תמר הבנת הנקרא ../images/Emo132.gif

זה ששירה אומרת שהיא מחכה לצוותא זה לא אומר שנפתחו עוד תאריכים להופעות זה אומר שהיא מחכה באופן כללי לצוותא טל ליהיא תפרסם בימים הקרובים תאריכים של הופעות

זה לא כזה ברור מכהתוב..

היא אומרת שהיא מחכה. זה כמו שאני אגיד שאני מחכה לזאפה.

גם אני מחכה לזאפה ../images/Emo13.gif

יופי שהיא מחכה יכול להיות שלא יהיו הופעות בצוותא
בקיצור הרגיעי את ליבך אין עוד הופעות של קרן בצוותא כלומר אין עוד תאריכים של הופעות שאת לא יודעת עליהם לפחות לבנתיים בקרוב טל ליהיא תפרסם תאריכי הופעות ונדע הכל

חח לא .. התכוונתי שאני אחכה לבאה../images/Emo8.gif

ומה זאת אומרת
תמיד יהיה צוותא באופק
פשוט אין תאריכים .. חח עדיין

כל מה שהייתי צריכה היום זה 5 דקות..

עם מיכל
... כפרעליה... אני גאה בעצמי שסיימתי את החלק שבאתי לסייע בו ולא נשארתי את כל היום.. למרות שמיכל שם.. אפילו לא הלכתי לדבר איתה.. חוץ מכשהיא הציגעה אותי בפני הפורום ובתפקיד שעשיתי היום.. אבל חוץ מזה שום שיחה אישית וזה דרש ממני הרבה, תאמינו לי.. אבל ידעתי שזאת פריצת דרך עבורי לא להישאר בגלל מיכל.. וכך היה היום זה פורום מיוחד לשומרי מסורת, דתיים וחרדים... ומיכל היתה בשל כך עם חצאית.. כזאת חמודה.. ואני שכחתי ובאתי בלבוש לא ממש שמרני.. מזל שמצאתי שם איזה עליון והכל עבר על מקומו בשלום.. פאדיחות.. (מישהו התלונן שאני לא לבושה צנוע... באמת ששכחתי...) והיום כל היום מתנגנן לי השיר מאמי בראש... (נראה לי בגלל שמיכלי כזאת מאמי...
)

זה שזה מעניין אותך זה נחמד

אבל זה לא אומר שזה מעניין את כולם פה.. במקרה כזה אתה לוחץ תגובה להודעה אחרת שפתוחה כבר ורושם
ואת שאלתך... סבבה?
אין יחס מועדף

ולמה נראה לך שאני יודעת את התשובה..

זה ממש לא עניין אותי או יעניין אותי... שתאהב ותעשה בזמנה הפרטי מה שהיא רוצה.. אני לא מתעסקת בזה בכלל ובתור אחת שספורט זה הדבר האחרון שמעניין אותה... אז אף פעם לא עניין אותי איזה קבוצה אחרים אוהדים... זה הכי לא קשור אליי בעולם.. אם היא אוהבת שיבושם לה.. לי אין מושג

תגיד לי חביבי,

למה נראה לך לעזאזל שאנחנו יודעים איזו קבוצת כדורגל קרן אוהדת??
אה בעצם אני יודעת.. את קבוצת הכדורגל הלוהטת, השקסית, החושנית והבועטת -
קבוצת 'תלמד לשרשר'!!!!!!!!!!!!1
(אה וד"א זו דארק שוקולד
ניסיתי לגוון קצת עם הכינוי.. מה דעתכם?)

אנחנו ממש לא יודעים עליה הכל..../images/Emo11.gif

יודעים כמה שצריך, לא יותר מדי. וזה לא משהו כזה רלוונטי...

Dark chocolate

New member
מה זה השטויות האלה??

לא פשוט ההודעה שלך הצחיקה אותי.
יודעים עליה הכל?? למה מה אנחנו, ההורים שלה?(כפרעליהם) רוצה אולי לדעת מתי היא קמה בבוקר?? ומתי היא הולכת להתפנות?? אנחנו כאן בגלל המוזיקה שלה ולא בגלל שאנחנו אוהבים את צבע התחתונים שלה וכ'ו וכ'ו כי זה פתטי. פתטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אם אתה באמת רוצה לדעת מי היא אתה מוזמן לקרוא את המאמרים כאן בפורום שעוסקים בקריירה שלה, ותו לא. אנחנו לא נכנסים לה לחיים הפרטיים ומקווה שגם אתה לא. ערב טוב.

למעלה