../images/Emo32.gif

סתם רציתי להודיע
שחזרתי
מה ככה ? הדרוש איך את מרגישה ? טוב אני עכשיו עושה שיעורי-בית , כמה זמן לא שמעתי את המושג הזה ... lol

אני לומדת ... במכללת מחשבים

שנקראת ג'ון ברייס
זה ממש מאגניב מה שאני לומדת שמה , זה להיות webmaster . כל הקורס הוא איזה 10 חודשים , פעמיים בשבוע , 3 וחצי שעות למידה מול המחשב. וכיף אדיר
ומה איתך ? יש לך מסנג'ר ?

נויה23

New member
יפה!!!!!

העיקר שאת נהנת. לא לי אין מסנג'ר.אבל אני תוך ימים ספורים אפתח... יש תנאים שצריך במיוחד כדי ליתקבל למכללה , כמו ממוצע של יחידות, ואיזה מגמה למדת את יודעת.....

העניין הוא ../images/Emo20.gif

שהייתי צריכה לעשות מבחנון כדאי לדעת למה אני נגשת ... ובכלל אני לא צריכה ממוצע של יחידות או מה שלמדתי בתיכון וכאלו. זו מכללה של קורסים
ולמה את לא פותחת עכשיו יוזר חדש במסנג'ר ... ? זה כ"כ קל ומהר , למה לחכות ?

נויה23

New member
האמת.......

האמת שאני לא יודעת איך פותחים. ואחי אמר לי שהוא יפתח לי בעוד כמה ימים.

אני יכולה לעשות לך את זה

זה ממש קל
רק אני אצטרך לדבר איתך המון בפרטי , אם לא איכפת לך ?

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!../images/Emo113.gif את לומדת במכללה של ג'ון ברייס??? זה גם מה שאני רוצה לעשות אחרי הצבא! ללמוד שם אנימציה! יאאא תגידי, היית צריכה ללמוד לפסיכומטרי בשביל להתקבל או שאפשר גם בלי?

את בכלל לא צריכה פסיכומטרי ../images/Emo3.gif

בשביל להתקבל למכללה אבל את צריכה קודם לעשות מן מבחן שכזה שמראה לך לאיזה מסלול את יכולה ללכת. ואהה שרק שתדעי שאת יכולה לשלם על הקורס עם הפיקדון של הצבא
מקווה שתתקבלי לשמה כי זה ממש מקום מעולה ללמוד מחשבים ...

Shiri from the block

Active member
יאא איזה כיף!../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif כן חברה שלי אמרה לי שאפשר דרך הצבא לשלם על הקורס, יואווו זה יהיה כזה מגניף!! יא תודה על המידע../images/Emo24.gif

אין על מה ../images/Emo25.gif

אל תעשי את הקורס בזמן שאת בצבא ... ועצה ממני עדיף שתעשי את הקורס הזה רק אחרי שאת משתחררת , ככה זה יהיה לך יותר טוב להתרכז
ואם את צריכה עוד משהו בנוגע לג'ון ברייס , פשוט תשאירי הודעה

Shiri from the block

Active member
מה פתאוםם../images/Emo113.gif לא התכוונתי לזה, ברור שאני לא אעשה את הקורס כשאני בצבא.. ממילא בקושי יש לי זמן למשו../images/Emo122.gif הכוונה מיד אחרי הצבא להשתמש בכסף הזה ולצאת ישר לקורס../images/Emo99.gif

../images/Emo207.gif

אתמול דיברתי עם שלי (frackit) והיא אמרה לי שהיום היא מסיימת את הטירונות שלה
וגם היא מוסרת שמי שלא מגיב לתגובה הזו היא תהרוג אותו
סתאאאם.

למעלה