מירי224

New member
שאלה...

היי לכולם מישהו יודע איך הולך באת"א קורס אנגלית מתקדמים 2? כמה פעמים בשבוע? באיזה ימים? כמה שעות? איך המבחנים? כמה עולה הקורס? תודה רבה:))

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

מצטרפים חדשים, ברוכים הבאים
אנא קיראו את הודעת המנהלת [קישור אדום מצד שמאל
] על מנת לדעת מהו נושא פורום 'סטודנטים מדברים'

Shlosi

New member
שנקר או בצלאל?

שלום, אני מתכנן ללמוד ארכיטקטורה ואני מתלבט בין בצלאל לשנקר. אם מישהו יוכל להוסיף לי פרטים על הכלום שאני יודע כרגע זה יהיה מאוד נחמד מצידו. חוץ מזה, נכנסתי לאתר של שנקר ולא מצאתי שם בכלל לימודי ארכיטקטורה. יש מצב שהוטעתי ואין שם בכלל לימודים כאלה?

lollapalooza

New member
אולי ב"שנקר", התכוונו להנדסאים?

כי עד כמה שידוע לי, ביה"ס להנדסאים קשור איכשהוא לשנקר, ושם דווקא יש לימודי ארכיטקטורה.

למה לא בטכניון או באת"א?

ככל הידוע לי, בטכניון ובאונ' ת"א גם מלמדים ארכיטקטורה... לגבי שנקר, אני לא חושב שהם מעניקים תואר B. Arch. בצאלאל כן מעניקים תואר כזה. דאנטה

Shlosi

New member
למה לא?

כי בתל אביב הם יחד עם ממוצע הבגרויות המשוקלל שלי (87.98), הם דורשים 748 פסיכומטרי, בעוד שהציון שלי בפסיכו הוא סה"כ 680, והטכניון רחוק לי מבחינת מגורים או דרכי הגעה בתחבורה ציבורית.... אבל תודה בכל מקרה...

CielosAzules

New member
זקוק לחוות דעתכם

ברצוני להשלים בגרויות ואני מתלבט בין לחמן ליואל גבע אבקש המלצות ממי שלמד ואו לומד באחת מהן. אודה לכם על המלצותיכם. תודה רבה רבה.

KacheK

New member
רופין ../images/Emo12.gif ../images/Emo22.gif ???

היי אני חושב להתחיל ללמוד ברופין בשנת הלימודים הקרובה. הייתי רוצה לשמוע מסטודנטים שלומדים שם , על המקום , רמת הלימודים , יחס וכל דבר אחר שתרצו לחלוק ... אני חושב על חשבונאות אז אם מישהו יפרט על חשבונאות זה יהיה ממש נחמד ! בכל מקרה תודה מראש

@יעל@

New member
../images/Emo210.gif

נסי בפורום "סטודנטים". הפורום הזה הוא פורום חברתי. השני הוא יותר מקצועי ויוכלו לתת לך יותר מידע..

למעלה