שוב, כבר אמרתי
זה שיש להם פחות תארים בהחלט אולי מראה על פחות כבוד מבחינת התארים. אבל היא קבוצה מאוד יציבה שרוב השנים חוץ מ2 תקופות רעות [שאחת זה ה5 שנים האחרונות] היא תמיד התבססה בצמרת ותמיד הגיעה גבוה. אסור לשכוח כמובן את העונה הגדולה ב98-99 למרות שאחרי הכל זו אליפות אחת בלבד. בכל אופן, על פניו מכבי חיפה לאורך כל ההסטוריה, בלי 3 האליפויות האחרונות הם לא יותר גדולים. נכון שיש להם תארים אבל מאז ומעולם הם לא היו כ"כ בצמרת וכ"כ פייבוריטים לזכיה. בכל אופן, שוב, אם אני מדרג את זה לפי התארים אז הפועל חיפה אולי איפשהו במקום 10, אבל לפי מסורת, כבוד, יציבות, קהל וכד' יש פה קבוצה ענקית שמקומה בטח לא בליגה השניה אלא בצמרת הראשונה. מה אני אעשה שנדפקנו עם כץ, חבל לנו ואנחנו עושים הכל כדי להעיף את המניאק הזה. אם אני מדרג לפי מה שאני חושב, זה לדעתי הקבוצות הגדולות על פני ההסטוריה: מכבי ת"א הפועל פ"ת מ*בי חיפה מכבי נתניה בית"ר י-ם הפועל ת"א הפועל חיפה אני לא רואה קבוצה שנמצאת במקום ה7 לפני הפועל חיפה. מה גם שהפועל ת"א לא כזאת קבוצה גדולה.. אולי מתחילת ה90 הם שווים משהו. לא שאני לא מעריך את ההישג האירופי ב2001 [זו השנה, כן?] אבל עדיין.