מר חרמן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifקומונת החרמנות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שלום רב, אני נציג של קומונת החרמנות הקומונה שבאה ללמד ולעזור בואו תעיפו מבט תראו מה דעתכם ואולי אפילו תצטרפו לקהילה הקומונה הינה לכל הגילאים והמינים (כמעט) מקווה לראותכם שם לינק לקומונה http://communa.tapuz.co.il/pam

dsd2003

New member
../images/Emo207.gif

חח קומונה מעניינת היא כבר איזה שנה קיימת נראה לי

dsd2003

New member
../images/Emo12.gif

אגב אני רוצה לשתף את חברי הפורום בקטע שכתבתי תגובות בונות יתקבלו בברכה כידוע לכולם אני מומחה לענייני פטל. לכן הנה כמה טפים ומידע על פטל; פטל הינו תרכיז של טעם בצורת נוזל, הפטל הינו חומר מאוד מאוד טעים בצורתו הטבעית אך ברגע שמוהלים אותו במים הטעם משתנה והופך למטורף. הפטל הומצא בשנת 1806 לספירה. מטרת הפטל בהתחלה הייתה לשמש כחומר בודק (כמו בנדיקס וביורט...) החומר שהפטל היה אמור לבדוק זה בעצם סוג של מעיין קוסמי (עד היום יש מחלוקות אם זה היה קוסמי או לא). יש הטוענים שהפטל בצורתי הטבעית יכול לגרום לחילוף חומרים מהדגם השלישי במערכת. עכשיו מספר טיפים על פטל. כל פטל הוא מיוחד במינו! אל תכלילו זה לא יפה. פטל מסוג אחד שהפטל הסמיך והמגניב, הפטל הזה בעירון צורך כמות גדולה יותר של מים ונותן טעם אחר מפטלים אחרים. פטל נוסף הוא הפטל הסמיך בקטנה, פטל זה הוא בעצם יותר קליל אבל עדיין זה לא מוריד מערכו. בנוסף ישנו גם סוג הפטל דיאט שהוא לא סמיך אבל טעמו טיפה שונה. הנה המידות המומלצות לרמות של פטל, (המידות נבדקו על ידי אז תנו קרדיט אם אתם מעתיקים): הפטל הבסיסי: פטל בסיסי לטעם כולל של האוכלוסיה. זהו פטל שמתאים להרבה אנשים ולא ר לסוג אחד או לשני, בשביל להגיע לרמת פטל כולל מושלמת אתם צריכים לבדוק את הכוס שבה הפטל יושם. כוס מומלצת לאימונים היא כוס חד פעמית בסיסית רק כדי להבין את העיקרון. שלב מומלץ של פטל בכוס חד פעמית הוא שלוש(4 כולל התחתית). זה יוצר פטל אחיד וטעים אשר טעמו הוא המומלץ על ידי היצרן. מכאן והלאה אלו הם טעמים אישיים שלכם. פטל קל (חלש): פטל בעל טעם קל ועדין לאנשים בעלי רתיעה ממתיקות, זהו לא הטעם האהוב עלי לכן אני אקצר פה, השלבים המומלצים בכוס חד פעמית הם, בין 1 ל2. לא יותר ולא פחות. עכשיו פטל חזק לאנשים בעלי אהבה למתיקות/לאנשים בעלי פטל חלש: בין 3.5 ל5.5 רמות בכוס חד פעמית. זה יוצר טעם חזק ומגניב. הנה מספר סוגי וטעמי פטל מומלצים לנובי פטל שבינכם, ויטמינציק. זה אולי פטל שמוכר כשל ילדים אבל האיכות... זהב. אחרי זה פטל של פריגת, חדשים בתחום אבל בנתיים הפטל לימון שלהם פשוט מעולה. בעניין פטל דיאט אני לא מומחה עדיין אבל אני יודע שפטל דיאט טוב הוא פטל טהור נקי שלא משאיר טעם אחרי השתיה. שימו לב לזה. בענייןן הטעם של הפטל, לימון, טעם מדהים איכותי ויעיל. אני אישית ממליץ בחום על לימון. טעם נוסף הוא התפוח, לי אישית יש טיפה רתיעה ממנו בגלל מתיקותו המוגזמת אבל הוא עדיין טעים אם מוהלים אותו נכון. טעם נוסף הוא טעם התות בננה. טעם מדהים ברמצו ובאיכותו, מומלץ על תות בננה של ויטמינציק. עכשיו בעניין תוספות לפטל (מים, סודה) המים המומלצים הם או ברז או נביעות; כמובן שאין בעיה בשימוש במים אחרים אבל אלה המומלצים. סודה: יש שתי סוגי סודה מובילים, מי סודה וקינלי. קינלי כמובן שולטת בגלל הבועות הקטנות והמושלמות והמתיקות הבסיסית שעושה כל שתיה חוויה, במידה ואתם נאלצים להשתמש במי סודה ולא בקינלי נאווה, שימו לב לא לעבור על מינון של בקבוק ליום. זה עושה כאב ראש מסיבה לא ידועה אם שותים יותר. אני מניח שזה יעזור לכם לשתות פטל ביתר יעילות מעכשיו. בהצלחה אגב זה חלק קטן מפרטי המדינה שלי אז די חשוב לי שיהיה יפה...

למעלה