the blondy

New member
מחפשים מאזינים/מתקשרים

שלום, אנחנו צמד סטודנטים לתקשורת באוניברסיטת בר-אילן, אנו עושים מחקר בנוגע לרדיו ואנחנו מחפשים מאזינים אשר התקשרו אל תוכניתו של שמוליק טיאר בשביל ייעוץ. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אהוד ואלעד

pookitit

New member
שאלה בסטטיסטיקה

מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין קשר סיבתי, תיאורי וסתם קשר? קצת הסתבכתי. תודה :)

alexSienko

New member
אתר מעולה עבור סטודנטים

שלום לכל הסטודנטים. רציתי לספר לכם על אתר מדליק שמצאתי. לאתר קוראים פרויקט אגורה . אתר זה הוא לוח לחפצי יד שניה למסירה בחינם בלבד. אפשר לפרסם באתר את כל החפצים שכבר איננו משתמשים בהם, והיינו מעדיפים לתת אותם בתור תרומה . בנוסף גם אפשר לחפש חפצים שאחרים מוסרים שאנו רוצים. הכתובת שלו www.agora.co.il ממליץ בחום

amazone

New member
לא רק לסטודנטים

פרסם את האתר גם בפורום יוצאים מהבית, בפורום זוגות צעירים ובפורום התמודדות עם המצב הכלכלי

sama9

New member
תואר שני בתרפיה באומנות

שלום האם מי שהוא יודע מה הם התאנים לתרפיה באומנות תואר שני ומתי נרשמים. מחפשת מידע כל שהוא על הנושא הזה

RichardSmith

New member
באיזה מוסד?...

לרוב המוסדות כיום יש אתרים. האם יש התניה לגבי איזור מגורים?

רנענע

New member
קורס קולנוע - מישהו שמע???

אני מחפשת ממש נואשות קורס מעשי של שנה אחת או פחות בנושא קולנוע (עריכה, בימוי, תסריטאות וכו´ או אפילו רק של אחד מהם...) עדיף באזור ירושלים!!! אם מישהו יודע על דבר כזה, אני אשמח לשמוע... (ולא, אל תגידו לי מעלה, כי ביררתי ואין להם קורסים אלא רק לימודים אקדמיים) :) תודה!!!!!

lollapalooza

New member
בואי לפורום לימודי תסריטאות וקולנוע

*עושה לעצמי פרסומת סמויה* אולי שם יודעים. והמ... ירושלים. אולי במוסררה?

מחפשת מוסד מחקרי

שמעוניין במחקר "חייו ומותו של מרצה מזהיר" שיאפשר לחקור באופן מעמיק (ויעמיד 400 סטודנטים שיסייעו)... את המניע הסיבה ומה עומד מאחורי מותו של פרופ עוזר שילד ז"ל. כבוגרת האוניברסיטה העברית בסוציולוגיה אנתרופולוגיה ומדע המדינה - אני חושבת שבכירי מורי שם נרצחו.

EW2

New member
שלום שאלה

שלום יש לי שאלה. אני מאוד מתעניין בקורסים מתוקשבים, אבל אינני תלמיד של אוניברסיטה. אולם, אני בטוח שבאינטרנט יש מקום שבו אוכל למצוא את מבוקשי- קורסים מתוקשבים בחינם במגוון נושאים (אפשר גם באנגלית). אשמח לקבל עזרה. תודה.

EW2

New member
הרצתי חיפוש

אבל לא מצאתי את ההודעה המודברת.

RichardSmith

New member
ככל הידוע לי,

בעברית אין אינפי א'. יש 1, 2 מתקדם 1 מתקדם 2 3, 4, משהו כמו עשרה קורסים.

EastGirl83

New member
אולי אתם תעזרו לי ../images/Emo7.gif

בפורום של הסטודנטים לא ענו לי
ואני חייבת למצוא את הלינק... מממ... איך אסביר את זה..... יש לGOOGLE אתר של לימודים בשביל לחפש מאמרים באנגלית בכל הנושאים... וניסתי את כל הלינקים ושום לינק לא מצליח לי... מה יהיה???

למעלה