sok777

New member
../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לכאן.. אז חבר'ה, מה המצב?! איך עבר הסופ"ש? המלצות על להקות? שירים? משהו שבא לכם להגיד? זרמו~~~~~~~

sok777

New member
חחחחחחח אין כמוך!

אני באמת מאושר מזה
חח חמוד שכמוני. איך אני מבסוט.. שיאכלו קצת.. כן.. חהחה מגיע להם. 4-0 להרצליה?! אם זה לא הדבר הכי משפיל בעולם, אז מה כן? 3-0 לבית"ר בבית? איזה קבוצה פחחחחח [פתאט
] הפועל חיפה ניצחה את ב"ש 2-1 בוסרמיל מגול בדקה ה92 [איזה ניצחון מתוק], הפועל חיפה בנוער ניצחו 4-2 את מכבי חיפה בדרבי בחוץ [אוואואואוווו.. הפועל עולהההההה] ומכבי חיפה הפסידו לבית"ר בענק. כמה מתוק זה?!

sok777

New member
אז מה?

אז אסור לשמוח מניצחון? אסור לאהוד אותם? אפשר לחשוב כמה אתם הייתם טובים בעונות האחרונות..

LetThereBeLove

New member
../images/Emo7.gifאני כן!

זה שאני לא מאוד מתעניינת לא אומר שאני לא אוהדת
פגעת בי. עמוק. סתם, כפרעליך, אני באמת בקושי אוהדת, אבל כדורסל- זה סיפור אחר.

אליפות.. אומר לך משהו?

אליפות, 3 גביעים, ליגת אלופות, ניצחון על אייאקס, סגנויות... מה עוד אתה רוצה? חח

RoySupernova

New member
מה זה אימפריה.. ../images/Emo9.gif

הקבוצה יותר קרובה לליגה ארצית מלליגת העל...

sok777

New member
טוב אז תקנאו..

פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. עכשיו זו תקופה רעה, אבל האימפריה הגדולה [והפועל חיפה היא מהקבוצות הגדולות בארץ אי פעם] עוד תחזור.

מצטער אחי אבל זה...

בלבולי ביצים. "הפועל חיפה היא מהקבוצות הגדולות בארץ אי פעם" דיברנו על זה כבר.... בארץ שלנו יש רק 4 גדולות אמיתיות. מכבי,בייתר,הפועל וחייפה. כשהפועל פ"ת וה6 אליפויות שלה מאחוריהם. ומשם זה כבר די שווה. PURE AND SIMPLE

sok777

New member
טוב גבר,

רואים שאתה לא ממש בקיא. אתה אומר דברים לפני השנים האחרונות. 5 שנים האחרונות. בהסטוריה מכבי נתניה הרבה יותר גדולה מהפועל ת"א וגם מבית"ר בעיקרון. גם הפועל פ"ת ענקית. הפועל חיפה אמנם לא מחזיקה במס' תארים מרשים כמו של מכבי ת"א אבל היא מהקבוצות הגדולות, היציבות, המרשימות והחזקות בארץ, ואני לא מדבר על ה5 שנים האחרונות מאז ההתאבדות של רובי אלא בכל שלבי ההסטוריה, מ1924 ועד היום. הפועל חיפה היא מועדון בין הראשונים בארץ, מועדון ענק שהגיעה לגדולות ולהגיד שהוא לא בטופ 6 של הגדולות בארץ אי פעם זה כמו להגיד שאשדוד יותר טובה ממכבי ת"א כי היא סיימה לפניהם בשנים האחרונות.. או להגיד שבית"ר הכי טובה אי פעם, רק בגלל שעכשיו יש לה כסף. ככה זה, פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. אי אפשר למדוד רק לפי ההווה. חוץ מזה, באליפות היחידה שלנו, ב98-99, מי סיים שני
? ומי הפסיד לנו בקרית-אליעזר במשחק האליפות 3-2? אני יכול לקבוע לפי המשחק הזה שהפועל חיפה יותר גדולה ממכבי ת"א? לא.. אז ששש
ודוגרי, זה גם לא הכי מתאים לכאן, אז בוא נתווכח במסנג'ר..

רק בשביל העניין...

(אגב אנחנו בשרשור OFF... זה לא אמור להפריע...) רק בשביל העניין, אתה צודק, באמת שכחתי את נתניה. שהיא אוכלת גם את פ"ת ונכנסת לחמישיה הגדולה בהיסטוריה. אבל זהו, אני מסכים איתך שהפועל חייפה קיימת הרבה שנים... אבל היא אף פעם (למעט 98-99) לא הייתה ממש אבל ממש דומיננטית במקום הראשון. בטח שלא לאורך שנים. אני אומר קבוצות גדולות על קבוצות שהיו דומיננטיות לאורך שנים. לדוגמא: מכבי ת"א (לאורך רוב ההיסטוריה דומיננטיות... מדי פעם יש ירידות כמו ה13 שנה בלי אליפות... 7 שנים בלי אליפות.. בחיים לא ירדו ליגה) , מכבי חייפה (10 אליפויות לא הולך ברגל... למרות שהם בצמרת רק משנות ה80), בייתר ירושלים (מאז שעלו לליגה הראשונה הם היו בצמרת בשנות ה80 וה90 ולקחו אליפויות וגביעים), הפועל ת"א (ירדו ליגה רק פעם אחת וגם יש להם איזה 8 אליפויות.... שזה פי 8 מהפועל חייפה). מכבי נתניה (עם השליטה שלהם בשנות מכנס... ושפיגלר).... והפועל פ"ת (עם ה6 אליפויות ב7 שנים בשנות ה50). שוב להפועל חייפה... אין יותר מדי להראות חוץ מאליפות אחת והעובדה שהם בין הקבוצות הראשונות שקמו. אני מצטער אבל להגיד קבוצה גדולה על קבוצה שפשוט.... קמה לפני אחרות, זה לא נכון.

sok777

New member
שוב, כבר אמרתי

זה שיש להם פחות תארים בהחלט אולי מראה על פחות כבוד מבחינת התארים. אבל היא קבוצה מאוד יציבה שרוב השנים חוץ מ2 תקופות רעות [שאחת זה ה5 שנים האחרונות] היא תמיד התבססה בצמרת ותמיד הגיעה גבוה. אסור לשכוח כמובן את העונה הגדולה ב98-99 למרות שאחרי הכל זו אליפות אחת בלבד. בכל אופן, על פניו מכבי חיפה לאורך כל ההסטוריה, בלי 3 האליפויות האחרונות הם לא יותר גדולים. נכון שיש להם תארים אבל מאז ומעולם הם לא היו כ"כ בצמרת וכ"כ פייבוריטים לזכיה. בכל אופן, שוב, אם אני מדרג את זה לפי התארים אז הפועל חיפה אולי איפשהו במקום 10, אבל לפי מסורת, כבוד, יציבות, קהל וכד' יש פה קבוצה ענקית שמקומה בטח לא בליגה השניה אלא בצמרת הראשונה. מה אני אעשה שנדפקנו עם כץ, חבל לנו ואנחנו עושים הכל כדי להעיף את המניאק הזה. אם אני מדרג לפי מה שאני חושב, זה לדעתי הקבוצות הגדולות על פני ההסטוריה: מכבי ת"א הפועל פ"ת מ*בי חיפה מכבי נתניה בית"ר י-ם הפועל ת"א הפועל חיפה אני לא רואה קבוצה שנמצאת במקום ה7 לפני הפועל חיפה. מה גם שהפועל ת"א לא כזאת קבוצה גדולה.. אולי מתחילת ה90 הם שווים משהו. לא שאני לא מעריך את ההישג האירופי ב2001 [זו השנה, כן?] אבל עדיין.

מסכים לגבי ה8 הגדולות...

אבל הסדר לא נכון... הפועל פ"ת בחיים לא במקום השני. זה הסדר... מכבי ת"א הפועל ת"א (אל תשכח את תקופות לנדאו, חודורוב, משה סיני ועוד ועוד) מכבי חייפה (6 אליפויות ב7 שנים לא הולך ברגל...) בייתר ירושלים (מאז שעלו לליגת העל הם בצמרת הגבוהה גבוהה ומביאים אליפויות וגביעים. שלא לדבר על כמות הקהל. מכבי נתניה... הפועל פ"ת הפועל חייפה.......... אבל שוב, בכדורגל הישראלי אין יותר מ4-5 גדולות. כל השאר זה בערך באותה רמה לכל אורך ההיסטוריה.

sok777

New member
אני לא מסכים איתך..

" אבל שוב, בכדורגל הישראלי אין יותר מ4-5 גדולות. כל השאר זה בערך באותה רמה לכל אורך ההיסטוריה." זה לא נכון.. חוץ מזה שאני לא מסכים לגמרי עם הסדר שלך אבל נעזוב את זה. מה הקטע במשפט? להגיד שמכבי פ"ת, כפ"ס, מ.ס. אשדוד, הכח עמידר, מכבי הרצליה, בני יהודה שוות ל[לפי הרשימה שלך]- הפועל פ"ת, הפועל חיפה, מכבי נתניה זה לא הגיוני פשוט.

RoySupernova

New member
דווקא לא כזה רחוק מהגיוני

הפועל כפר סבא, בני יהודה והכח רמת גן הן שלוש קבוצות שלקחו אליפות אחת או שתיים כמו הפועל חיפה פלוס כמה גביעים כנ"ל כמו הפועל חיפה. הן שלוש קבוצות שהיו להם שנים של צמרת עם קהל רציני ומכובד, ואני לא סגור על זה שהפועל חיפה שווה היסטורית יותר מהן. ולשים את הפועל תל אביב במקום ששמת אותם זה פשוט דביליות- שמת אותם לפי מספר האליפויות שלהם והשש שנים האחרונות שלהם בליגה, שזה אבסורד- אני בכלל לא אוהד שלהם אבל בכל זאת- הקבוצה בהחלט מהראשונות שקמו גם, יחד עם מכבי תל אביב הן היו האימפריות הראשונות עוד מלפני קום המדינה, לקחו אליפויות אסיה, ובמשך כל השנים שהמדינה שלנו קיימת הפועל תל אביב הייתה מהקבוצות המדוברות ביותר, שכמעט תמיד הייתה מועמדת לצמרת ועם קהל עצום לאורך כל השנים.

למעלה