ye11ow hooligan

New member
ודרך אגב

1. בגמר הליגה\גביע שנה שעברה אנסנו את הקהל של הפו*ל ירושלים ביציע (וגם במגרש) הם שתקו כל המשחק בזמן שאנחנו לא הפסקנו לעודד 2. אתה בתור אחד שכיביכול חבר בארגון אוהדים של חולון (מה שאתה לא כי אתה סטייק כי אתה אפילו לא יודע את שנת קום האירגון
) תתן כבוד לארגון שהארגון שלך נבנה בעיקבותיו UM96 ארגון האולטראס הראשון בארץ! כבודדדדד

מאדמאן

New member
../images/Emo46.gif!!!!

זה שאני לא יכול להגיע למשחקים של מכבי לא אומר שאני לא רואה אותם
- אני אוהב שרוףףףףף של מכבי תל-אביב!! עכשיו - אם עוד פעם אחת תקרא לי אשכנזי טוחן גפילתע אני יז**ן אותך!!! זה ברור?????
שובר חרא אידיוט

ye11ow hooligan

New member
לא יודע מה איתך אבל

ביום שבת בכפר סבא אנסנו את אוהדי כפר סבא ביציע.... הם ישבו ושתקו (וקפאו מקור למה היה איזה 5 מעלות
) ואותנו שמעו כל המשחק
אוווו סתכלו לי בעיניים ווווואווווו אוווו תשברו רגלים כל הליגה על הזין אווו את הגרון קורע ווווואווווו אוווו את הגרון קורע הקהל פה משתגע אוווו דאלה דאלה דאלה וווואוווו אווווו דאלה דאלה דאלה יאללה יאללה יא מכבי שיר מרגש

עכשיו נזכרתי

אתה יודעים שהיה יחס 100 בווינר אם יהיו 6 תוצאות תיקו במחזור הזה והיה 6 תוצאות תיקו!!!!!!!!!!!!!!!

ye11ow hooligan

New member
זה היה המחזור הכי משעמם אי פעם../images/Emo199.gif

ובגלל שכולם יצאו בתיקו זה כאילו לא היה מחזור הטבלה נשארת כמו שהיא היתה

כן, אבל יש קבוצות שנדפקו מזה =\

כמו מכבי פ"ת שיכלה לעלות מקום... והלך לה משחק נגד קבוצת תחתית

עדיL

New member
../images/Emo45.gif

עולה עולה עולה עולה עולה תודה רבה לך דינמו מוסקבה שימחת את כל עם ישראל

Ido the one

New member
ועל זה שרים

אוווווווו שמעון גרשון אתה גדול בסן סירו מול מילאן שמת גול איזה גול!!!!!!!!!!!! אוווווווו שמעון גרשון אתה גדול בסן סירו מול מילאן שמת גול איזה גול!!!!!!!!!!!!

Agiv

New member
למישהו יש קליפ לשערים שאושרי לוי

ספג?.....................

youcanrun

New member
../images/Emo207.gifבמנהגי עולם הערבי כבר השטלתו

" שלום לכולם! שמי עמרי שלו, ואני המנהיג של הברית NRF. המדינה שלי היא אלפא-קנטאורי (מקום 4 בעולם). לברית שלי יש סכסוך מאוד גדול אם הערבים מהברית ARA. הם נלחמים בחוסר כבוד על ידי לשלוח לי מרגלים למדינה כל הזמן ולעלות לי 1.7 מיליון מורדים, בנוסף לקללות אנטישמיות וכל מה שאתם מכירים. ראיתי פה כמה פעמים שחלק מכם כבר תפסתם מה קורה: הערבים משתלטים על המשחק, תוקפים ישראלים ואף אחד לא תוקף חזרה. כל הישראלים עסוקים בלהלחם בעצמם. ובשביל מה? אני קורא לכל ישראלי פה, ולכל הבריתות הישראליות לשים בצד לרגע את המלחמות בינינו ולהלחם בערבים האלה! סמתם לב שהם יותר ממנו? שמתם לב שהם תוקפים בלי תגובה אמיתית?? תצתרפו למלחמה האמיתית!! תלחמו באוייבים, לא בעצמכם!!!!! " וכמו שאתם רואים הם לא מצליחים לטפל בזה
או שהמשחק שמה בפיגור מאצלנו .. ואל תחפרו שתעשו מחתרות ביקור ראשון שמה שלי שמה ויש להם איזה 4 בעשריה (ערבים) והרבה מתחת לדירוגי 600 שזה יגיע אצלנו אני חושב על איפה פיתרון תחשבו

למעלה