פגישה בפורום החיפאי

כידוע, ביום רביעי הקרוב (11.4), יקיים בית "הפורום החיפאי" פגישת פעילים ומתנדבים לעתיד, שתעסוק בנושא התוכן והאופי של פעילויותינו העתידיות. הפגישה פתוחה לכולם/ן. נשמח להצטרפות של מי שיש לו/ה מה להציע, מעוניין/ת להגיב או סתם רוצה לבוא ולשמוע. הפגישה תתקיים בבית "הפורום החיפאי", רחוב הלל 47 שבשכונת הדר, בשעה 19:30 לשאלות: 052-4732005 אודי 050-4011225 תאיר 054-7663259 רוני [email protected] כל המעוניינים/ות בפרטים בנוגע לפעילויות והאירועים בבית "הפורום החיפאי", מוזמנים לפנות אלינו במייל הנ"ל

DushCoffee

New member
אתם תמיד מוזמנים להגיע ../images/Emo13.gif

שלום חברים!
ה'דוש' פתוח בשבילכם ובשבילכן בכל יום חמישי, מהשעה 20:00, ועד אחרוני המגיעים! הכיבודים עלינו! וגם הפינג-פונג
אתם מוזמנים להצטרף תמיד, כולם כבר שם! ולכתוב לנו אם יש שאלות, ובכלל: [email protected]
כל החברים מה'דוש'.

אם זה חשוב

כל כך לדעת על מקום מפגש מסוים, מדוע הפלפול? אנו נמצאים כאן כדי לעזור ולתמוך זה בזה ולא כדי לקבל תשובה לא עניינית. כדי לשלוח מייל ולשאול אינני זקוק לפורום אבל כדי ליצור חברה בריאה יותר ומגובשת יותר נראה לי, שמגיע לכל אחד יחס מכובד, גם אם איננו בקיא כל כך ואיננו יודע את כל הפרטים, הידועים לך ולאחרים...

DushCoffee

New member
אל תתנצל -

אתה צודק לגמרי, בלי לשים לב באמת המעטנו בפרטים חשובים. הנה לך, ולכולם, מעט רקע נוסף על ה'דוש': ה'דוש' הוא ערב פתוח לבני נוער "גאים". מתקיים בכל ימי חמישי, תמיד החל מ-20:00 ועד אחרוני המגיעים. אנחנו נמצאים ברח' הלל 47, בשכונת הדר, שבחיפה. אם תשאל אותי, מאוד נחמד וכיפי שם
אבל אני משוחד... אז אתה מוזמן לבוא ולראות עד כמה אני טועה, אם בכלל
מקווה שאלה הפרטים שחיפשת... אם יש שאלות נוספות, אפשר לכתוב לכל צוות ה'דוש' במייל [email protected] ואפשר גם כאן, בהמשך לשרשור - אשמח לעקוב ולהשיב. המשך שבוע נעים
אודי - מצוות ה'דוש'

../images/Emo51.gif על התגובה

נחמד היה מצדכם להגיב לעצם העניין. עכשיו החכמתי. הבעייה היא, שאני כבר למעלה מארבעים שנה "נוער גאה" (ואני מניח, שיש עוד רבים כמוני כאן בפורום) ובנוסף לכך אני מתגורר במרחק של כ- 150 ק"מ מחיפה. האם יש לכם הצעות גם ל"צעירים" כמוני ולפחות באיזדור המרכז (אם לא בעיה"ק)?! אשמח מאוד להשתתף! בכל מקרה
ו
קשקוש מארץ... עויש (שכחתי)

למעלה