CitizenErased

New member
פחחחח

עכשיו אני אמורה לצאת ב"יאייייייי אלוהים שותה פפסי"???? ולהביא עוד כמה יציאות גרופיות כאלה של "אולי כל פעם שאני שותה פפסי אני מקבלת קצת מהכשרון שלו"

Runt

New member
../images/Emo6.gif

זה עוד סביר. אני עוד האמנתי אם אני אשיר מספיק שירים של מיוז, הקול שלי אשכרה ישתפר. נחשי מה, זה לא נכון. [שוקינג, איי קנואו!]

CitizenErased

New member
כן...

הגעתי למסקנה שאם מנסים להגיע לטונים שלו בפזמון של סטוקהולם אז הקול אפילו נהיה יותר גרוע..

קוקה קולה !! אההה

איך בא לי עכשיו חחח.. לכל השאר יש טעם של תרופה במיוחד לכל הקריטסל האלה .

Dug E

New member
אף אחד מהם

בחיים שלי אולי שתיתי כוס אחת קולה (עם כל השלוקים הקטנים שנגעלתי מהם ביחד). אני שותה רק מים.

CitizenErased

New member
../images/Emo91.gif מצחיק מצחיק מצחיק

מישהו מהפורום הרשמי שלא ממש יודע לשיר (ומודע לזה) ביקש שניתן לו שמות של שירים של מיוז והוא הקליט את עצמו שר חלק מהם... התוצאה היא כמובן מאוד משעשעת אם כי קצת כואבת באזניים חחחחחח הוא יוסיף עוד שירים עם הזמן. הכל כאן: http://yourmomatron.com/temp/sing/

CitizenErased

New member
שאלה ../images/Emo3.gif תענו!

מישהו מכם יודע את הפירוש האמיתי של Stockholm Syndrome?? חח כי רק היום קראתי על זה וממש התלהבתי מהרעיון.

ramoni

New member
הרבה יודעים, לפחות אני

זה ביטוי שגור במדעי החברה, תמיד שכותבים על ישראל בחוצ לארץ מיחסים את גלעד שליט לביטוי הזה... תועבה.......רגע שניגרר לפוליטיקה?

CitizenErased

New member
אתה מכיר אבל את הסיפור...

על תסמונת שטוקהולם? מאיפה שהגיע השם? שודדי הבנק בשטוקהולם ב1973?
ועל זה בעצם השיר, על הסיפור הזה...

Runt

New member
אני מכירה

זה באמת קונספט אדיר. בעקרון, זה מגיע ממקרה בשטוקהלם שאחת מבני הערובה בשוד בנק החלה לפתח רגשות סימפתיה או חיבה או משהו כזה, לאחד מהשודדים. תפתחו ויקיפדיה למען השם!

CitizenErased

New member
לא אחת.. כמה ../images/Emo3.gif

וזה מקרה דיי נפוץ, הרבה פעמים חטופים מפתחים רגשות לחוטפים ובגלל המקרה בשטוקהולם קוראים לזה ככה

למעלה