sok777

New member
צודק, אולי

הפועל ת"א צריכה להיות במקום יותר גבוה. מבחינת המסורת וכל הדברים האלו, הפועל חיפה עולה על כפ"ס והכח עמידר.. מבחינת תארים, אין לי מושג כמה יש להם. אגב, ראיתם סיפור המחזור? אוח, הג'ובאני הזה. כ"כ מלך. איזה מצחיק הוא.. איך הוא ירד על ברקוביץ'. ברקוביץ' אומר לו: "ג'ובא, עשה טובה ותפרוש" אז ג'ובאני אומר לו "איל, בן כמה אתה? 48? 47?" חחחח.. אח"כ איציק זוהר אומר: "ג'ובאני, תגיד, אתה נהנה מכדורגל?" אז הוא עונה: "עכשיו כן.. בעונה הקודמת, כשאיל ברקוביץ' היה, זה היה פשוט קטסטרופה!" וגם הוא אמר "איל, תודה שעזבת את מכבי ת"א..!" חחחחחחחחחחחח.. הרג אותי!

RoySupernova

New member
חחח..

אוי ג'ובאני ג'ובאני, תחזור כבר לחיפה ג'ובאני.. וגם לבית"ר מגיע מקום יותר גבוה, ועוד קבוצה שלא הזכרנו שאני חושב שעוברת את הפועל חיפה היא הפועל באר שבע.. והפועל כפר סבא והכח רמת גן (הקבוצה שהיום היא חלק מהאיחוד של עמידר) נותנות פייט לא רע לחיפה.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif חזרתי מטיול שנתי ../images/Emo3.gif

הייתי בטיול שנתי ברביעי חמישי, אני אעתיק לכם מה שרשמתי לפורום אחר: זה היה אחד הטיולים הקשים שעברתי. זה היה טיול אקסטרים מאתגר מאוד... ביום הראשון טיפסנו על מדבר יהודה, פשוט טיפסנו וטיפסנו בחולות ובאבנים ענקיות... בחום לוהט... 5 ק"מ...... אח"כ הלכנו לאיזה נחל באיזשהו חור... כל הנעליים שלי נרטבו ולא היה לי להחלפה.. מזל שהם התייבשו תוך כמה שעות... ^___^ אח"כ הלכנו לאכסניה "החדשה" (כמו שהבטיחו לנו), היינו 3 בנות בחדר... היה אוכל מגעיל שה' ישמור, אורז מיובש, אטריות שמישהו לא אכל שבוע, שניצל מקולקל... לא נורא, בקיצור הלכנו בערב לחדר ועשינו כיף חיים כמה חב'רה ^_____^... (צחקנו על ערסים מהשכבה ששמעו טראנסים בחדר :}) ואז הלכנו לישון קצת... (קמתי ב- 6 בבוקר...)... ביום השני טיפסנו על עוד הר... אבל זה היה יותר נוראי... הייתה עלייה תלולה מאוד, שהשפה של המסלול הייתה צמודה מאוד לתהום, ככה שאם אתה מאבד שיווי משקל אתה פשוט מתחלק ומת בצוק (איזה מוות נחמד XD)... ככה ש... היה נוראי!!!!! הלכנו 7 ק"מ.. ואז סתם הלכנו לים המלח וקניתי פיצה 0_O (פיצוי על זה שלא אכלתי יומיים).. *כל היומיים האלה חלמתי על שוקו יטבתה קר... זה מה שהחזיק אותי חייה...* זהו... זה היה הטיול שלי... רוצים תמונות? מור..

LetThereBeLove

New member
עזבי אותך ממסלולים!

זה לא מה שעשה את הטיול! איך היה עם החברים? זה מה שחשוב! אני שונאת לטייל לדרום. תמיד חם, והולכים הרבה, והכל מדבר, וזה לא נגמר. אצלי הטיול היה קקה השנה, היה כל כך קררר בלילה!! למרות שאני מניחה שאצלך היה יותר קר! נו נו, תביאי תמונות! (אבל לא של נופים חומים ומדבריים, שהכל אותו דבר
) *איכ, פעם אהבתי יטבתה, עכשיו אני אוהבת שוקו שוק
*

YOasis

New member
ספרי לי על זה... דרום זה ../images/Emo215.gif

חוץ מזה שאני אוהבת קרמבואים (אם לא שמת לב...
) זה הסמיילי שהכי דומה לקקי
אז תביני לבד

sok777

New member
חחחח..

קרמבו זה שולטטטטט! אבל השנה לא אכלתי קרמבו מוקה.. לא נורא, לא הפסד גדול.

YOasis

New member
אבל... :(

התכוונתי שהדרום זה קקי! (פשוט אין סמיילי של קקי במאגר של תפוז אז שמתי קרמבו, כי הצורה דומה לקקי!) ואני אוהבת רק בטעם וניל, כל השאר ממש דוחים, במיוחד בטעם ריבת חלב שיצא שנה שעבה, לא יודעת אם היה אותו השנה... משהו דוחה!

cmpo

New member
../images/Emo109.gif חח..^__^ היה לוהט!

ישנו בלילה עם חלון פתוח מרב שהיה חם, אבל נכנס לנו יתוש מציק, הוא זימזם לי כל הלילה, הרחקתי אותו, הוא עבר למישהי אחרת, הציק לה, עבר אליי, וככה חוזר חלילה ^___^ לא נורא,לומדים לומדים.. מה זה שוקו שוק?! איך כמו שוקו יטבתה!!! והיה ממש כיף עם החברים והכל..... למרות שסבלתי במסלולים חח

sok777

New member
מה?@!@!$1

יא מטורפתתתתת הדרום זה אחד המקומות היפים שקיימים! וגם הצפון
רק המרכז לא! נהנה בננה
בכל אופן, שוקו שוק?! בוגדת! אף אחד, אבל אף אחד לא צוחק על יטבתה שלי!

YOasis

New member
ראיתי היום את הדיוידי של סטופ דה

קלוקס. היה סבבי
וואוכאילוכזהספרודבריםמאאאאגניבים!

cmpo

New member
../images/Emo109.gif חח אוף יש לי מחר מבחן

באנגלית
לא נורא... יהיה פסדר ^__^ מזל שיש לי 100

sok777

New member
היה לי אתמול

היה קשה טיליםםםם. סתם לא, אבל תמיד רציתי להגיד את זה.. חחחח. זה כ"כ לא אני. בכל אופן, היה די קשה.. בGrammer פשוט יכולתי לכתוב הכל.. כאילו, הכל התאים. בכל אופן, אני אף פעם לא מתכונן לאנגלית כי אין ממש איך אבל לרוב אני מקבל טוב אז נקווה שגם הפעם.. למרות שנראה לי שזה יהיה 70 ומשהו

YOasis

New member
ד"א, ספרו למה אתם מתחפשים בפורים...

או אולי ל-
(ליאם) ו -
(נואל, דההה).

cmpo

New member
../images/Emo109.gif האמת לא חשבתי על זה

הייתה שנה שהתחפשתי לרשמת אייס! אני ממש לקחתי פלקטים וציירתי רשימה... נראה לי אני אקח את הרעיון הזה ^___^

LetThereBeLove

New member
לאלאלאלא

זה ליאם! ושכחת את אנדי
אני עוד לא יודעת למה אני אתחפש, אם בכלל. שנה שעברה לא התחפשתי. אבל השנה דווקא בא לי! מי מתחפש איתי לאיש שלג?!

YOasis

New member
עזבי, אני דווקא חשבתי בכיוון של

כדור שלג. יותר מקורי!

למעלה