Blue Pencil

New member
*צצה*

הסתפרתי ואני שמחה.D: כמה זמן לא הייתי פה]: פתאום אני קולטת כמה זמן אין לי>< מתי יהיה פסח?]: אולי אני אראה אתכן?D: מנשמע?

Karin917

New member
ממ.. בסוכות?

~מנסה להזכר~ יצא לך לישון בחדרים עם המקלחות והשירותים?

o0Invisible0o

New member
אממ..בנות. נגמר טופ מודל שכזה..../images/Emo12.gif

אני דווקא שמחה שניקול זכתה. עדיין חושבת שקים הייתה יותר יפה ואת ליסה בכלל אהבתי. וקייל.
טוב די, היא עזבה ממש מזמן.XD ברי ממש יפיפייה אבל האופי שלה עיצבן אותי קצת.
ניק יש לה הכל לדוגמנות..רק שהיא לא כזאת מהממת לדעתי.:X יחסית עונה ממש חלשה לטופ מודל..לא? ותגידו, איזה גובה לעזאזל טיירה בנקס?
היא נראתה ענקית לעומתן..והן גבוהות!!
ומישהו רואה אמריקן איידול? זאת העונה הראשונה שאני רואה..ומה זה היה הכיסוח הנוראי הזה? אני ממש בטראומה עכשיו..
פשוט לא יאומן.

Stinki Winki

New member
כן... נגמר הא?

הייתה עונה די מחורבנת, האמת. מההתחלה מלא כונפות. רק קים הייתה יפה. כל אלה שעפו בהתחלה היו די זהות אחת לשניה. אה והייתה את קורין שכשהיא סידרה גבות הייתה די יפה. ברי הייתה *ממש* מעצבנת, לא קצת, ודי התפלצתי כשאמרו שיש לה קול יפה!! יש לה קול מזעזע!
ליסה נראתה די זקנה לדעתי. חוץ מזה אם היא הייתה זוכה היא בטוח לא הייתה מתמודדת עם הלחץ של עולם האופנה, אם היא השתכרה כל הזמן בגלל הלחץ של התחרות... זה מראה שיש לה אופי חלש מאוד... ניק הייתה באמת חסרת אופי. ולדעתי לא כ"כ יפה בפנים אל פנים, בתמונות דווקא כן. בסה"כ באמת הגיע לניקול לזכות. אבל לעומת הזוכות הקודמות היא די עלובה... הו וול.
אה כן, וטיירה בנקס איזה גובה מטר 85 או מטר 90. היא עצומה. גם שוקלת די הרבה יחסית לדוגמנית (נו, כתבו ככה בפנאי פלוס
) חפרתי
.

rotemi22

New member
כן, הטופ מודל השנה היה די חלש. =/

למרות שדי אהבתי את ניקול ^^ ואמריקן איידול, וואי, מחר אני חייבת לראות.
זה פשוט קורע מצחוק, כל האודישנים XD אבל מחר בטח יהיה עצוב. כי זה אנשים שדווקא שרים יפה. >< הא, טוב, אני אראה ואגיב מחר ^^

../images/Emo97.gifניקול פשוט מושלמת מדי

היא עדינה מדי. היא חיוורת עם לחיים וורודות. איי דונט לייק איט. אהבתי את ברי מהפרק הראשון. נראה לי שהיא הייתה מסתדרת הכי טוב בעולם הדוגמנות מבין שלושתן. היא ידעה לתת מרפקים. זה טוב. ניק יפהיפיה. ניקול הייתה הכי חלשה מבין שלושתן. ד"א- מה בשם אלוהים טיירה בנקס עשתה לשיער שלה?

InvisibleTouch

New member
אני ממש מעוצבנת על העונה הזאת.

עזבו את זה שהעיפו בנות יפייפיות- ליסה שהייתה מדהימה ומצחיקה לאללה לדעתי, בניגוד לכל אחלה שלוקחות את עצמן כלכך ברצינות. וקסנדרה שהייתה מהממת ובכוח רצו לספר אותה. והיתה עוד אחת החברה הממש טובה של קים, שכחתי איך קראו לה, שהייתה פשוט מדהימה. ועם מי נשארנו? ניק, שהיא ממש חמודה אבל טופמודל היא לא, ברי- שלמה לעזאזל העיפו אותה ראשונה מהשלוש?! היא ממש יפה ומיוחדת כזאת. יש לה גם אופי טוב כזה. ואם כבר- מבין ה-3 היא היתה צריכה לזכות. וניקול. איכסאיכסאיכס. שונאת אותה. אוקי, היא יפה, אי אפשר להגיד שלא. אבל היא פאקינ' מפונקת!1111 מי ייקח אותה להצטלם!? היא פחדה מפאקינ' יונים! מה היה קורה אם היו נותנים לה להצטלם עם עכבישים/נחשים כמו בעונות אחרות?! ואיך שהיא התפנקה כשאמרו להן להתפלש בבוץ באותו יום... פשוט מעצבנת! שונאת אותה. היא ממש מפונקת ואיכאיכ. עונה מאכזבת.

o0Invisible0o

New member
קייל קראו לה, קייל!!../images/Emo2.gif

אהבתי אותה, גם כתבתי עליה.
כן, קסנדרה הייתה פשוט מהממת!
אבל למה היא הייתה צריכה כ"כ לכעוס על התספורת? זה היה יפה והיא הייתה צריכה להתגמש ולחיות עם זה..זה לא כזה ביג דיל.>< וגם אני אהבתי את ליסה ואת קים גם.
ברי- ממש יפה, ממש. אבל האופי שלה עצבן אותי.
וניק- לדעתי במראה היא לא טופ מודל אבל באופי דווקא כן, אני אוהבת את השקט שלה והאיפוק...:X הן לא כולן צריכות להיות משוגעות.o_0

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לכל מה שאמרת. ד"א כל פעם שיש את הפתיח אני מסתכלת על אשלי והעיפו אותה מהר מידי!!! היא פשוט יפיפיה לדעתי. ואני הרבה יותר אוהבת את האופי של ניק לעומת האופי של ניקול. וניק גם מצטלמת יפה. אבל בסופו של דבר ממש רציתי שניקול תזכה. לא יודעת למה. ניק לא נראתה לי אף פעם יותר מידי יפה. וכל התמונות של באמת נראות אותו דבר.... ניקול יפה אבל כמו שמישהי רשמה, לעומת העונות האחרות היא ממש לא משהו. (ממש התגעגעתי לנאימה
יש לה יופי מיחוד ממש...) אהה וטיירה 1.80 ומשהו... ורב הבנות שם 1.70

o0Invisible0o

New member
טיירה מפחידה.o_0

כן..אהבתי את נאימה. אבל איווה [?] נראתה נורא!!
מה זה?
האמת שגם לא אהבתי אותה כשהיא זכתה..
כן אשלי בהחלט הייתה יפיפייה..היו כ"כ הרבה יפות העונה..העיפו פשוט את הלא נכונות.

TheWingedPig

New member
מה היה עם טיירה?

לא ראיתי את הפרקים האחרונים של העונה הזאת... לא מתי ממש על נאימה, אני לא חושבת שיש לה יופי של דוגמנית... וגם את איווה לא אהבתי...אהבתי את קריסטי, היא הייתה חמודה...והיה לה גוף משגע..(היי, אפילו נייג'ל אמר!) לאשלי נעשה ממש עוול...העיפו אותה ממש על ההתחלה, והיא כזאת בחורה יפה, וכ"כ מזכירה את שרון סטון (הזכירו את זה בתוכנית גם, לא?)...הייתי בטוחה שהיא תגיע לשלבים מתקדמים...ממש חבל שהעיפו אותה. איילת צוקדת, היו הרבה בנות יפות בעונה הזאת. לפחות זה היה ...אני כל פעם משווה עונה נוכחית לעונה הראשונה...אמאלה...כמה בנות מכוערות....והדירה המעפנה שהן התגוררו בה....הסדרה ממש השתפרה מאז שקבלה תקציב יותר נרחב, הא? והבתים משתפרים מעונה לעונה... D: אגב, מתחילים לשדר את העונה השמינית באמריקה בקרוב, ראיתי באתר הרשמי...או מיי...עד כמה אפשר למתוח?...

אה, היי.

קוקו? חזרתי לביקור, אני מניחה. מה נשמע? מישהי זוכרת אותי? אמ, המשך יום נעיםD:

למעלה