!

P i x i e s

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה! ../images/Emo41.gif

מה קורה קודם כל?
טוב אז ככה.. מחר ב1 בלילה (1.3. ז"א, ה2.3 כבר
), אני טסה לניו יורק!! זה אומר שאני לא אהיה במפגש לצערי, אבל בבקשההההההההההה תעשו מפגש ותצלמו תמונות :) אני אבקר כאן מדי פעם בגלל שהמחשב בבית של חברים של ההורים שלי עם מקלדת בעברית, אבל מחר אני הולכת לפתוח כאן המון המון שרשורים של היום שלי. נא להשאיר אותם ריקים עד אותו יום. חוצמזה שאני אעשה שרשורי אוף ומשחקים, בבקשה לא לנצל אותם על ההתחלה ואז יהיה ריק עוד פעם.. :) יאללה תאחלו לי טיסה נעימה [:

nse

New member
אההההההההההההההה

תהני!!!!!!!!!!!! טיסה נעימה!!!!!!!
אל תשכחי אותי כשאת מבקרת בדיוטי פרי כן?

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ברור ../images/Emo8.gif

חחח אני חייבת למלא מורות מתנה על איך שהן קימבנו לי מבחנים. :]

MoonyAvFreak

New member
:(

יובלללללללללל רציתי לראות אותךך. טוב נו יהיו עוד מפגשים. תהנייייייייייי ותקני פול דברים ותדברי עם אנגלים עם כזה accent (שחכתי איך אומרים) סקסי אנגלי! חחח תהני המון המון המוןןן

תהני =]

דברים שא-ל תפספסי: מפלי הניאגרה [11 שעות נסיעה מNYC] טיימס סקוור ללכת ללונג ביץ' [שיו המקום מדהים
] ואל תשכרו בשום פנים ואופן אוטו.. רק סאב וואי וואי תהני, מתרגשת בשבילך!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif הייתי כבר בניו יורק,

תודה על הטיפים.. הייתי מתה ללכת לניאגרה (לפגוש חברה) אבל זה מלא שעות נסיעה.. אני אנסה לשכנע \: תודה :]

יו פעם שניה?

איזה כיף!! את מליונרית או משו?:p ואת חייבת להיות בניאגרה, זה אחד מהמקומות הכי יפים בעולם!!11 [ובלי פקקים זה 9 שעות.. שזה כלום יחסית לארה"ב]

NoFaRi1

New member
זה לא כלום בכללP:

וזה לא כזה ישכנע את ההורים שלהP: "זה רק תשע שעות!!" בניגוד לזה, אליי זה 7

hkatsman

New member
סאב וואיי זה דבר שופך מצחוק

פעם הייתי בסאבוויי וזקנה התחילה לדבר עם אחשלי הקטן. ויש את כל המסוממים שמנגנים בגיטרה. איי אמריקה.... באוגוסט אני שם!

למעלה