חחחח..אכן...

אולי נפרסם אותו או משו? שם? אני אכתוב להם מכתב תודהDD: ואכלול שם תפורום

Im Invisible

New member
רעיון גדול!

מקסימום תבקשי מהם בדרך שייעשו כתבה עלייה כשייצא האלבום שלה,וגם על אבריל וכמו כן,תזכירי את הפורום ובקשי גם עוד חדשות על מקפליי, וכאלו [כי אני יודעת בדיוק מה הטעם שלך :|] ותוסיפי [אחרי כל זה D:] מה שבאלך. לחיי החיית הפורום XD

דנ יאל 14

New member
את אוהבת את ג'יסי מקרטני? מגניב!

אני ממש אוהבת את השיר שלו because you live אחד ה-י-פ-י-ם ששמעתי... פרט לשל הראל! =]=]

תודה מותק...:)

חעחע, למה? הטופ מודל הבאה-זאת הצהרה לעולם "אני הטופ מודל הבאה! שמעתם?! אני הטופ מודל הבאה! הבאה! הבאה! הבאה! *ביצים נזרקות לעבר שירי* הבא..." נמנמ,אולי באמת עדיף שתשני D:

olsen cool

New member
חחחח

כבר שנים אני מנסה להבין למה יש לי את הכינוי המפגר הזה של אולסן קול,כנראה שרציתי משהו שיהיה קשור לתאומות והכל היה תפוס. אני לא מבינה למה עד היום לא שיניתי את זה

../images/Emo12.gif

אני לא מסוגלת,לא קורה ולא יקרה שאני אשאר עם אותו ניק במשך לפחות שנה, זה פשוט לא אני בהחלט,את חייבת להחליף אולי כשמשהו יימצא חן בעינייך :)

olsen cool

New member
אני רוצה להחליף אבל

תמיד עולה לי בראש המחשבה שזה יהיה מגניב אם אני אשאר עם הניק הזה,זה ממש מצחיק אותי לפעמים.

חחח D:

זה פשוט לא ייתכן- אני חושבת שזו הפעם השביעית שאמרו לי את זה בפורומי תפוז [!] בפורום אבריל,ומקפליי [והיל,את ושיר XD] בעצם זה לא נקרא,כי שיר היא בשלושתם D: לאנורא, זה הפעם השישית שאני שואלת- מה מדהים בו? אני חושבת שההורים שלי היו צריכים פשוט לירות בי, זה היה עונש יותר קל D: תודה בכלזאת XD

למעלה