gilush4

New member
הי!

אני תלמידת יב' במגמת מדעי החברה וכרגע אני עושה את היחידה החמישית של המגמה והיא עבודת גמר. במסגרת העבודה אני צריכה את עזרתכם במילוי השאלון קצר. השאלון כמובן אנונימי ואשמח אם תשתתפו. את התשובות עדיף לשלוח לי במסר אישי.. תודה לכל המשתתפים! עזרתכם חשובה לי מאוד!! :]

mcpinky

New member
שלום רב - מחפש מורה פרטי לשפת C

חייב מורה פרטי שיעזור לי לגשת לבגרות 2 יחידות בשפת C (מדעי המחשב) מאזור המרכז אלון 0509502999 תודה רבה

עניתי! שיהיה בהצלחה!

שולחת לך מסר כמו שביקשת
אנשים
תענו .. לא יפה
בשלב זה או אחר כולנו נצטרך להעביר שאלונים .. זה לא נעים כשאף אחד לא מוכן לענות לשאלון שלך .. (לצערי, נתקלתי בזה..
)

@יעל@

New member
ד"א

בסוף באה מחר למבחן?
אם לא היה המבחן הזה הייתי מתחילה את החופש מיום ראשון...

שאלות בנוגע לכתבה על תארים מתקדמים

אני כתבת באינטרנט ולצרכי כתבה אשמח אם תענו על השאלות * האם אתם עושים/מתכוונים לעשות תואר שני? * האם לדעתכם תואר שני מסייע במציאת עבודה? * האם נראה לכם שתואר שני מעלה שכר? * בכלל האם נראה לכם שתואר שני יותר חשוב מניסיון? * האם לדעתכם הוצאה ללימודי תואר שני היא משתלמת? * האם חושבים גם על דוקטורט? * אם מסתפקים רק בתואר ראשון - למה? תודה נורית

עונה../images/Emo13.gif

* האם אתם עושים/מתכוונים לעשות תואר שני? כן מתכוונת... * האם לדעתכם תואר שני מסייע במציאת עבודה? כן * האם נראה לכם שתואר שני מעלה שכר?כן * בכלל האם נראה לכם שתואר שני יותר חשוב מניסיון? לא בהכרח, תלוי באיזה תחום * האם לדעתכם הוצאה ללימודי תואר שני היא משתלמת? כן * האם חושבים גם על דוקטורט?ממ.. מפנטזת
* אם מסתפקים רק בתואר ראשון - למה?

beniNC

New member
נענה

אם תענו על השאלות * האם אתם עושים/מתכוונים לעשות תואר שני? לא התחלתי את הראשון , אבל כן כנראה משפטים או מדע המדינה ומזרח אסיה * האם לדעתכם תואר שני מסייע במציאת עבודה? כן ולא * האם נראה לכם שתואר שני מעלה שכר?כן * בכלל האם נראה לכם שתואר שני יותר חשוב מניסיון?לא * האם לדעתכם הוצאה ללימודי תואר שני היא משתלמת?כן * האם חושבים גם על דוקטורט? ברור * אם מסתפקים רק בתואר ראשון - למה?במקצוע שלי מספיק רק לימודי תעודה אבל אני רוצה בתחום הזה תואר (רואה חשבון) ומספיק גם תואר ראשון

M a t h 0 0 7

New member
בקשת עזרה ודעה

אני מודע לכך שהפורום הינו חברתי ושזה מעצבן לראות שאלות לגבי קבלה ללימודים וכל זה, אבל אני פשוט מוכרח לכתוב כאן את שאלתי בגלל שבפורום "סטודנטים" אני לא מקבל כל כך תגובות או יחס כלשהו ממישהו שאכפת לו. אשמח לקבלת עזרה ודעה. לאחר התלבטויות רבות החלטתי להירשם ל-2 מכללות וללמוד כלכלה\מנהל עסקים וחשבונאות. נרשמתי למכללה למנהל (אין לי בעיה של כסף, ככה שזה לא שיקול בכלל) ונרשמתי לרופין (קירבה לבית). ממוצע הבגרויות שלי עומד על 103.82 ואני מתכוון לעשות בחינת אמי"ר ב-1.04.07 אין בידי ציון פסיכומטרי. רציתי לבקש חוות- דעת מאנשים פה לגבי סיכויי הקבלה שלי משום שאני פשוט מוטרד נורא בימים האחרונים. ברופין אומרים לי שיש מקום ל-150 איש ושנרשמו בערך 300 עד עכשיו - רובם עם 2 נתונים (פסיכו' ובגרות). במכללה למנהל אמרו לי שאני יעלה לוועדת קבלה משום שהממוצע שלי נמוך ממוצע שמתקבלים אוטומטית (105). אני מצטער על החפירה.. אני פשוט ממש צריך תמיכה בכל מה שנוגע להערכת הסיכויים שלי. האם מישהו כאן יודע על מקרים שמתקבלים בלי פסיכו..?\= תודה מראש

@יעל@

New member
תכלס אם אתה עושה פסיכומ' זה רק

בגלל האנגלית, אז אם אתה עושה אמי"ר אתה לא צריך פסיכומ'. המסלולים שאני יודעת שלא צריך פסיכומ': רב תחומי (ואז אתה מתחיל את האנגלית מ 0) והנדסאים.

M a t h 0 0 7

New member
לא כל כך הבנתי אותך

איזה מסלולים? מה הכוונה רב תחומי? ומי דיבר בכלל על הנדסאי.. דיברתי על המכללה למנהל ורופין, ועל תנאי הקבלה שלהם... ועל הסיכויים שלי בהתאם לממוצע בגרויות שיש ברשותי

למעלה