L i l A L o

New member
אהההה איזה יום מעייף

מבחנים לשחקים. הצבא הזה הוא חתיכת חרא. אומר לך לבוא למקום ב8 ורבע. מתחיל את הדבר ב9 וחצי. ב11 אתה מסיים את החלק הראשון ואז אומרים לך שיש לך הפסקה עד רבע לאחת. כלומר, של כמעט שעתיים!!! מה לעזאזל אפשר לעשות במשך שעתיים?!!? אז הלכתי להתסובב קצת בת"א. אבל זה עדיין היה מפגר. לא משנה, קיצר הםן אומרים שברבע לאחת ממשיכים. כמובן שההמשך התחיל רק בסביבות 1 וחצי, וכל הסיפור הזה נמגר בסביבות 4. העיקר שאומרים לך בטלפון שזה יגמר ב1-2. יפה להם עם הלהיות מאורגנים. לפחות הייתה לי הסעה הבייתהD:. ובמוזיקה נטו באבן גבירול אין דיסקים של אואזיס, חוצפה!.

LetThereBeLove

New member
וואי זה נשמע לי כל כך קקה.

איזה מזל שאני עוד קטנה וזה די רחוק ממני
(נו שנתיים, זה הרבה!) איפה זה היה שהסתובבת לך ככה באמצע תל אביב? בקריה?

L i l A L o

New member
אממ ליד..

בבית אליהו שם בתחילת אבן גבירול, אם את מכירה את האזור.. וכן, יש לך מזל שיש לך עוד זמן לזהP:

פולי3

New member
בעוד חודש, חודש!!

3.3 פורים שבת בארבי! הופעה של בצפר! והורקור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cmpo

New member
../images/Emo109.gif בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

קראתי עכשיו ספר, סיימתי אותו תוך יומיים והוא היה כל כך עצוב!!!! אוףףףףף
למה הכל חייב להיות כזה...

cmpo

New member
../images/Emo109.gif חנה-איתי לב

לא מוכר... הספרנית המליצה לי עליו 0__O ואל תחשבו שאני איזו חנונית שיושבת כל היום בספרייה ^___^ אני פשוט מכורה לספרים... זה רציני...
קראת הרלן קובן?

RoySupernova

New member
אני קראתי

את ההכי ידוע. הנעלמים או משהו כזה. והתחלתי לקרוא את ההוא עם הלהקת רוק שמתו בהופעה שלה אבל הלימודים המעצבנים דפקו לי את הקריאה. הוא very טוב

cmpo

New member
../images/Emo109.gif דיו חיוור ...

ספרים מושלמים
אני ממליצה לך לקרוא את אל תגלה, כי יוצא עליו בקרוב סרט... ^__^ יאיי

LetThereBeLove

New member
בטח בטח, את כולם../images/Emo99.gif

אני פשוט מכורה, עכשיו אני מתחילה לקרוא את החדש (הבטיחי לי). אני מפחדת ללכת לראות את אל תגלה, בטח ממש הרסו את זה
! וואי, גם אני ממש טיפוס של ספרים. סיימתי שני ספרים בשבוע האחרון ועכשיו אני קוראת 2 ספרים במקביל (אחד שהתחלתי ואין לי כח להמשיך בנתיים, ועוד אחד).

RoySupernova

New member
אה כן שמעתי שיוצא סרט..

אבל אל תדאגו אני לא יחשוב על לראות ת'סרט לפני שקראתי. וגם יש לי עוד ספר שלו בבית אבל אני לא בטוח איזה.. ממ אני לא קורא ספרים מדופלם אבל פעם ב.. אני אוהב.. בשביל ספרות נתנו לנו עכשיו רשימה של ספרים לבחור ולקרוא אחד וקראתי את המקרה המוזר של הכלב בלה בלה בלה, מכירים?

cmpo

New member
../images/Emo109.gif האמת את זה עדיין לא ../images/Emo8.gif

יאוו אני מתה ללכת לאל תגלה! זה אמור להיות סרט מדהים.. אבל נראה לי שהוא בצרפתית אז זה הורס
(אוף חבל שלא באנגלית/ ספרדית..)
הוא יוצא מחר... עכשיו אני קוראת את אנשי הקש. מייקל מרשל

RoySupernova

New member
ההורים שלי ראו אל תגלה

ואני סומך יחסית על ההורים שלי בביקורת סרטים, הם בד"כ לא בדעות מנוגדות משלי בקשר לאיכותם, ובקיצור הם התלהבו מזה אז אני סומך עליהם שזה טוב. רק שאני הולך לקרוא את זה מתישהו קודם כל ורק אחר כך לחשוב על לראות את זה.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif וואלה?

טוב אז אני רצה לראות... ^__^ (קראתי כבר את הספר..
) חבל שזה בצרפתית אוףף זה הורס

LetThereBeLove

New member
כן כן,

סיימתי אותו בכמה שעות ביום כיפור לפני שנתיים
איזה ספר יפה. קראתי לאחרונה את "ליל האוב", של פול אוסטר. מומלץ מאוד.

למעלה