liat fel

New member
מה דעתכם

על לימודי סייעת לרפואת שיניים? האם כדאי והיכן כדאי ללמוד? תודה ליאת

מיKה

New member
ליצן או ליצנית../images/Emo148.gif

יודעת שפורים הסתיים רשמית כבר היום...אבל, אני מחפשת סטונטית או סטודנט שמוכנים להתחפש לליצן למשך שעתיים ביום אחה"צ ולחלק פליירים לבושים בתחפושת המגניבה הזו....למעוניינים שכר יפה מובטח!

אופציות - האם הבנתי נכון?

אני מבקש לדעת האם אני מבין נכון. 1. אופצית רכישה שנקראת גם CALL, היא אופציה שאם יש תחזית שהמניה תעלה, אז כדאי לקנות אותה עכשיו ואז מי שקונה אופציה כזו עכשיו נקרא "לונגיסט", ומי שמכר לו יפסיד כלומר ברגע שהתחזית תתגשם, וקונה אופצית CALL ירוויח 10 אז הוא ירוויח את זה על חשבון אותו זה שמכר לו (על חשבון "השורטיסט"). 2. אופצית מכירה שנקראת גם PUT, היא אופציה שאם יש תחזית שהמניה תרד, אז כדאי למי שמחזיק את אופצית PUT למכור אותה עכשיו ומוכר אופצית PUT כזו נקרא "שורטיסט", ומי שקונה מהשורטיסט שמחזיק אופצית PUT את האופציה הזאת יפסיד. כלומר ברגע שהתחזית תתגשם (המניה אכן ירדה), ומוכר אופצית PUT ירוויח 10 אז הוא (המוכר PUT) ירוויח את זה על חשבון אותו זה שקונה ממנו (על חשבון "הלונגיסט"). האם הבנתי נכון. אם לא, אז האם תוכלו לתקן אותי.

מיKה

New member
החלוקה כמובן היא אישית

ולא בתיבות דואר! והאזור המדובר הוא רמת גן.

megazipy

New member
50 שקלים עבור השתתפות במחקר שאלונים

למחקר העוסק בתחום חווית המיניות והנשיות של האישה הצעירה דרושות נשים צעירות (גילאי 20-35) אשר התנסו ביחסי מין וששני הוריהן בחיים. המחקר כולל מילוי שאלונים העורך כשעה וחצי, אותם ניתן למלא בזמנכן החופשי ובביתכן. כמו כן יינתנו שאלונים קצרים להורים. למשתתפות במחקר יוענק שובר קניה "תו הזהב" על סך 50 ₪. למידע ולתיאום נא לפנות למירב: 054-5790917 [email protected]

dudmel

New member
אין מצב שאני אעשה את השאלון?

אז מה אם אני גבר ואחד מהוריי לא בחיים
זו ממש אפליה
אני מוכן להתפשר על קופסת מלבורו במקום 50 ש"ח

דיסוצ

New member
שאלון לעבודה סמינריונית ../images/Emo92.gif

היי
אתם בטח מכירים את זה - עבודה סמינריונית, מחקר, שאלון, צריך למצוא אנשים שיענו... אז אם יש פה אנשים (נשים וגברים) בני 18-40 שעברו איזושהי טראומה מינית (מכל סוג שהוא) ומוכנים לענות על שאלון, בבקשה פנו אלי במסר או למייל [email protected]. הכל אנונימי, אין צורך להזדהות בכינוי או בשם בשום צורה. המון תודה מראש למי שיסכים לעזור

קוואנט

New member
../images/Emo41.gifמה תודה? תתלבש !../images/Emo41.gif

פורום חדש בתפוז - נטוריזם ונודיזם: כי אצלנו לא מסתירים שום דבר . בואו לבקר, התירוץ של "אין לי מה ללבוש" לא יעבוד הפעם...

מיKה

New member
במידה ומעוניין/ת

אשמח להעביר פרטים נוספים דרך תיבת המסרים.

למעלה