Aלא תחנק בטעות
9 999שקד דגן New member 30/1/07 #61 באמש'ך, תלמד לכתוב פיסקה נורמלית../images/Emo7.gif עם מרווחים של שורות [כשצריך],פסיקים, נקודות וכו' וכו'.
באמש'ך, תלמד לכתוב פיסקה נורמלית../images/Emo7.gif עם מרווחים של שורות [כשצריך],פסיקים, נקודות וכו' וכו'.
G Grey Faerie New member 30/1/07 #46 חח אממ אחד סוכר בקפה תה שוקו וויסקי נקי וודקה עם דיאט קולה / נסטי[איכות!] אז לא צריך סוכר
9 999שקד דגן New member 30/1/07 #60 קפה- 0. תה- במקום סוכר-דבש. שוקו- ממש מעט. וויסקי וודקה- השם ישמור! אלכוהול??? בגילינו???? סתם נו,לא שותה אלכוהול.
קפה- 0. תה- במקום סוכר-דבש. שוקו- ממש מעט. וויסקי וודקה- השם ישמור! אלכוהול??? בגילינו???? סתם נו,לא שותה אלכוהול.
ה הירח מאיר תמיד New member 31/1/07 #67 אני אני.. אממ לא שותה קפע. בתה לא צריך סוכר. גם בשוקו לא. שונאת ווסקי וודקע וכל משקע אלכוהולי..
N nemo the great New member 30/1/07 #58 סתם שאלה.. ../images/Emo19.gif איפה נעלמת כבר שכחתי איך קוראים לך ומאיפה את.. .
G Grey Faerie New member 31/1/07 #73 חח אכן קוראים לי ספיר ואני מראשון לציון נעלמתי כדי לעשות קאמבק מפואר... לא הלך...
M Miss Independent New member 30/1/07 #9 אעהההההההה../images/Emo23.gif מותר לי להתלהב? זה מיום ראשון אבל עדיין הצעצוע החדש שלי זה נראה טוב הכל ביחדD:
אעהההההההה../images/Emo23.gif מותר לי להתלהב? זה מיום ראשון אבל עדיין הצעצוע החדש שלי זה נראה טוב הכל ביחדD:
ס סרח האשכנזי New member 30/1/07 #12 אני בעיקר אהבתי ת'תמונה למעלה ../images/Emo3.gif ותתחדשי! (מה חדש? הקלידים או החשמלית? :O)