CitizenErased

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif המלצה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הרגע שמעתי בפעם ראשונה את הרמיקס של Assassin מהסינגל האמריקאי של Knights of Cydonia קוראים אותו: Assassin (Grand Omega Bosses Edit) הם הוסיפו בית וכאלה, ממש נחמד עשו את זה. המוסיקה בהתחלה אותו דבר. תנסו [להוריד] או משהו או אם אתם רוצים אני אשלח לכם

Apoca1ypse

New member
מיוז ב7 לילות.

LOL, עכשיו כשאני מסתכל כתבו Black Holes And Revaluation... אז ככה "תיאוריות לגבי מוצאם החייזרי של בני האדם? נבל שמחקה מכשיר סודי לשליטה מוחית של ממשלת ארה"ב? סינגל ראשון עם השפעות של פרינס? רבותי, האלבום הרביעי של מיוז אולי בומבסטי בצורה קצת מגוחכת במונחים ארציים, אבל מאט בלאמי צריך להישפט בסקאלות אחרות. הלהקה הכי גדולה בבריטניה חזרה עם אחד האלבומים הטובים של השנה" היו צריכים להשקיע קצת יותר. קמצנים אלה :p

CitizenErased

New member
אוי לי!!

Black Holes and Revaluation? כל כך בא לי לשלוח להם תגובה על זה חחחחח

CitizenErased

New member
Runt את זאת שהמליצה על...

האלבום מחווה למיוז של String Quartet לפני כמה זמן? אם כן אז תודה, אני עכשיו מקשיבה לו. ממממש אהבתי את הגרסה שלהם לStockholm Syndrome.. בכלל, מצויין פשוט. גם הגרסה של Map of Your Head מעולה.

Runt

New member
כן, זו אני

ואני ממש שמחה שזה מצא חן בעינייך!! שטוקהלם סינדרום באמת פתיחה אדירה, במיוחד הריף בהתחלה. חח למדתי לנגן אותו בערב בגיטרה, אמנם יותר לאט [אוף מת'יו והמהירות הבלתי אנושית הזאת!
] גם את showbiz הם עשו היטב. ואין בעד מה
חח

CitizenErased

New member
תשמעי, זאת התחלה

עוד כמה שנים תהיי בלאמי
אני לא יכולה לנגן כלום. למדתי גיטרה שנה ורק אז נקלט לי שהכשרון שלי כנראה מסתיים בכתיבת שירים ממש גרועים חח בכל מקרה, הדיסק של String Quartet מעולה. אני רוצה כבר לחזור הביתה מהעבודה ולשמוע שוב חח אהבתי גם את הגרסה שהם עשו לSeven Nation Army של הסטרייפס...

Runt

New member
חחחח

מפיך למיוז [כי הם אלוהים ו.. שמעי, הם בטוח יכולים לעזור לי עם זה
] אני לא מקשיבה לסטרייפס, אבל אני יודעת שבעקרון כל הגרסאות שלהם פשוט מדהימות. אני אוהבת את העובדה שמוזיקה כמו של מיוז אפשר "לתרגם" למוזיקה קלאסית, כי למרות שהכל בנוי מתווים ושות' - יש שירים שזה פשוט בלתי אפשרי.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif

(הכן זה על מיוז = אלוהים חחחח) וכן, זה כל כך יפה לשמוע את השינויים הקטנים האלה שהם עשו כדי להתאים את זה לקלאסי וזה נשמע כל כך טוב. שמעת את הגרסה שמשתמש מהפורום הרשמי עשה לTake a Bow נכון? זה פשוט מדהים. ממש נשמע כמו איזה פסקול של איזה סרט אפי מטורף חח

קרניjack

New member
באיחור../images/Emo3.gif

כן, אין מה לעשות כשאתה בטירונות
לירון, מזל טוב על הניהול!!!
מי ייתן והפורום יפרח כמוך בהופעה של מיוז

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gif שינוי הסינגל הבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טוב, אחרי שכבר התלהבתי והכרזתי לכל העולם שהסינגל הבא יהיה Invincible, מסתבר שההכרזה ממש לא הייתה רשמית או סופית. ועכשיו חזרו השמועות שאחרי הכל, הם באמת מצלמים ועובדים עכשיו על הסינגל הבא, שלטענת תחנת Radio 1 הבריטית יהיה Map of the Problematique
(אורטל תשמח??) תצפו לעדכונים בנושא, כנראה אחרי הסילבסטר! חח

Runt

New member
סתם שאלה, מה אתם מעדיפים?

קוקה קולה פפסי או RC קולה? [אל תענו פפסי] [אל תהיו מאלו שעונים פפסי וחושבים שזה מצחיק לעשות דווקא]

CitizenErased

New member
אבל אני מעדיפה פפסי ../images/Emo10.gif

אבל דיאט פפסי... אני לא אוהבת לא דיאט. זה לא כי אני בדיאטה או משהו (אני מאלה שקונים דאבל צ'יזבורגר מוגדל ודיאט קולה בצד חחחח), אני פשוט רגילה.

למעלה