אני מחפשת בבקשה

אנמציה שלא מזמן נשלח לי באיימל על עוגה וכל מיני דברים רקודים אנמציה ופלסטלינה כנראה (לא בטוחה פשוט) עם שיר של ורדי זה היה באתר של סירטוני באנגלית אני חושבת לא מצליחה למצוא את זה.. תודה אני..

טישו123

New member
ואני מחפשת בחור נחמד בן 14 לצאת

איתו. ובקשר למה שכתבת גם אני קיבלתי את זה במייל מדודה שלי, סרט חמוד! אני אכתוב לדודה שלי אולי היא תשלח לי שוב.

טישו123

New member
חיפשתי אותו בmirc

אבל זה קצת מגוחך להתחיל לדבר כל מצ'וטט שאתרע מזלו להקרא באותו שם...

MajorWinters

New member
חוקי.

שים לב. אסור לשכב עם בחורה עד גיל 14, מותר לשכב עם בחורה אחרי 16. בין 14 ל16 זה גבולי לפי מה שאני יודע ויש איזה ערמת חוקים בנושא. בכל מקרה, גם אם באופן תיאורטי, בן 9 שוכב עם בת 13, אז הבן 9 בעל קטנה. (מה שמזכיר לי איזה סרט שראיתי עם אחת מהOC על איזה שני בני 14 שמתחילים לעשות סקס, כי זה נראה להם מסקרן.)

טישו123

New member
מה שמזכיר לי

אני שונאת אנשים שקונים ומפרנסים את תעשיית הזונות והפורונו , כאילו מה אתם כאלה יצורים שאתם לא יכולים להשיג סקס בדרך נורמלית כמו להכיר אנשים ברחוב.? גררררררר

צודקת!

לקנות פורנו זה לתת לאנשים המטונפים האלה כסף ביד ולעודד אותם ליצור עוד! לכן, אנשים יקרים, עשו כמוני ופשוט תורידו פורנו בחינם דרך ביטורנט או אימיול. יחד נראה להם מה זה!

Ihavenonick

New member
את צודקת

לפני זמן מה קראתי כתבה שבגלל שהחוק הוא על קטינות, אז תביעה נגד אחת ששכבה עם ילד בן עשרה התבטלה. יחי השפה העברית

טישו123

New member
../images/Emo4.gif

יפה מאד שהעלת את הנושא, אין זה רפובליקת בננות פה. אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

למעלה