• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
חג פורים שמח../images/Emo149.gif

למרות שאני לא סובלת את החג הזה והוא על הזין שלי אבל לפחות שלכם יהיה חג שמח

ady18

Well-known member
../images/Emo207.gifב24 כול נמומעדים לעמ"י מעכשיו

עד שבע אז אולי יראו קליפים של אריק

../images/Emo32.gif אולי מישהו מחברי הפורום יודע

לא מצאתי מידע בשום מקום.. חברות שלי ביקשו ממני לנסות לגלות את ההתנהלות המסתורית לגבי כרטיסים לקהל הרחב לטקס העמ"י... שנה שעברה הן היו.. והשנה הן ממש רוצות ללכת ולא היה שום פרסום בעניין! מה ידוע לכם בנושא, פורום יקר? תודה!!

תודה רבה על התגובה המהירה! ../images/Emo13.gif

אין שום דרך להשיג כרטיסים? הן ממש רוצות ללכת, זאת מסורת אצלן..

I מ י ר ב I

New member
אם אריק לא היה כותב למירי...

האלבום היה נפילה,זה מה שאתה אומר בגדול!! מסכימה איתך בחלק גדול מהציונים,עד כדי כך תמונה שיר רע לדעתך? לגבי שירה,גם אני אמרתי את זה,שוב אותו שם? מוריד מערך השיר שהוא דיי טוב לדעתי.

השירים של אריק הם בהחלט הדבר

שבשבילו שווה לקנות את הדיסק הזה.. חוץ מהשירים שאריק כתב לה כל השאר פשוט לא משהו.. תיבה 530 ובנות ממש נחמד אבל זהו..

ady18

Well-known member
אני מסכימה איתך

שהאלבום נפילה רק אהבתי את שני שירים של אריק וניתן לסבול את "ילדה שהתבגרה" וכול השאר גרוע מאוד הרסה את "תמונה" לגמרי "הוא" בכלל מה זה דיסק מזרחי מה הקשר אולי בהופעה זה יהיה אחרת תיבה 530 לא הבנתי מה רוצים ממני בן ארצי לא השתנה אותו דבר כמו באלבום שלו והשאר פשוט עדיף לא לדבר

cool miki

New member
../images/Emo32.gif חשוב להיות מודעים

מדובר במקרה שאירע בפריס, ועלול לקרות לאחרים בכל זמן ובכל מקום אחר. לפני מספר שבועות, בבית קולנוע בפריס, הרגישה בחורה אחת דקירה במושב, וכשקמה – ראתה מחט נעוצה במושב שאליה הוצמד פתק האומר: נדבקת באיידס! המרכז להגנה ממחלות או השליטה על מחלות דיווח על מקרים כאלו בערים אחרות חוץ מפריס, ולאחר בדיקת המחט התברר כי אכן המחט נגועה באיידס. המקרה התרחש גם בלבנון. רופא הודי דיווח כי המקרה אירע בניו-דלהי לאחת ממטופליו, שעמדה להתחתן, שמצאה את הפתק לאחר שהתיישבה על המחט ובו היה כתוב: ברוכים הבאים לעולם האיידס..הרופא מסר למשפחתה כי הווירוס יתחיל לפעול לא לפני 6 חודשים ושבדרך-כלל מי שנדבק במחלה זו יכול לחיות למשך 5-6 שנים. בחורה זו נפטרה לאחר 4 חודשים. דווח גם כי מחטים מסוג זה נמצאו גם בכספומטים, ולכן אבקש להיזהר ממקרים כאלו העלולים לסכן חיים: לבדוק את המושבים לפני הישיבה (בכל מקום ולא רק בקולנוע). אני גם אבקש להעביר מייל זה לכל מי שאתם מכירים, להפיץ אותו לכמה שיותר אנשים, לאנשים שאכפת לכם מהם ובכלל לכל מי שאפשר: משפחה, מבוגרים, ילדים...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif

אריק היה היום בהופעה של מירי

I מ י ר ב I

New member
איך היתה ההופעה?

מסקרן אותי לדעת,איך הביצוע של חוזר בחזרה בהופעה?

Nimrod121

New member
הנה מה שכתבתי על ההופעה.

כאן. חוץ מזה, הנה מה שכתבתי על הביצוע: "ביצוע עוצמתי נוסף שאהבתי הוא "ועכשיו אתה חוזר בחזרה". קודם לכן מירי סיפרה שבתחילה היא רצתה להיות זמרת ששרה רוק. אבל אורי ניפץ לה את החלומות ואמר לה להביט במראה ובמראה היא ראתה ילדה תמימה שממש לא מתאים לה להיות רוקרית. לכן היא מי שהיא היום. אך היא ציינה שהיא מאוד שמחה ש"עכשיו אתה חוזר בחזרה" נכלל באלבום השני שלה. שכאילו הוגשם לה חלום על-ידי זה שיש לה שיר רוקיסטי אחד". אני יכול להוסיף שהיה הרבה אנרגיות ואדרנלין בביצוע הזה. הן מצד מירי והן מצד הלהקה. מירי התמסרה כל-כך לשיר והיא שרה אותו בצורה אדירה. הביצוע היה אחד הטובים.

כן גם אותי הביצוע של חוזר בחזרה

בהופעה מאוד מעניין.. יום שבת נשמע:) נקווה שבהופעה הוא יותר טוב מבאלבום

למעלה