Kneeling Roses
New member
../images/Emo15.gifפאק זה ארוך
פסח: אוהבים את פסח? כע למה? בגלל החופשP: מה אתם מתכננים לחופש? מפגשים,חברים,סבתא,שיעורים מה כבר הספקתם? הלכתי לשוק, ראיתי סרט עם כמה ילדים אצל חברה, סיימתי לנתח שיר בספרות, ניקיתי חצי חדר שלי, ניקיתי לאחי את החדר היום במשך 4 שעות כי הוא אלרגי לאבק X________X מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד מה המטרה שלכם החופש? לישון אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? סבתא עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? סבתא מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? קציצות מתוקות
אתם קוראים את ההגדה? כע שרים את שירי החג? נגיד אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? לא כללי ספר קצת על עצמך: חסה מחשבה שעוברת בראש: אני רעבה מה עשית היום? הלכתי לשוק וניקיתי לאחי את החדר במשך 4 שעות רצופות מה תעשה מחר? אשן חשק ל...: לאכול מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה,נירוונה,אליס איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בסטודיו משלי מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? לבבות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הלכתי לישון מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? או אה.... מה הצבע האהוב עלייך? אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? נגיד שאנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לאדעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בחוץ עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12, ובחופשים 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו, אבל אני מנחשת שנכשל יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? ברגעים קשים אבל זה חולף מהר אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? - לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר של WWE בשביל מישהו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאחי ולחבק? לאדעת ולנשק? אה ולספר לו משהו מהלב? דיי יש לך חברה? אנלא לסבית ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ירין שם מיוחד לבן? לא שם מיוחד לבת? לא מאכל אהוב: שאלתם כבר=[ מאכל שנוא: גם את זה שאלתם דבר אחרון שאכלת: ארוחת צהריים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? נגיד מה הסרט האחרון שראית? אמריקן פאי אהבת? נגיד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? משהו בקשר לחולצה שלה או משהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? לאדעת מה הדבר האחרון שקנית? חולצה של הפי טרי פרינדס וסיכה של נירוונה כמה הוא עלה? 40 ו5 ממי הsms האחרון שקיבלת? אביב מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליאור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לול" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את הארוחת ערב שהכינו לי ואני מתעכבת פה בגלל השאלון הזהXD יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עם איזה שיניים בדיוק מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום רביעי עקרתי שן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כיתה ו' או משהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לאדעת למה הלכת לשם? - איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? נגיד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? נגיד שהתכוונתם לאבא, אז 11 נדמה לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לימור בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לאדעת ובפנימיות? לאדעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנית יותר מדי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דיי עם השאלות האלה למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה אני אמורה לדעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיצה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אביב כמה קומות יש לך בבית? יש 6 קומות בבניין ואני קומה 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אנערף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק,שיט מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? שקרים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לאדעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? דיי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? אותי המלצה לסרט: טיסה 93 המלצה לספר: הפנימייה שלא הייתה תוכנית טלוויזיה? CSI מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "גם כשאני בדיכאון ורגע לפני התאבדות, את תמיד יודעת איך לעודד אותי" איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם אנשים טובים איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? רעש איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חחחחח נפגשת איתו/ איתה? חחחחח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? התרגשות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול מקומות בילוי מועדפים: אנערף את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שתקו את/ה בחור/ה קנאי/ת? כנראה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו שאלתם כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? נגיד
פסח: אוהבים את פסח? כע למה? בגלל החופשP: מה אתם מתכננים לחופש? מפגשים,חברים,סבתא,שיעורים מה כבר הספקתם? הלכתי לשוק, ראיתי סרט עם כמה ילדים אצל חברה, סיימתי לנתח שיר בספרות, ניקיתי חצי חדר שלי, ניקיתי לאחי את החדר היום במשך 4 שעות כי הוא אלרגי לאבק X________X מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד מה המטרה שלכם החופש? לישון אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? סבתא עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? סבתא מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? קציצות מתוקות