שוש!! הם יבואו וזהו!
S Simply Blonde New member 27/3/07 #74 ../images/Emo2.gifלמרות../images/Emo203.gif שאני שונאת מתעבת את הדיסק השני ומאוןהבת בדיסק הראוןש אני הולכת מתי זה אני רוצה פרטימים!
../images/Emo2.gifלמרות../images/Emo203.gif שאני שונאת מתעבת את הדיסק השני ומאוןהבת בדיסק הראוןש אני הולכת מתי זה אני רוצה פרטימים!
B Blue Aura New member 27/3/07 #71 גל, תגידי...../images/Emo189.gif למה יש בצד של הפורום קישור לפורום הפרעות חרדה בבני נוער?
ג גליזה New member 27/3/07 #72 כי המנהלת של הפורום הנוכחי ביקשה ממני את האישור לפרסם כאן את הפורום, למען בני נוער שבאמת צריכים את זה ולא יודעים על קיומו. אז יכולתי לסרב? אפילו תמכתי
כי המנהלת של הפורום הנוכחי ביקשה ממני את האישור לפרסם כאן את הפורום, למען בני נוער שבאמת צריכים את זה ולא יודעים על קיומו. אז יכולתי לסרב? אפילו תמכתי
H HeNoOsH New member 27/3/07 #60 חחח דיברתי איתו אתמול באייסי אמרתי לו שלא מתאים לו להעלם כ"כ הרבה זמן בעיקר כי הוא זה שכתב פה את רוב ההודעות והוא רק צחק ואמר שהוא אוהב להעלם פתאום...אממ שיהיה חח
חחח דיברתי איתו אתמול באייסי אמרתי לו שלא מתאים לו להעלם כ"כ הרבה זמן בעיקר כי הוא זה שכתב פה את רוב ההודעות והוא רק צחק ואמר שהוא אוהב להעלם פתאום...אממ שיהיה חח
ס סוריקטה1 New member 27/3/07 #49 ../images/Emo121.gifחחחחח וכיצד יבוא החג, כשישן עוד הפרג ? והשלג בחרמון, והרוח בחלון ?! העגיל בלשון?! הפסנתר בסלון?! הסמים בארון?!
../images/Emo121.gifחחחחח וכיצד יבוא החג, כשישן עוד הפרג ? והשלג בחרמון, והרוח בחלון ?! העגיל בלשון?! הפסנתר בסלון?! הסמים בארון?!