינה שהם טובים, הם טובים. היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: מה שאני אוהבת וחושבת שהוא יפה לי איפור: שונאת, רק עיפרון שחור בעיניים פעם ב.. דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: ים טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ומנגו פרי אהוב: מנגו ממתק: שוקולד מכונית: לא מבינה גדולה במכוניות שיעור: אומנות חג: יום עצמאות היום הכי אהוב בשבוע: שישישבת צבע: אדום כחול שחור מגזין: לא קוראת הרבה מגזינים ועיתונים שם לבת: נוגה שם לבן: גיא, אסף קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת ספורט חודש אהוב: יולי-אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: . קיאנו ריבס, אדם סנדלר תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאות'פארק אתר אהוב: אין חיה אהובה: כרישים חבר לאימייל: ? בדיחה: - אומר הרבה: כזה/כאילו מילה אהובה: פאקמנה נעליים: וואנס תחנת רדיו: לא יודעת חדר בבית: החדר האינטימי שלי D: ההופעה הכי טובה שראית: היו הרבה. דיסק אהוב: יש לי מלא דיסקים אבל עכשיו אני חורשת על האלבום אוסף של אואזיס Stop the Clocks נשיא: יש לנו חרא ממשלה ומדינה מושחטת סלט: ירקות? בשר: אני צמחונית, בשר זה מגעיל תוספת לפיצה: רק גבינה ארץ: אוסטרליה נשמע לי אחלה עיר: שמעתי שבאורלנדו בפלורידה ממש כיף מקום אהוב: חוף הים ריח: של הגשם רעש: של הבאס שלי טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 9 ספר: מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן סבתא: חיה מתה!!! (מי שראה את הסרט 'מבצע סבתא' יבין XD ) דגנים: כריות זה סטייל דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: - צבע: לבן מורה: למתמטיקה שיעור: אני שונאת את כל השיעורים אבל במיוחד את מתמטיקה ואנגלית יום בשבוע: שני/רביעי חג: פסח עונה: חורף חודש: חודשי החורף כזה ספורט: ריצה קבוצת ספורט: - סרט: אין שחקנ/ית: הילארי דאף ולינדזי לוהאן (שתי פאקצות מטומטמות) תוכנית: אמ, לא עולה לי לראש כרגע. אתר: - אוכל: שונאת אבוקדו שתיה: שונאת ספרייט להקה: סינרגיה/ גיים בויז זמר: . יש הרבה, לא עולה לי כרגע לראש שם אחד זמרת: אבריל לאבין חיה: חתולים חנות: חנויות בגדים בכלליות מילה: - הופעה שהיית בה: של סינרגיה, סבלתי שם בטירוף ממוזיקה גרועה.. דיסק: הרבה.. סלט: אבוקדו ארץ: ישראל עיר: עומר/באר שבע מקום להיות בו: בהופעה באמצע פוגו מטורף, זה לא כיף ריח: של דלק רעש: . אמ, לא יודעת רגש: קנאה תאריך: - ספר: סדרת הארי פוטר דגנים: כריות בטעם וניל ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן, את דוד שלי בכית: לא צחקת: כן, הרבה גרמת למישהו לצחוק: חח כן קנית משהו: אמ, לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אני מרגישה טיפשה כמעט כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: אהא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא, סמים זה חרא של דבר אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חחח כן זה היה טעים נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? יותר מדי פעמים ראית את הבית הלבן? לא, וזה לא מעניין אותי במיוחד עישנת? לא שתית אלכוהול? יותר מדי עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה ראית טיטאניק? 5 פעמים נישקת מישהו? יאפ התנשקת צרפתית? יאפ הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? הייתי בסיני -_- צבעת בספר צביעה? לא עשית אמבטיית קצף? אהא, זה כיף טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? חחחחח בכל שיעור פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה היית בבית חולים (לא לביקור)? 4 פעמים, שניים מהם זה היה כשעברתי ניתוחים עשו לך תפרים? יאפ זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? חחח כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל עם אחי! פגשת סלבריטי? כן, הרבה עברת על החוק? ונדליזם זה נחשב? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? הרבה פעמים נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? אכן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? חח כה זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת את זה בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל! חורף או קיץ? קיץץץץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: את חמי רודנר שר לי את 'לבן בחלום שחור' עם הגיטרה להיות כמו: פלי, הבאסיסט של רד הוט הדבר האחרון ש... קניתי: האלבום של אואזיס אני חושבת קראתי: עיתון ראש 1 עשיתי: כתבתי במקלדת את השאלון המטומטם הזה סרט אחרון שראיתי? סקול אוף רוק מספר אחרון שחייגתי: לאמא דבר אחרון ששתיתי: נסטי דבר אחרון שאכלתי: מצות פעם אחרונה שבכיתי: לפני שבוע אני חושבת פעם אחרונה שצחקתי: לפני עשר דקות הבנאדם האחרון שנישקתי: דוד שלי הבחור האחרון שדיברת איתו: בנדוד שלי אין לי תמונות שלי.. והשאלון הזה שרף לי כמה דקות של שיעמום

PaperShoes

New member
ממממממממ..

פרטים כלליים: שם מלא: נועם תאריך לידה: 29.8 מין: נקבה בית: להבים איפה עוד גרת? באר שבע |: מזל: בתולה מידת נעליים: 40 גובה: 1.65 מוצא: אשכנזייה חיות מחמד: כלב אחים: אחד צבע שיער: שטני-ג'ינג'י אורך שיער: \: צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : חינה כיתה: ח' תחביבים: לנגן, לשמוע מוזיקה, חברים... וידה ידה ידה. מוזיקה: רוב סוגי הרוק להקה: יש הרבה איזה שפות אתה מדבר? עברית, ספרדית ואנגלית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? סורוקה, באר שבע, ישראל? אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד ^^ מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? X: יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עוד לא החלטתי.. יש זמן. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ימי הלוויות זה ממש גרוע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר/חברה/קראש? קראש ממה אתה הכי פוחד? מוות. מאמינה באהבה וירטואלית: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא [מנסיון]. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על.. X: למה אתה הכי מתנגד? בורות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? סבתא שלי D: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים |: כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? לא ממש.. את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... נדפקת. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? בסה"כ, כן. היחסים עם ההורים טובים? כן.. לבוש: ... בגדים? איפור: דברים אהובים מאכל: פסטה שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: לונדון/אמסטרדם. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אפרסק ממתק: שוקולד >> מכונית: BMW שיעור: לשון חג: פסח/חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שני/שישי צבע: כחול מגזין: לא אוהבת.. שם לבת: יוספה שם לבן: יוסף קבוצת ספורט אהובה: הפועל באר שבע! סתם, לא. חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אח שלי D: שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: הממלכה הקטנה אתר אהוב: ממ.. לאדעת. חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: \: בדיחה: איזה אחד הולך ברחוב, פתאום בא אליו אחד ושואל אותו "ילד, מה השעה?" אז השני עונה לו, "אני לא ילד! אני בסקוויט!!". אותה בדיחה מכיתה א' |: אומר הרבה: ממש מילה אהובה: חרא נעליים: ואנס תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת דיסק אהוב: ביט 69 - חומרים רטובים D: נשיא: ממממ X: סלט: חסה? בשר: תוספת לפיצה: תירס ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: הבית ריח: אפטרשייב רעש: מוזיקה טעם: חמוץ רגש: אהבה מספר: 6 ספר: חכמת הבייגלה סבתא: >: דגנים: שוגי דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: אנערף.. צבע: אדום מורה: עמליה שיעור: מת' יום בשבוע: שבת חג: סוכות עונה: קיץ חודש: אוקטובר ספורט: הכל קבוצת ספורט: סרט: אי הדוגמניות |: שחקנ/ית: רונה לי!#@$#@ תוכנית: נולד לרקוד וכל השיט הזה אתר: לאדעת. אוכל: אורז שתיה: פאנטה להקה: הגיים בויז זמר: לאדעת זמרת: לאדעת חיה: חתולים
חנות: גונג מילה: ביי הופעה שהיית בה: לאדעת דיסק: סלט: ארץ: גרוזיה עיר: לוד מקום להיות בו: ריח: רעש: ציפצופים רגש: קנאה תאריך: 28.1 ספר: הרוב דגנים: ברנפלקס ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: בערך צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן, נראה לי קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? אמ....... מה? נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כמובן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן D: עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן X: נתת למישהו לאפ דאנס? \: הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? לאדעת. קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות אבל לא מתפשרת על בינוניות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל... וממתקים קרמבו וניל או מוקה? מוקה חורף או קיץ? חורף3> מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע אף אחד לשמוע: אותו.... להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי: חולצות קראתי: את השאלון עשיתי: קראתי את השאלון סרט אחרון שראיתי? עקיצה ב-60 שניות מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: סושי פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד

ליעתע

New member
כי אין לי משהו אחר לעשות

פרטים כלליים יאללה שם מלא: ליאת ליפשיץ תאריך לידה: 22.9.91 מין: זכר. סתם. בית: פ"ת איפה עוד גרת? ב....פ"ת מזל: בתולה מידת נעליים: 38 [?] גובה: 1.65 אני מניחה מוצא: תימניה טוניסאית ופולניה. אבל כולם אומרים לי שאני בכלל נראת רוסיה 0.0 חיות מחמד: איגואנה ואוגרת אחים: אח ואחות צבע שיער: חום כזה אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים מדורג צבעת פעם את השיער? יאפ באיזה צבע? : אדום, חום, וכנראה שבקרוב לשחור כיתה: י תחביבים: נוע"ל! בעצם זה לא תחביב..זה יותר חיים מוזיקה: בכיף להקה: הרבה איזה שפות אתה מדבר? עברית וונאבי אנגלית אוהב ספורט? נאאא איפה נולדת? פ"ת
אתה בן אדם של לילה או של יום? אני בן אדם של כל הזמן רגיש לדגדוגים? לגמרי מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם?מה איכפת לכם? יש לך גשר? יאפ יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בן אדם איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? זה ישאר בשבילי .
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בכיתה ו' היה לנו קטע כזה שלכל אחד יש מחברת והוא כותב בה משו שמציק לו ואז מביאים למחכנת והיא עונה חזרה. ובטעות הבאתי לה את היומן האישי שלי האמיתי ולא זה של הבצפר והיא קראה הכל חחח ובמשך איזה שנה התפדחתי. והיה שם מלא קללות וכל מיני כאלה על ילדים מהכיתה XDD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? חברים יש חבר/חברה/קראש? חבר:]]] ממה אתה הכי פוחד? חוסר אונים מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על יותר מידי למה אתה הכי מתנגד? גזענות, אפליות וכו וכו אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? דהה מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים חברים חברים כשיש לך אהבה את נאמנה? הכי את אוהבת ילדים? תלוי. מאוד תלוי חח את ותרנית או עקשנית? כנ"ל אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כנ"ל ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יאפ למה לא החיים טובים לדעתך? הכי טובים היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: רצוי איפור: מידי פעם דברים אהובים מאכל: לזניה. ומייפל!!! שתיה: שוקו המקום האהוב לחופשה: חוף ים טעם גלידה אהוב: וניל פיצפוצים. בעצם.. אני בכלל לא אוהבת גלידה פרי אהוב: לא יודעת ממתק: שוקולד מכונית: מה זה משנה? שיעור: ג"ג חג: פסח! היום הכי אהוב בשבוע: לא יודעת צבע: שחור סגול אדום ירוק כחול ורוד צהוב כתום הכל. מגזין: מוסף ספרות ותרבות של הארץ. לא. שם לבת: ילדה שם לבן: ילד קבוצת ספורט אהובה: מכבי כפר קאסם חודש אהוב: ספטמבר ספורטאי/ת אהוב: זה עם העיניים, נו! שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: שנות ה70 אתר אהוב: תפוז וישרא חיה אהובה: חתול חבר לאימייל: אה? בדיחה: פעם תות חצה כביש ובאה מכונית וצפרה לו "תותותותותותותותותותותותותותותותותותוותותותות" אומר הרבה: כזה, כאלה, וזה, לא יודעת מילה אהובה: נוסטלגיה נעליים: אולסטאר מכוערות וקרועות תחנת רדיו: 91.8 אם כבר.. חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא ממש ראיתי הרבה הופעות. אבל היהודים זה בהחלט בנזונה דיסק אהוב: פףףףף נשיא: ? סלט:איכ בשר: שניצל. המבורגר. תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל! עיר: לא יודעת מקום אהוב: כמעט כל מקום. אני מסתדרת טוב. ריח: של אוכל רעש: לא תודה. טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: אין ספר: אין סבתא: מה קשורה סבתא פתאום!? דגנים: כן!! תביאוווו דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: נממממ צבע: אין.. בעצם אולי צהוב לא משו מורה: מלכה הובר *#($*@#(* שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: לא יודעת חג: שבועות. הוא לא מועיל עונה: סתיו חודש: לא יודעת ספורט: הרוב קבוצת ספורט: כולם סרט: אין שחקנ/ית: אין תוכנית: טו מאץ' אתר: ? אוכל: בשר בקר שתיה: אשכוליות להקה: סינרגיה XDDD זמר: . הרבה זמרת: הרבה חיה: כלב חנות:-_-' מילה: אשתקד הופעה שהיית בה: לא יודעת דיסק:......... סלט: הכל ארץ: ........ עיר: .......... מקום להיות בו:........... ריח: ................. רעש: . ................ רגש:............... תאריך: ............... ספר: ............ דגנים: ............... לא אוהבת את זה. ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 3> התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? כן:\ אכלת קופסא שלמה של עוגיות? =] נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? יאפ ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן:\ שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?כן:\ שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כןןןןן אני אוהבת עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? תמיד שנאתי נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? יש מישו שלא? דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? יאפ יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? חס שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?-______________________-' פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כנראה רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס?אה? הלכת מכות? לא זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? ממתקים. אבל גם אוכל זה כיף קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? תמיד חשבתי שחורף אבל נכון לעכשיו קיץ... מה או מי היית רוצה...? להרוג: חלילה וחס לשמוע: אותו להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי: לא זוכרת קראתי: את השאלון? עשיתי: עניתי על השאלה הקודמת סרט אחרון שראיתי? ממממממממ... מספר אחרון שחייגתי: למור דבר אחרון ששתיתי: ענבים דבר אחרון שאכלתי: קקולה XD פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: טולצי הבחור האחרון שדיברת איתו:מור... רגע, אבא נחשב? פףףףףףףףףףף

3has3

New member
עונה :)

פרטים כלליים: שם מלא: חנה :) תאריך לידה: 20.02.94 מין: נקבה בית: מזכרת בתיה איפה עוד גרת? בבטן של אמא :O מזל: דגים מידת נעליים: 38 גובה: 158 מוצא: אשכנזיה שלמה :) חיות מחמד: כלב ו-13 אקווריומים
אחים: אחות אחת
צבע שיער: שטני כזה :| אורך שיער: נורמלי :O צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: ז' תחביבים: מחשב, טלוויזיה, לרקוד, לשמוע מוזיקה וחברים מוזיקה: FOB, סינרגיה (לאא :| ), ביט 69 מין הסתם וזהו נראה לי להקה: כנ"ל וזה.. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ורוסית :O אוהב ספורט? בטח איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד
מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? להיות גדולה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היה הרבה :| מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חח כנ"ל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? אממ.. כנ"ל יש חבר/חברה/קראש? נגיד ממה אתה הכי פוחד? חתולים ומעליות :| המדרגות שולטות!
מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב ואז הייתי מורה P: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על שטויות למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת :O אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו אחר כנראה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושרת? המחשב כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא הם קרציות :| את ותרנית או עקשנית? עקשנית P: אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? חחח לא :O החיים טובים לדעתך? תלוי היחסים עם ההורים טובים? בערך דברים אהובים מאכל: פירה ופיצה שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: החדר טעם גלידה אהוב: מנגו פרי אהוב: תפוח כנראה :| ממתק: הביצה הזאת, יאמיי שיעור: ספורט
חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כתום מגזין: ראש 1 שם לבת: גל שם לבן: גל קבוצת ספורט אהובה: :| חודש אהוב: פבואר
שחקנית אהובה: אף אחת שחקן אהוב: :| תוכנית אהובה בטלוויזיה: עזבו. אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: מה איתו? בדיחה: מה אמר הסוס לעגלה? תודי שאני מושך אותך אומר הרבה: כוסעמק מילה אהובה: כוסעמק נעליים: אולסטאר וואנס
תחנת רדיו: אוי בימינו יש דברים יותר טובים חדר בבית: מיי נשיא: מה איתו? סלט: ירקות בשר: שניצל תוספת לפיצה: כלום, ריק הכי הכי ארץ: ישראל עיר: ת"א מקום אהוב: הבית ריח: כזה של נרות
רעש: של תופים
איזה כיף זה טעם: טעים מספר: 3
ספר: כל הסדרה של חירות דגנים: קורנפלקס דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: שמשפריץ עלי כל יום בדרך לבית ספר צבע: ורודS: מורה: לספרות והבעה שיעור: ספרות והבעה יום בשבוע: ראשון חג: פסח
עונה: קיץ חודש: מרץ סרט: מפחיד כזה.. בעעע.. מה שמו? שחקנ/ית: כל אלה שהן לא שחקניות אבל חושבות שהן כן :| תוכנית: כל המעפנות אתר: וואלה אוכל: לא יודעת שתיה: קולה זמר: מזרחי זמרת: כנ"ל חיה: חתול מילה: כוסית, גררר משגע אותי סלט: פירות עיר: מזכרת בתיה P: מקום להיות בו: ברחוב ריח: חמוץ רעש: לא של תופים נגיד מכונית זבל תאריך: 8/4
דגנים: השוקלודים ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: חחח בטח קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: בערך :O התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל יום שישי
היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? חחחח נגיד עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כרטיסי אשראי! ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? חחחח בטח, בגיל שלוש.. היו ימים עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? חחח לא :| הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןS: נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח כן
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? חחח כמעט, עד שהיא אמרה לי לענות. גררר השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן :O פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? מאיפה לי? רצית להרוג מישהו? חחח כן נפלת מכסא? כן הלכת מכות? לא זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? איכס כלום שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף נושף לשלמות חתולים או כלבים? כלבים :O אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: מישהו לשמוע: מוזיקה הדבר האחרון ש... קניתי: וואו לא זוכרת
קראתי: את המילה הזאת: קראתי: עשיתי: עניתי סרט אחרון שראיתי? ללכת על המים
אתמול מספר אחרון שחייגתי: את המס'? דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגה כשרה שהיא טעימה :O פעם אחרונה שצחקתי: חחח עכשיו ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. לא

נוגעע

New member
עונה.../images/Emo98.gif

פרטים כלליים: שם מלא: נוגה תאריך לידה: 31.8 מין: נקבה בית: ת"א. איפה עוד גרת? שומקום אחר... מזל: בתולה
מידת נעליים: 37-38 גובה: לאדעת מוצא: פולני. חיות מחמד: דג מת
אחים: 1. קטנה. מעצבנת. צבע שיער: חום. אורך שיער: אממ.. אמצע הגב? צבעת פעם את השיער? אף פעם! באיזה צבע? : .. כיתה: ח'. תחביבים: אממ.. ציור, TV, מחשב, שחייה, טיולים... מוזיקה: רוק
להקה: ביט 69
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, צרפתית. אוהב ספורט? בערך. איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום בעיקר. רגיש לדגדוגים? מאודדד. מאמין באלוהים? כשנוח לי. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ברור. יותר מדיי. מה הם? אממ... CANDY SHOPS ועוד. יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוט. לא יודעת..... [: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שאיבדתי את התמימות. חלק ממנה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת>< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? סיום יסודי. בהחלט. להפטר מהפאקצות של השכבה שהייתה לי D: מה הדבר הכי חשוב לך? יש הרבה... יש חבר/חברה/קראש? נופ ממה אתה הכי פוחד? מפלצות מתחת למיטה XD מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "לישון זה טובבב" למה אתה הכי מתנגד? לאדעת.. הרג חפים מפשע? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אלוהים
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא..>< מאמינה באהבה ממבט ראשון? יאפ מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים. כשיש לך אהבה את נאמנה? בהחלט. את אוהבת ילדים? כן. כשהם לא אחותי.. את ותרנית או עקשנית? באמצע, תלוי עד כמה חשוב לי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא לא כ"כ נורא אז כן. החיים טובים לדעתך? יאפ^^ היחסים עם ההורים טובים? בערך. לפעמים טוב ולפעמים לא טוב. לבוש: לבוש? איפור: לא. דברים אהובים מאכל: פיצה :) פופקורן:] ג'אנק פוד. שתיה: קולה. תות-בננה. המקום האהוב לחופשה: קנדה/אילת. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות. פרי אהוב: תפוח.. ממתק: ממתק? שוקולד! מכונית: ... שיעור: מתמטיקה. חג: שבועות היום הכי אהוב בשבוע: כל שבוע זה משתנה.. חמישי? צבע: אדום!!! מגזין: ראש1 שם לבת: ליה שם לבן: רון קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל. חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אין. שחקנית אהובה: אממ... זאת ממילים ולחן.. שחקן אהוב: ג'וני דפ XD תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: אין אחד מסויים. חיה אהובה: חתוליםםם חבר לאימייל: ? בדיחה: אין. אומר הרבה: כן/לא/שלום! מילה אהובה: פיצה P: נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: 91 FM חדר בבית: החדר שלי. ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי
דיסק אהוב: יש הרבה. נשיא: ! סלט: בלי עגבניות/בצל.. בשר: סטייק
או פרגיות.. תוספת לפיצה: זיתים. ארץ: ישראל. עיר: ת"א. מקום אהוב: פארק הירקון D: ריח: ריח? רעש: רעש? טעם: מלוח. רגש: טוב. מספר: 9 ספר: הנעלמים. סבתא: 2 דגנים: קינמונים (או משו.) דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: קטן מדיי צבע: ירוק מורה: לספרות/הבעה שיעור: ספרות/הבעה יום בשבוע: שני חג: פסח עונה: חורף חודש: ינואר ספורט: כדורגל/ריצה קבוצת ספורט: כולן! סרט: מלחמת העולמות. שחקנ/ית: אווו יש הרבהההה תוכנית: עובדה. אתר: טיפו... אוכל: בשר שתיה: סודה להקה: גיימבויז. זמר: בועז שרעבי זמרת: שרון חזיז חיה: צבוע חנות: אודם>< מילה: לא הופעה שהיית בה: לא הייתי
דיסק: לאדעת סלט: עם עגבניות/בצל ארץ: בולגריה עיר: לא זוכרת.. מקום להיות בו: ארה"ב. ריח: זבל/קיא רעש: השכנים מלמעלה... רגש: רע תאריך: לאדעת ספר: הארי פוטר. דגנים: שוגי ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא הייתה חיבקת מישהו: אחות קטנה. בכית: לא צחקת: אתמול בלילה. גרמת למישהו לצחוק: הבוקר. קנית משהו: אתמול הסתפרת: מזמן הרגשת טיפש: אתמול בלילה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: כל הזמן האם אי פעם... השתמשת בסמים? יאפ P: (נו, לא.) אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חחח.. אולי. נזרקת על ידי מישהו? לא! מישהו בגד בך? לא! נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? ליל הסדר, נחשב? עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כעע ראית טיטאניק? חצי ממנו, ונרדמתי. נישקת מישהו? אהממ.. התנשקת צרפתית? לא >< הזדיינת? לא >< ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן D: טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? בטיפו, נחשב? שיחקת בברביות? חחחח.. כן
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחח כן! דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כן. היית בבית חולים (לא לביקור)? אממ.. לא :] עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ... לא. (אולי?) פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק? כן.. חציתי באור אדום
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא שידוע לי.. הלכת מכות? כן. זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע.. חתולים או כלבים? חתולים! אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אותה.. לשמוע: לאדעת להיות כמו: כמוה הדבר האחרון ש... קניתי: ממ.. צ'יפס בברגר קינג. קראתי: "ניסים ונפלאות" עשיתי: הקלדתי "ניסים ונפלאות". סרט אחרון שראיתי? החופשה של בין (בקולנוע..) מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: שוקו D: דבר אחרון שאכלתי: מצה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: אתמול בלילה הבנאדם האחרון שנישקתי: .. הבחור האחרון שדיברת איתו: אמאבא ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת.. אין לי. טוב נו, עם חברה :) *אני בחולצה השחורה*

למעלה