Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifפאק זה ארוך

פסח: אוהבים את פסח? כע למה? בגלל החופשP: מה אתם מתכננים לחופש? מפגשים,חברים,סבתא,שיעורים מה כבר הספקתם? הלכתי לשוק, ראיתי סרט עם כמה ילדים אצל חברה, סיימתי לנתח שיר בספרות, ניקיתי חצי חדר שלי, ניקיתי לאחי את החדר היום במשך 4 שעות כי הוא אלרגי לאבק X________X מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד מה המטרה שלכם החופש? לישון אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? סבתא עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? סבתא מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? קציצות מתוקות
אתם קוראים את ההגדה? כע שרים את שירי החג? נגיד אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? לא כללי ספר קצת על עצמך: חסה מחשבה שעוברת בראש: אני רעבה מה עשית היום? הלכתי לשוק וניקיתי לאחי את החדר במשך 4 שעות רצופות מה תעשה מחר? אשן חשק ל...: לאכול מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה,נירוונה,אליס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בסטודיו משלי מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? לבבות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הלכתי לישון מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? או אה.... מה הצבע האהוב עלייך? אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? נגיד שאנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לאדעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בחוץ עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12, ובחופשים 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו, אבל אני מנחשת שנכשל יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? ברגעים קשים אבל זה חולף מהר אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? - לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר של WWE בשביל מישהו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאחי ולחבק? לאדעת ולנשק? אה ולספר לו משהו מהלב? דיי יש לך חברה? אנלא לסבית ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ירין שם מיוחד לבן? לא שם מיוחד לבת? לא מאכל אהוב: שאלתם כבר=[ מאכל שנוא: גם את זה שאלתם דבר אחרון שאכלת: ארוחת צהריים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? נגיד מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי אהבת? נגיד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? משהו בקשר לחולצה שלה או משהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? לאדעת מה הדבר האחרון שקנית? חולצה של הפי טרי פרינדס וסיכה של נירוונה כמה הוא עלה? 40 ו5 ממי הsms האחרון שקיבלת? אביב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לול" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את הארוחת ערב שהכינו לי ואני מתעכבת פה בגלל השאלון הזהXD יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עם איזה שיניים בדיוק מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום רביעי עקרתי שן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כיתה ו' או משהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לאדעת למה הלכת לשם? - איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? נגיד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? נגיד שהתכוונתם לאבא, אז 11 נדמה לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לימור בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לאדעת ובפנימיות? לאדעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנית יותר מדי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דיי עם השאלות האלה למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה אני אמורה לדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיצה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אביב כמה קומות יש לך בבית? יש 6 קומות בבניין ואני קומה 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אנערף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק,שיט מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? שקרים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לאדעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? דיי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? אותי המלצה לסרט: טיסה 93 המלצה לספר: הפנימייה שלא הייתה תוכנית טלוויזיה? CSI מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "גם כשאני בדיכאון ורגע לפני התאבדות, את תמיד יודעת איך לעודד אותי" איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם אנשים טובים איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? רעש איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חחחחח נפגשת איתו/ איתה? חחחחח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? התרגשות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול מקומות בילוי מועדפים: אנערף את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שתקו את/ה בחור/ה קנאי/ת? כנראה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו שאלתם כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? נגיד

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמקווה לא להישבר!

פסח: אוהבים את פסח? כן למה? חופש ארוך ומצות עם שוקולד
מה אתם מתכננים לחופש? לימודים, תיאוריה, שיעורי נהיגה, שינה מרובה, חברים, סרטים, מפגש ולימודים!!! מה כבר הספקתם? לימודים, לימודים, לימודים, לישון ושיעור נהיגה אחד ^^ מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד!!! מה המטרה שלכם החופש? לעבור תיאוריה! אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? בבית עם סבתא =] עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? משפחה קרובה וסבתא מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? זרוע!! אתם קוראים את ההגדה? כן שרים את שירי החג? כן אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? כן =] כללי ספר קצת על עצמך: אני על אורגינל!! מחשבה שעוברת בראש: אני רעבה! מה עשית היום? למדתי לתיאוריה ועשיתי תרגילים במחשבים
מה תעשה מחר? שיעור נהיגה ואולי סרט חשק ל...: אוכל!! מה המידה שלך בנעליים? 41-42
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גאנז אנ' רוזס, סקראבס, מיי כמיכל רומנס ומגרש ביתי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם ילד שקוראים לו גיא XD מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל! סתם... אמממ צ'יפס! מה אתה הכי שונא לאכול? סלט ביצים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? NEXT מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? NEXT מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עמוסה! עיר/ים אהובות: ירושלים!!! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פאק יש הרבה... איפה חגגת יומולדת אחרון? אצלי בבית עם חברה והמון המון מוזמנים XD איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעה!! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מנסה לפני 23:00 בימי לימודים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תלוי.. יכול להיות ב-8 ב-9 או ב-10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? נראה לי שמת' כמה קיבלת בו? 0
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם המחשב נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? בהלוויה של סבא שלי מדוע? כי זה עצוב לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? NEVER איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מואמהומאוה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי ולחבק? אחי XD ולנשק? תום!! ולספר לו משהו מהלב? תום!!!! יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחסה את מי היית לוקח לאי בודד? את תום! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כנ"ל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דינה, גיא ומוגלי שם מיוחד לבן? גיא! שם מיוחד לבת? לא מצאתי עדיין מאכל אהוב: צ'יפס (זה לא היה כבר?) מאכל שנוא: סלט ביצים דבר אחרון שאכלת: עוגייה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? סמר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כמה ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? כל החיים לפניו אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? חתונת רפאים אהבת? כן =] מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על טוסט מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממ דודי? על מי אתה יודע הכי הרבה? יש הרבה.. מה הדבר האחרון שקנית? ספר מיקוד בלשון כמה הוא עלה? 55 שיקלונים ממי הsms האחרון שקיבלת? מוגלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נולי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס!! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואי ממזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אתמול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? לאכול
איך קוראים לאמא שלך? הדס יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה שלי אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זה לא פיר! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17! כדי להוציא כבר רשיון מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המידת נעליים ובפנימיות? נמממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חברה של תום למה? כי חברה שלו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? על אורגינל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שולה כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול/ה: על אורגינל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? על אורגינל
מה עושה לך טוב? דברים טובים מה מעצבן אותך? הקולות שאח שלי מוציא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר, לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמממ הפלאפון/אמפי שלי?!
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? וודקה שאפחד לא שותה מה היית לוקח לאי בודד? חברים!!! המלצה לסרט:שר הטבעות! המלצה לספר: רודף העפיפונים תוכנית טלוויזיה? שנות ה-70
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? תנו לי לדפדף איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? סין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: סאם =] כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בחלק מהדברים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דווייי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא את זה מקומות בילוי מועדפים: הופעות בצוללת XD את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: על אורגינל!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד! החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: שחור בעיניים רק במקרים מאוד מיוחדים XD מאכל אהוב: צ'יפס שתייה אהובה: מיץ כלשהו להקה אהובה: Guns N' Roses סרט אהוב: שר הטבעות ושדדי הקאריבים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? כיתה י' =] איך היא הייתה? 100ממת עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר מתי היה החבר הראשון שלכם? כיתה י' כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 1 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? דודי שכתב לי מכתה ליום האהבה XD מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? איך נפרדים בלי לפגוע? אפשר להפרד בלי לפגוע? מה השעה? איך היה השאלון? מה תעשה אחריו?

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|עד שאני אצא... ../images/Emo3.gif

אוהבים את פסח? כן למה? כי זה חופש ממש ארוך, וחלק ממנו אמא ואבא בבית... בעצם מן הקדמה לחופש הגדול
מה אתם מתכננים לחופש? ממממ לגמור את העבודת שורשים שהיא היחידה שעוד לא עשיתי, להיות עם חברות ולבקר משפחה, אבל בעיקר לנוח. מה כבר הספקתם? חברות וישפרו סנטר אחד קטן מה אתם אוהבים על המצה שלכם? חרוסת של אבא. אני פשוט מתה על זה
מה המטרה שלכם החופש? לחזור עם כוחות מחודשים לבית ספר, לסיים עבודות ולהיות המון עם החברות הכי טובות אוכלים חמץ בחג? עד שאני אשבר- לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? השנה זה אצלנו
עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? סבא וסבתא ודודה אחת.... זה ממש קטן מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? החרוסת. וגם הקניידעלך
אתם קוראים את ההגדה? רק אם אני יוצאת על 'חכם'
שרים את שירי החג? אם אני יודעת אותם =_= אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? כוס יין כן
כללי ספר קצת על עצמך: מממממ לא משהו מיוחד, אני אוהבת מוזיקה וזהו בעצם
מחשבה שעוברת בראש: "צריך כבר לצאת לעדי!! מהר!" מה עשית היום? עוד מעט עם חברות שלי
מה תעשה מחר? אם בעוד שעה אני לא יודעת מה יהיה, איך אני אדע מחר?
חשק ל...: מצות!!!! אבל גם בא לי ללכת לקניון
מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין דיי ואני חושבת שזהו... בזמן האחרון אני ממש זונחת את תפוז :| איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה באוניברסיטה מסיימת איזשהו תואר
מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חוץ מבשר לא טחון... אני פשוט מקיאה את זה מה אתה הכי שונא לאכול? בשר לא טחון, וזה כולל המבורגר P: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עשיתי המון.... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם כן היו הרבה מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכחול כהה מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה, פיזיקה מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה בעעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה אחת השנים הטובות מבין ה-12.5 שאני חיה בהן. עיר/ים אהובות: מודיעין למרות הכל, תל אביב ופריז
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני לא זוכרת... אולי הטיול לחו"ל
איפה חגגת יומולדת אחרון? בפריז! איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות סתם ככה עם חברות/ ללכת לחנות דיסקים. זה כמו ילד בחנות ממתקים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 22:30-23:30, מתי שאני עייפה בעצם. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת, זה היה יום לפני החופש יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח... בכיתה יש לי רק חברה אחת ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? מממ לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ממממ יום שישי (?) מדוע? סתם התעצבנתי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כמעט כל הזמן... אני משפחה שמתמסטלת מתירוש P: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? april למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה, אבל שירים בודדים מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? רון ולנשק? רון ולספר לו משהו מהלב? רון יש לך חברה? בטח, מלא! ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את רון ודיסקים, כדי שלא יהיה משעמם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כבר שאלת =_= אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם רון $)^)#^98 שם מיוחד לבן? אמיר שם מיוחד לבת? ממממ לא יודעת, אולי אביב מאכל אהוב: כבר היה מאכל שנוא: היה דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טל
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החולצה הירוקה שלי והקפוצ'ון האפור אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אבא ארך רגליים אהבת? ממממ.... 7 מתוך 10 מה הסרט האחרון שראית? זולנדר אהבת? קצת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רון על מה דיברת איתו? על הפגישה היום >< מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא ורון על מי אתה יודע הכי הרבה? על רון ועל האחים שלי מה הדבר האחרון שקנית? סנדוויץ' כמה הוא עלה? 13 ממי הsms האחרון שקיבלת? רון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רון מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'את' מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה! יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים, כן עשית ישור שיניים? אני עכשיו נמצאת באמצע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום ראשון האחרון מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? דצמבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? צורן... אבל זאת לא ממש עיר, זה יותר חור למה הלכת לשם? יש לי שם דודה איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה?? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|חלק 2

כמה בני דודים יש לך מצד אבא? יותר מדי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ממממ רוני וזיו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת ובפנימיות? סתם להיות פחות ביקורתית על כולם ולא להיות קנאית P: איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא מצליחה להעלות עכשיו
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עדי למה? כי היא עושה משהו עם עצמה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1-2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שוקולד מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רון כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד קסטרו מתי זה היה? קיץ 05'? נו לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה משהו שקשור במוזיקה או עיתונאות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו המון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מאאאגניב :| צריכה גמילה :X מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? שיעור ספורט מה תמיד צריך להיות בכיס? אני תמיד הולכת עם כסף, פלאפון, מפתח ושעון, כי השעון בכיס וסיפור ארוך >< איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש לי הרבה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הכל מהכל... רעבים פה מה היית לוקח לאי בודד? דיסקים ורון! אמרתי כבר! המלצה לסרט: נורביט XD המלצה לספר:אבא ארך רגליים תוכנית טלוויזיה? ברייניאק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? 'את החברה הכי טובה בעולם' איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת איזה שיר איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקות והידחפות בתורים >< איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח ופורים! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? --- מהי אהבה בשבילך? הרבה דברים. בעיקר אמון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה ורון... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת מהבית! ולהיות עם חברות שלי מקומות בילוי מועדפים: תל אביב וסתם לבלות פה בעיר... איפשהו 0.0 את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה לפעמים ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? ברמות סבירות =___= מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמרתי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: לא יודעת... טי שירט רגיל וטרינינג איפור: לא שמה מאכל אהוב: טוב... שוקולד שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: גרין דיי, איירון מיידן, לד זפלין, ברי סחרוף ורד הוט בעיקר סרט אהוב: יש המון מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא הייתה איך היא הייתה?--- עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה)---- מתי היה החבר הראשון שלכם? אין כמה אקסים\ות כבר ישלכם? --- מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? --- מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? קניתי הרבה, אבל לא לחבר/ה מהסוג הזה >< מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? קוראסון... אני רצינית מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הרבה מאוד. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודעת אפשר להפרד בלי לפגוע? לא יודעת מה השעה? 12:15 איך היה השאלון? בסדר מה תעשה אחריו? אלך לעדי ועם עדי לרון

חח וואי אני זוכר שקראתי אותו מזמן

לפני איזה חצי שנה והקטע עם המסטאר אוף פאפאטס לא הבנתי מה הם רוצים והיום אחרי ישאני מכיר את השיר (ומכור חייב לציין) אני גם עושה את זה;;; זה שירשור כזה ענק ונכוןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ssdd12345

New member
ואווווההההה

Master of Puppets I'm pulling your strings twisting your mind and smashing your dreams Blinded by me, you can't see a thing Just call my name, `cause I'll hear you scream Master Master כהה...שיר חביב שכזה..

דורון!

ברוך השב! קיבלת את הד"ש שלי? ראיתי אנשים מהשכבה שלך בשדה התעופה, ביקשתי מאחת הבנות שתגיד לך :)

Evil Pig

New member
ובכן תוצאות הסקר מפגש..

והתוצאות הן כדלכמן: לטובת ה1.4 הצביעו 4 אנשים + 3 שיכלו בשניהם = 7 בסה"כ לטובת ה4.4 הצביעו 6 אנשים + 3 שיכלו בשניהם = 9 בסה"כ מכאן שיש לנו תאריך למפגש פורום! ובכן, ביום רביעי 4.4 < 444 שימו
> בקניון עזריאלי משעות בוקר < 9 10 ככה > נתחיל להפגש בטאוור רקורדס ולאחר מכן על הגג יש מצב שנעבור לסנטר או לגן המשלוש אם יהיה יותר מידי אימובוייז מעצבנים מישרא.. ככה שכל אחד ידאג לכך שיש לו לפחות2 מס' פלא של אנשים שבאים למפגש כדי שנוכל להיות בקשר. יש להביא גיטרות, את עצמכם, כסף, מצלמות, אוכל לדורון < אדם רעב ומצות עושות לי רע! > והמווווןןן מצברוח טוב!! שרשרו לכאן
או
אם אתם באים ואם אתם לא אז שרשרו
או
אם אתם מתלבטים
או
אם בא לכם קרמבו
סתם
יש לציין אם אתם מביאים משהו מן הרשימה למעלה ומתי אתם מתכוונים בערך לבוא..

Evil Pig

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo215.gif מביא את עצמי וכסף

בא בסביבות הבוקר, מתשיהו בין זריחת החמה לצאת הנשמה...

pluplup

New member
../images/Emo45.gif,אבל אני לא אהיה איתכם כל

הזמן ;; בכל מקרה,אולי אני אביא גיטרה :] ואני בא ב9-10 ככה,כנראה.

Sweet berries

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo78.gif

מביאה אותי, ואת נעם, ואת מצלמתי. גיטרה לא נראה לי שאביא הפעם.

RedShibby

New member
../images/Emo159.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo215.gif סליחה ../images/Emo7.gif

אני בפסטיבל ג'אגלינג *סניף+בכי קורע לב* אני אתקשר אליכם... נ.ב. אני יודע שמלא זמן לא כתבתי אבל היו לי בעיות עם המחשב...

למעלה