שי קרן18

New member
חחחחחחח תגידו? אין לכם על מה לדבר?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועים...ואני מסכים עם שי אנגלית זו שפה קשה..אבל אני מבין אותה....אני לא חייב ללמד לדבר..העיקר שאבין אותה! למשל עם ספרדית אין לי בעיה...חיחי אשמח ללמוד צרפתית..שפה כזו יפההההההה

דרך אגב..

גם שרית יודעת לגמגם כמה מילים של אהבה בספרדית היום שמעתי אותה והיא יודעת דווקא סבבה חחחחחח כפרה עליה

eynav br

New member
יאלה בו נדבר ביום חמישי בספרדית

אגבבבב...היום שרית אמרה משהו בספרדית בתוכנית הזאת שהיא הייתה....חחח

שי קרן18

New member
רעותייי לא הבנת אותי! חחח

ספרדית אני יודע!! בדיוק כמו עיברית! רק לא יודע לכתוב ולקרוא חחחחח צרפתית אשמח ללמוד...

niva

hello you... .With not you understood the words that wrote, that I only initially the of " to talk English " as it were. (But will get sick that said me, little by little I will improve. Hh ( hope that will understand

Music4Life

New member
Elirannnn

You are still not clear with what you write , man. Jope I don't disappoint you. I manage at tome sto understand what you're writing but it is just very messed up! If you like English so much so why not go to a certain course or go to a privet teacher that will teach you English, coz what you write IS NOT English, it's a bunch of words that just...you know, don't make sense. And I am being just honest here coz I do want to help you get better. Work on it! It' snice you like the language..which is NOT hard Goodluck to you!

MISS MUSIC

New member
אה חחח שיוש../images/Emo6.gif

דווקא צרפתית אני לא כל כך זוכרת
(לא אוהבת ת'שפה..היא מלחיצה כזאת... דרמתית
) ו...ספרדית אני כן זוכרת (כי אני יותר אוהבת אז..אני משתמשת בה לפעמים)

חחחח אנחנו לומדים עכשיו בבית ספר

צרפתית..... היא שפה בינונית לא קשה ולא קלה-באמצע.... Je suis israelien-אני ישראלי j'aime le francais-אני אוהב צרפתית je parle francais 3 ans -אני מדבר צרפתית שלוש שנים.... שפה מדהימה....אבל המורה מ-ע-צ-ב-נ-ת...חחח כולם שונאים אותה........

למעלה