Chemical Venom

New member
To the Moon & Back-Savage Garden

עד כמה שזה לא מתאים לי אבל מכל השירים בעולם! זה שיר שאני הכי אוהב! השנה זה כבר 10 שנים שאני שומע אותו! כל שנה! מיליון פעם!! טוב חפרתי אז ביי To the Moon & Back-Savage Garden

m i c k e y 15

New member
Girls Aloud - Biology

"The way that we talk the way that we walk it's there in our thougts.........."
התחלתי לשמוע אותן יותר מדייייייי הן ממכרותתתת

../images/Emo121.gifהיה משהו של מרקוס מילר במצו

קיבינימט אני קונה מחר דיסק שלו. הוא גאון!

nemo the great

New member
../images/Emo79.gif השירים שמטריפים אותי!! ../images/Emo19.gif

. this aint a scene - fall out boy im a leader... ericke - איזה האוס אחד חחח... famous last words - my chemical friends i see you lying next to me איזה שיר מאגניב אם את עדיין אוהבת אותי - בועז שרעבי
. Lithium - E וההמשך.. בלע. Anastacia - Sick And Tired Cliff Richard - CONGRAGULATION חחחחחחח שיר מצחיק וענק!!. .משמח לא מוכר~!!!~.. מומלץ!!.. חחח BOB MARLEY - could you be loved + three little birds וכ'ו וכ'ו... Roxeete - it must have been love ELO - calling america + dont bring me down + its a living thing +last train to london + love is like OXY ... אלה ההכי טובים שלהם.. גליז תביאי לי עוד
??.... חח

Grey Faerie

New member
נכנסתי, אבל בא לך להסביר

מה הקטע עם כל הלינקים האלו לאחרונה? מה מקבלים לעזאזל? נכנסתי כבר לאיזה 5 אני חושבת :/

GR££N woMAN©

New member
זה סוג של עבודה

לכל אחד יש קישור עם הכינוי שלו והוא צריך כמה שיותר כניסות.. לפי כמות הכניסות ככה מקבלים תגמולים [כסף..] ככה שתיכנסו רק לשלי טוב?

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה עבודת השרדות :|

GR££N woMAN©

New member
וחוצמזה, אולי תמצאו שם משהו שיעניין

אתכם.. יש שם נגני iRiver, 1+1 בJuiceLand והנחות על ספרי מיקוד.. כנסו, מה אכפת לכם?

Chemical Venom

New member
נצל"ש לחזי!!

חזי נראה לי שראיתי את הבית שלך היום! הייתי על הגג של עזריאלי וראיתי להפתעתי שלט ענק של TNT עם דוגמנית ממש ממש ממש שווה! ואז אני מסתכל לימין ואני קולט את הבורסה ..ואז אני נזכר שאני מסתכל על המאחורה של עזריאלי אז אמרתי איפה חזי יכול כבר לגור חיפשתי בנין דירות ישן שנראה כמו בנין של בני ברק וזהו אתה גר שם! נכון נכון?? איזה מלך אני!

Chemical Venom

New member
תפסיקי יא גיי! אני רציני

שאחרים אומרים את זה אז זה לא מצחיק כל כך שאני ואלחי אומרים את זה אז זה הרבה יותר מצחיק! כי זה מזכיר כל פעם מחדש את הטיול ההשנתי וזה ... מבינה?? יא כאפות חח

צ'מע אור

היום הייתי בהופעה של חברים בבארבי בת"א וגם דודו ושמואל שאנני היו חבל שלא באת.. היה מצחיק איתם

למעלה