vero6

New member
סטודנטים לכלכלה וניהול עזרתכם

שלום, אני רוצה ללמוד כלכלה וניהול אבל מתלבטת היכן? הכיוון היה אריאל אבל שמעתי מכמה אנשים המלצות לא חמות במיוחד והפנו אותי למכללת ת"א יפו ההיתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא אשמח לעזרה וייעוץ

megazipy

New member
50 שקלים עבור השתתפות במחקר שאלונים

למחקר העוסק בתחום חווית המיניות והנשיות של האישה הצעירה דרושות נשים צעירות (גילאי 20-35) אשר התנסו ביחסי מין וששני הוריהן בחיים. המחקר כולל מילוי שאלונים העורך כשעה וחצי, אותם ניתן למלא בזמנכן החופשי ובביתכן. כמו כן יינתנו שאלונים קצרים להורים. למשתתפות במחקר יוענק שובר קניה "תו הזהב" על סך 50 ₪. למידע ולתיאום נא לפנות למירב: 054-5790917 [email protected]

Lir האחת

New member
הפורום הינו פורום חברתי ../images/Emo20.gif

נסי להפנות שאלתך לפורום "סטודנטים". אולי תוכלי לקבל יותר מענה

vero6

New member
למבינים בתחום

נכון אבל חשוב לי לשמוע גם אנשים שמתעסקים בתחום ומעסיקים על מנת להבין יותר את שוק העבודה בתחום. ניסיתי גם שם.

Lir האחת

New member
לגיטימי מאוד ../images/Emo13.gif

רצוי באמת לשאול ולחקור כמה שיותר, לפני שמתחילים ללמוד. ומקובל לעשות זאת בפורומים המתאימים
קיראי את הודעת המנהלת - קישור אדום מצד שמאל, על מנת שתוכלי להבין טוב יותר את נושא הפורום. אגב, את יכולה גם להיעזר באחד הפורומים שנמצאים תחת הכותרת "כלכלה, עסקים ומשפט" [בדף הפורומים] למשל פורום - כלכלה וכלכלנים.

Lir האחת

New member
../images/Emo32.gif

אנא קיראו את הודעת המנהלת [קישור אדום מצד שמאל]

roigr

New member
שאלה קטנה- יש לי חפיפה בזמנים באת"א

במידע אישי לתלמיד - במערכת שעות מה שחופף כתוב בפונט כחול, וכתוב למטה שאסור להרשם לקורסים חופפים. יכולים לבטל לי אותם ??? (פקולטה לניהול ופקולטה למדעי החברה) תודה מראש.

הייתה לי אותה שאלה שהפנתי

אותה לרשויות המתאימות. שתי המזכירויות ציינו בפני שאפשר וצריך לבטל את הקורס, והן יעשו את זה, ברגע שהן יבדקו את זה בעצמן. המזכירויות גם טרחו לציין שאף אחד לא בדק בשנים האחרונות ואף אחד לא חושב לבדוק ויהיה נחמד אם לא אדבר על זה יותר מדי, לטובת כל המעורבים בדבר. בקיצר, זה סיכון, אבל קטן.

nz1230

New member
אפשר לדעת על איזו חפיפת זמן מדובר?

כי הבנתי שעד שעה לא אמורים לעשות בעיה

roigr

New member
בינתיים - שעתיים. אבל יכול להיות

יותר. כלומר - בטעות לא נרשמתי לעוד קורס שאני חייב לקחת, אבל הוא הולך ליפול לי על עוד קורסים.

ילד אוטיסט מחפש חונך (בתשלום)

ילד בן 5 מתוק ומקסים המאובחן כאוטיסט זקוק לחונך או חונכת. המשרה הינה בתשלום, ניתן לבחור בין פעם או פעמיים או שלוש בשבוע והשעות לפי נוחות החונך. הילד גר ברמת גן. לפרטים ניתן לפנות אליי במסר אישי או לכתובת: [email protected]

למעלה